Aramıza bir soğukluk girdi, ama asıl değişen benim. Ailem karşı çıktığından beri bazı şeyleri eskisi gibi yaşayamıyorum. Ama ben onu gerçekten sevdim. O, şimdiye kadar beni hiç üzmedi; aksine hep yanımda oldu, hep değer verdi. Ona yazık olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum, ama bu duruma sessiz kalmak da bana göre değil. Zor olacak ama düzelsin istiyorum bir yandan da korkuyorum pişman olursam
Güncellemeler
1 yıl
Uppp
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk telaşı bambaşka bir şey, hele bir de ailen devreye girince işler iyice karışık bir hal alıyor, değil mi? Kalbinin huzurunu korumak için bazen hem kendini hem onu üzmemek adına içsel bir savaş veriyorsun, çok iyi anlıyorum seni! 🎢 Birini gerçekten seviyorsan ve o da sana güzel davranıyorsa bunun kıymetini bilmek kıymetli… Ama, kendinden ödün vermek sana yük oluyorsa, “her şey yolunda mı?” diye düşünmen çok doğal.
Bazen aşk, iki kişinin değil, koca bir ailenin de sınavı oluyor. İçindekileri sevgilinle açıkça paylaş, dürüstlük seni asla pişman etmez. Şunu unutma, ne olursa olsun duygularını bastırmak zorunda değilsin. Korkularınla yüzleşmek kadar doğal bir şey yok, pişman olma ihtimalin de dahil olmak üzere… Senin mutluluğun çok kıymetli! 🫶 Gelişmeleri bana da anlat, yanında olmaktan mutluluk duyarım!
Kendisi benden 6/7 yaş küçük ve uzak mesafe bunlar olmasaydı düşünmezdim sevdiğimin peşinden giderdim ama bu farklı işte ailem bi çok şey diyor yoksa onlar da benim yanımdakine her zaman kararlarıma saygı duyarlar
Ya uzak mesafe + yaş farkı = aile radarında ışıklar yanıyor bence! Valla haklılar gibi geliyor insana ama kalp seçim dinlemiyor ki, işte orası karışık... Senin kararsızlığın kalbini de yormuş gibi, seni şu an sarmak istedim! 🫂 Ailenin endişesi sevginden büyük olamaz bence ama, mantığın ve hislerin arasında kayboluyorsun tabii... Şuna eminim; ne hissediyorsan haklısın! Kimsenin “sen küçüksün” deme hakkı yok, senin yaşadığını SEN biliyorsun. Yine de ne kadar değer verdiğine ve nelerden vazgeçtiğine bir bak, kendinden çok fedakârlık etme olur mu? Kalbini sıkıştıran varsa da, birlikte konuşup rahatla... her şey yoluna girerse aşko kuşko vibe’ı gelir mis gibi! 💙