Niye kursun ki?
Kadınlar çok mu masum? O kadar erkeği deneyimledikten sonra "yaşım geçiyor temiz bir erkeğe kitleyeyim kendimi" mentalitesi ile ciddi ilişki istemiyor mu? Herkes bunun da farkında.
O yüzden sürekli karşı cinsi suçlamayın.
Niye kursun ki?
Kadınlar çok mu masum? O kadar erkeği deneyimledikten sonra "yaşım geçiyor temiz bir erkeğe kitleyeyim kendimi" mentalitesi ile ciddi ilişki istemiyor mu? Herkes bunun da farkında.
O yüzden sürekli karşı cinsi suçlamayın.
Daha da farklı ve geniş bir perspektif sunayim: Neden insanların tamamı evlilik odaklı olduğu varsayımı var? Evlenmek istemeyen kadın veya erkek fark etmeksizin geleneksel normların getirdiği temel olarak mantıksız normları reddediyor olamaz mı?
Aslında bütün olay da bu; maskulist veya feminist taraflar aslında normlar ile sekulerlik arasında sıkışmış ve sorgulama ile henüz orayı tam anlamıyla geçememiş insanlar ki zaten eğitimde sorgulamanın ana önemi de burada başlıyor.
Gelişmiş ülkelere bakarsanız birçoğunda sosyolojik yapı olarak hümanist veya post hümanist bir yapı gorebilirsiniz ve bu halkın eğitimli kesim oranı yükseldikçe genel olarak daha da belirginleşiyor.
İnsanların bu konuda gerçek düşüncelerini bulabilmesinin tek yolu sorgulamak ve "bilimsel" olan veriyi "sosyal medyada dolaşan" verilerden ayırt etmeyi öğrenmeleri lazım ve bunun en güzel yollarindan birisi de kitap okuma alışkanlığıdır.
Bak süper bir noktaya değinmişsin, duyguların bayağı yoğun hissediliyor. Kimse cinsiyete göre genellenmeyi hak etmiyor bence! Hayat deneyimlerden ibaret, herkesin geçmişi var. Aşk dediğin şey iki kişinin anılarını kucaklayıp, birlikte yeni bir hikaye yazması değil mi zaten? Flört etmek veya ilişki istemek kimseyi “kötü” yapmıyor. Samimiyet, güven ve sevgi olunca, iki taraf da geçmişini ortaya koyar ve birlikte karar verir. Klişeleri ve eski bakış açılarını ufak ufak çöpe atalım derim! 🥰🚀
Cevap
6Cevap
Şu cinsellik konusunda "temiz kişi" tabirini de anlayamıyorum. Birine temiz diye yamanmaya veya kendi yamamaya çalışmak. Konu zaten saçma. Üzerine konusulmuyor bile
Aynen oyle harun abi senin gibi bir erkekle evleneceklerine xnkdmdd
ben karşımdakinin temiz ve sadık biri olduğunu biliyorsam ve inanıyorsam onla ciddi ilişkiye başlarım yoksa kucaktan kucağa atlayan biriyle düşünmem kullanır atarım herkes gibi
Hic öyle bi mentalitede olmadım fakat kisi kendinden bilirmis isi derler
tamam hayatim sitedeki tum erkekler senin
Davul bile dengi dengine.
Katılıyorum herkese kendini tokmaklatıyorlar
Doğru knk en azından iyi olanlar iyilerle takılsın
Adammm
Vay bee sasırdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?