Buluşmaya yanaşmıyor, iliskinin adini koymuyor? bi baska erkeğin bana ilgisini dolaylı yollardan göstersem?

bi kaç kez buluştuk ama hep iki hafta arayla. nedense çok buluşmuyor, rahat biri. bi kac haftaya da tatile gidecek arkadaşlarıyla ve onların esleriyle, sevgili degiliz bisey diyemiyorum ama insan biraz düsünceli olur.

simdi ben çok iyi kalpliyim, gözüm dışarda degil, bunu bildikleri icin erkekler her zaman beni elde görüyor hep herseyi yavaştan aliyorlar. ben bunu biraz degstirmek istiyorum, dolaylı yollardan taliplerimin oldugunu göstermek istiyorum.

çok eski bir instagram fotorafim arşivdeydi benim, oraya eski okul arkadaşım yorum atmış. kendisi bu arkadasimi tanıyor, yorumu görecek kesinlikle. ama eski foto. biraz uyansın artık diyorum, yanlış mi yapıyorum sizce? kendimi degistirmicegim tabi ki ama bazen bazilarinin bazı seyleri farkina varması lazım. düsünce tanzimi değiştirdim bu konuda. yanlis mi yapıyorum?

Buluşmaya yanaşmıyor, iliskinin adini koymuyor? bi baska erkeğin bana ilgisini dolaylı yollardan göstersem?