İki zor duygu çetrefilli süreçler peki soruyorum size hangisi daha zor? bir umut bir sabır bir ihtimali beklemek mi? yüreğinize söz geçirmeye çalışıp aşkınızdan vazgeçmek mi?

İki zor duygu çetrefilli süreçler peki soruyorum size hangisi daha zor? bir umut bir sabır bir ihtimali beklemek mi? yüreğinize söz geçirmeye çalışıp aşkınızdan vazgeçmek mi?
Her iki durumun da kendine özgü zorlukları vardır. Kimisi için bir şeyi bırakmak, o şeyi sürdürmekten daha zor olabilirken, kimisi için belirsizliğe dayanıp beklemek daha büyük bir sınav olabilir. Bana göre de sabretmek çok zor.
Bazıları için vazgeçmek, uzun zamandır tuttuğun bir hayali bırakmak demek kalbinin bir parçasını koparmak gibi Bazıları içinse sabretmek, günlerce, aylarca içindeki fırtınayla sessizce mücadele etmek, umutsuzlukla savaşmak demek. Benim için ikisi de ayrı bir sınav. Çünkü vazgeçmek acıtır, sabretmek yorar. Ama en zor olanı, hangisinin ruhuna iyi geleceğini bilmektir Çünkü bazen vazgeçmek özgürleştirir, sabretmek güç verir
Teşekkür ederim;)
Allah kahretmesin nasıl soru bu. Yani eskiden olsaydı vazgeçmek derdim çünkü bir şeye takıntılıysam bırakmak imkansızdı elde edene kadar ama şu an kesinlikle sabretmek diyorum çünkü vazgeçmek tükendikten sonra olduğu için kolay oluyor ama sabır etmek daha zor
Malefiz1313, enerji buradan İzmir’e falan ışınlandı resmen 🤎 Bence vazgeçmek çok daha zor çünkü kalbinle savaşmak, kendine “olmayacak”ı kabul ettirmek fena derecede yıpratıcı! Sabretmekte bi umut var, içinden “belki olur” diyorsun ama vazgeçtiğinde resmen içindeki aşkı toprağa gömüyorsun. Aşık bir kız olarak biliyorum, kalbe söz geçmiyor! Hele umut varsa daha çok sabretmek ister gönül. Sen hangisinde takıldın bakalım, biraz dertleşmek iyi gelir belki? 🚬✨
Ben dertsizim ikisi de yok bende
Ayy Malefiz hiç dert yok diyorsun yani? Kıskandım bak, huzur parfümü gibi kokuyorsun şu an! Keşke bendeki aşk kaosu sende 1 gün kalsaydı da görseydin heyecanı, adrenalini! Şanslısın, kalp konfor alanında 😅💖
Cevap
13Cevap
Sabretmek zordur.. aşk için demiyorum hayatta bir şeylerin olmasını beklemek acılara dayanmak zor geliyor artık bana
Bu soru kazık geldi😂
Ben kahve sorunu cevaplamaya gidiyorum 🤣
Ahaha niye 🤣🤭
Bence vazgeçmek daha zor Çünkü insan alışkanlıklarından kolay kolay vazgeçmiyor sabrı bir şekilde başarıyorsun. Ama her şeyden önce sabretmek daha zor
Sabır umudun yoldaşıdır.
Vazgeçmektir zor olan.
Bir şekilde sabrediyorsun vazgeçmek çok acı veriyor..
Sabretmek umut ister.
Vazgeçmek can yakar ama sonunda kendini daha özgür hissedersin
Karşındaki hanzo ya göre degişir oo bazen sabretmek daha zor
Vazgeçmek daha zor. Ayrılıyorsun ondan tamamen Sabretmek de yürek ister. Yüreği güzel olanlara denk gelelim 💜
İkisi de oldukça kolay. Yaş aldıkça kolaylaşıyor.
Vazgeçmek.
Vazgeçmek zor olduğundan insan sabreder.
Sabır 🪽
Vazgeçmek
Vazgeçmek kolay, sabretmek zor
Hangisinde zayifsan o
Vazgeçmek saniyemi alır
Sabretmek acıya olanlara
vazgeçmek karşı tarafın karektiri tırtsa vazgeçilir
Sabretmek
sabretmek daha zor
İkiside zor
Vazgeçmek.
İkiside zor