Kardeşimde engellemiş bunu mecbursun falan deyince ahahaha

Kardeşimde engellemiş bunu mecbursun falan deyince ahahaha

Hayatında zorluk tatmamış, eğitim düzeyi olmayan emek vermeden çaba göstermeden pahalı şeyler isteyen görgüsüz kadın çok ülkede hayır kendileri kuru gtünden başka vereceği bir şeyi yok.
Bu tür durumlarda kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sözü devreye girer. Kızın babası çok zengin olsaydı kardeşin engel atmazdı gider arabayı almak için babanın tarlasını filan satardı. Belli ki kız fakir ve kendine göre abartılı bir mehir istemiş.
Daha evlenmediği bir kadına o kadar maddi yatırım yapması doğru değil zaten.
hayat kime neler yaptırır:))
Vay canına, mehir olarak araba istemek baya iddialıymış! 😂 Özellikle de 2025’te bir arabanın fiyatı uçmuşken, tabii ki bu talep çok normal değil, biraz abartı olmuş gibi. Eskiden altın, nakit falan derken işler uçmuş! Eğer ilişkiler bu kadar baskıyla başlarsa ilerisi de pek sağlıklı gitmez bence. Kardeşin doğru yapmış, kimse kimseyi bir şeye mecbur bırakmamalı. Sevgi bu kadar maddi olmamalı ya, biraz içtenlik lazım! Yolu açık olsun valla 🚗✨
Cevap
17Cevap
Normal değil
Ben 100 gram altın ödedim de eski eşime.
Rayici 2 koyun bedeli, 50 bin TL - minimum-
Oğlanları zorlamayın kızlar.
Abartının daniskası iyi yapmış kardeşin karşındakinide düşünmek lazım bu tarz olaylarda
Mehirin anlamını çok başka yerlere çekiyorlar
eminimki o kızın şahsi fikri değildir bu, anne başta olmak üzere dolduruşa getirilmiştir yazık..
Mehirin anlamıni karşıdaki insanı sömürme olarak algılamış galiba
Mehir isteyen kadın erkeğin ekonomik durumunu göz ardı ediyorsa ilerde yaşanacak büyük sıkıntılarında sinyalini veriyordur.
Fazlasıyla abartılı bir durum ve bu bir alışveriş olayı değil ki.. İslamda dahi mehir hak olduğu halde az talep edilmesi tavsiye edilmiş.
İsteyenin bir yüzü asdfghjk
Yani isteyebilir. Mehirde sınır yok. Vermek istemeyen erkek de evlenmez. Bunda da bir beis yok.
Böyle şeyleri hiç sevmiyorum ben ya sevgi bu maddi boyutu olmamalı öyle değer biçiyor gibi davranılınca soğuyorum
Mehir olarak isteyebilir. Önemli olan senin gücünü bilen birini bulmakta
Tamam ikinci el Tofaş alıp versin sonuçta araba 😀😀
Mehirde sınır yoktur. Amaç kadının korunmasıdır. Araba da isteyebilir, ev de
Adı sanı konulmamış bir ilişkide vallahi biraz demek az kalır kardeşin en iyisini yapmış.
Kardeşine söyle kaçsın hemen sjsjs
Biraz değil bayağı abartı yat ve katta isteseymiş bune ablacım kendisinde altın kaplamamı var acaba
Normal😂 Ya gemi isteseydi😂
Saçmalık sonra görürüm ben onu
olur çok güzel olur değer vermek gerekir karşındakine
Kardeşine saygılar 😂😂
Karadenizden aktabamiza hafta sonu kız istemeye gittik gemi istediler gayet makul
Zengin değilse abartı 😅 Araba pahalı bir hediye
Yalıyı istememiş Allahtan
Engellemekte haklı fazla
Abartılı olmuş
Çüş ohaaa
Soyguncudır kesin ☺🤣😃😆
Ben sen ve kalp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?