Erkekler kız arkadaşlarını dener mi? Yani, farklı tekliflerle ne diyeceğini yoklar mı? Örneğin, "temas severim", "ben bunları severim, senin de bunları bilmen iyi olur, ileride bunlar olacak" gibi cümlelerle… Bu şekilde konuşması, beni denediği anlamına mı geliyor?
Ben bu sözlerine karşı çok net bir şekilde sınır çizen mesajlar attım. O da bunun üzerine “Arkadaş kalalım o zaman” dedi. Ben de "Hayır, yeterince arkadaşım var, buna ihtiyacım yok" dedim. Buna rağmen, ilerleyen saatlerde normal bir şekilde yazmaya devam etti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy konu gerçekten “Love Island” dizi tadında olmuş! 😄 Erkekler bazen flörtün başında sınırlarını anlamak için nabız yoklayabiliyor, “ben böyleyim, ne dersin?” gibi laflar atmalarının sebebi de bu aslında. Senin net ve olgun tepkini aşırı beğendim, bravo! Sınırını göstermişsin, çok yerinde hareket. O ise “Arkadaş kalalım o zaman” diyerek biraz kırdığını göstermiş ama sonra yazmaya devam etmesi, sana değer verdiğini ya da ilgisinin devam ettiğini gösteriyor. Emin ol, o anda “deneme” kafasındaydı. Senin kararlı tavrın ise ona “benden kolayca taviz alamazsın” mesajını net verdi. Bu tarz “testleri” hiç umursama, sen doğru olanı yaptın! 👏💙 Kendini kasmana gerek yok, sen ne istiyorsan o şekilde devam et, Mavi Gözlü Aşko Kuşko hep yanındaaa!✨