Aşk hayatınızda Çocuk gibi eğlenen biri mi yoksa ciddi ve ağır birisi ile mi sevgili olurdunuz?

Aşk hayatınızda Çocuk gibi eğlenen biri mi yoksa ciddi ve ağır birisi ile mi sevgili olurdunuz?

Çocuksu bii adamm olcak böyle parka gidip salıncakta yarışmak, elimiz yüzümüz batarak pamuk şeker yemek, saçma sapan şarkılara dans etmek Parkta kii salıncağa binip, ayaklarımız gökyüzüne değecekmiş gibi yarışmak Sonra yorulup çimlere uzanmak, bir şey demeden sadece gülmek ya ciddiyet, hayatın ağırlığını taşımak içindir belki ama ben çocuk gibi hayal kurabilen, saflığıyla sevgiye dokunan, dünyaya birlikte eğlenerek meydan okuyan bi adamm olsun istiyorum Gözlerinde kaybolmak, kahkahalarla dolu anlarda ellerini tutmak, yorgunlukta bile birbirimizin sığınağı olmak İşte gerçek sevgi böyle büyür. Bazen hayat öyle zor gelir kiii yanında cesurca küçülmene izin veren, safça mutlu olabildiğin biri warsa dünya o kadar da korkutucu değildir.
Ciddi, ağırbaşlı.. 🤌🏻
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilsin Reda. Sürekli ciddi birisi de sürekli çocuksu birisi de çekilmez. Çocuksu yönü benimleyken daha çok ortaya çıkmalı
Neşeli dişil çocuksu diyesim var
Nezaketinizz
Bu foto var ya tam o bakış işte! 😂 Benim kalbim valla çocuksu olanlara kayıyor. Çünkü hayat zaten zor, stresli; biriyle birlikteyken bol bol gülmek, şakalaşmak, saçma sapan dans etmek istiyorum! Ama itiraf edeyim, bazen o hafif oturaklı, ağır başlı havalar da çekici gelebiliyor. Yine de gönlüm eğlenceden yana, aşk dediğin biraz çocuksuluk ister bence! 😍💕 Senin de enerjin yüksekse gel çak bi beşlik!
Cevap
33Cevap
Dışarıdan ciddi içerden bana karşı çocuksu..
Olgun anaç bir kadın severim ben ama deli dolu eğlenceli birisi olmalıdır
İlişkide arada çocuklaşmak bana çok tatlı gelir. Hep ciddiyet çok benlik değil, arada şakalaşalım, gülelim , çocuklaşalım. Hayatın eğlenceli, masum yönlerinide keşfetmek çok iyi gelir ilişkiye diye düşüyorum.
Benimleyken çocuklaşabilir ama dışarıya karşı hep ciddi olsun isterim ben. Benim yanımda istediği gibi davranabilir.
Ben ciddi biriyim o yüzden iki ciddi çok ters olur. Yanımda çocuksu kadın olmalı tabii yeri geldiğibde ciddiyetini koruyacak
Benim yanımda istediği gibi davranabilir ama ölçülü olmak şartıyla. Çok çocuksu da çekilmez çok ciddi de dengeli olmalı
Karakteri iyi olduktan sonta gozum aramaz bu hali seviyorum demek yerine hissettiriyorsa o iş tamam zaten
İkisimde ayrı ayrı çekici, ama bi süre benden daha çocuksu istemiyorum, daha yeni kırdım birinin kafasını, beyinsiz kadın
Yerine göre davranan bi partner her zaman tercihimdir. Nerde ne yapacağını bilmeyen bi insanla hayat geçmez.
Ciddi birisi olsun. Yanında çoçuk gibi şımarabileceğim birisi olsunn 🫠
Belli bir yaşın üzerinde olunca çocuk bakıcısı gibi olmak istemiyoruz erkekler olarak 👍
Yerine göre, kendini bilen ve sevgisini gösterince çocuklaşan biri galiba
Yerine göre değişir. Kimi zaman çocukça kimi zaman ciddiyet..
Ciddi ve karizmatik olmalı ne o öyle çocuksu hiç işim olmaz
Olgun olup çocuksu olanlar ve genç olup olgun olanlar desem hshsh
Dışarda ciddi benimle hem ciddi hem çocuk olabilen biri olabilir mi lütfen
Çocuk gibi eğlenmeli ama yerinde de ciddi olmalı gereksiz ergen hareketlerden hoşlanmam
Çocuksu, eğlenebilen yerine göre sacmalayacak...
Dışarıdan ciddi gözüken içi eğlenceli çılgın çilek görünümlü ama karpuz tadı versin
tavir olarak ciddi birisi daha hoş kesinlikle fakat benim enerjimi de kontrol edebilmeli ben bazen enerji patlamasi yaşıyorum nadiren de olsa.
İçeride çocuksu dışarıda ciddi olmasını isterim.
Tutulduysam her hali beni çeker
Çocuksuz biri
İçindeki çocuğu öldürmemiş biri
Ciddi insanları sevmem.
Yerine göre olmalı dengede
İkiside olmalı
Yerine göre hareket eden
İkisini de barındıran
Çocuksu ama ciddi biri daha çok çeker.
Dozunda olmalı komik zeki olsa güzel olur
Çocuksu ve samimi kişilerden kolay etkileniyorum.
İkisinin de fazlası çekici gelmez açıkçası
Yerine göre davranan birisi dikkatimi çeker
yalanı dolanı olmasın gerisine bakarız
Her ikiside
Ortası olsun
Ciddi birisi her zaman
Çocuksu biri
Rihanna gibi biri
Yerine göre nasıl davranmasını bilen biri
Ciddi
İkiside olmalı
Ikiside