sewdiğim adamın yüreğinde çiçek açan bir bahar gibi hissederim Sevgiyle var olurum, her dokunuşumda bir parça kalbimi bırakırım ona. Birlikte olduğumuz her anı özel kılmak isterim bir bakışta, bir tebessümde, ellerimizi birleştiren o sıcaklıkta saklarım sevgimi. Sevdiğim adamın gözlerine her baktığımda içinde kaybolmak isterim sanki dünya susar, zaman durur ve sadece biz kalırız. İlişkide ben, kalbini sonsuzluğa emanet eden bir kadın olurum. Sevgimle sarmalar, sabrımla bekler, sadakatimle kalırım.
Ben senin üstüne çok güzel kitap karakteri gibi bir adam kokladım 😂😂😂😂 sonra oda beni tabagin dibinde kalmış pirinç taneleri gibi süngerle tek bir hamlede attı 😂🤦♀️
Ooo, benle olmak zor diyenler burada mı? 😂 Ama haklısın, ayrıcalık başka bir level! Bence ilişkilerde ben kesinlikle enerjik, renkli ve pozitif biriyim. Her anı eğlenceye çevirmeyi, duyguları rahatça paylaşmayı çok severim. Sen nasıl birisin peki? Bence sen de baya iddialısın! İlişkinde challenge seven ekipten gibisin, aynen devam 😎✨
Görseldeki kadar egolu bir yorumum yok ya mütevazıyım😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
İkili ilişkilerde de normal hayatımdaki arkadaşlıklarımda da bağımlılık yapan bir etkim var çok sıcakkanlı ve samimi olduğumdan kaynaklanıyor sanırım...