Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır, bir hafta sonra görüşmek genelde erken sayılmaz. Hatta bu süre, karşılıklı ilginin taze olduğu bir dönemde tanışmayı derinleştirmek için iyi bir zaman bile olabilir. Ancak bu “erken mi?” sorusu aslında hızdan çok niyetle, beklentiyle ve konfor alanıyla ilgili. Kendini rahat hissediyorsan, görüşmek için hazır hissediyorsan ve karşı taraf da saygılı ve dengeli bir yaklaşım içindeyse, bu zamanlama gayet doğaldır. Acele gibi geliyorsa, biraz daha konuşup güven oluştuktan sonra da görüşebilirsin. Erken ya da geçten çok, hislerinin ve iç sesinin ne dediği daha önemli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eğer internet ortamından biriyse bir yıl geçmeden buluşma derim. Yılarca evli kalan çiftler bile bazen birbirini iyi tanıyamayıp ayrılık kararı alıyorlar. Kaldı ki internet ortamı çok tehlikeli bebişim.
02 Yorumla
Soran1 yıl1 yıl mi kız naptin zaten aynı şehirdeyiz
u 1 yılHe o zaman hemen buluşun yav djjfj
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılAynı şehirdeysen normal bir şekilde tanışıp oturup konuşmaktan bir zarar gelmez hatta sevgililik niyetiyle konuşuyorsan eğer daha erken görmen bence çok daha mantıklı çünkü kimisi aylarca, yıllarca konuşuyor sonra bir yüzyüze geliyorlar ve hoop imi taraftan birisi diğerini görünce beğenmiyor ve onca zamanı çöpe atıyorlar bu nedenle 1 hafta olması bir şey değiştirmez, gidip bir tanışılır ve konuşulur.
06 Yorumla
Soran1 yılCok mantıklı evet zaten aynı şehirdeyiz ama ikimizde çalıştığımız için mecbur beklememiz gerekiyor ondan ötürü
- 1 yıl
Olabilir, sen millete bakma buluş ama tabiki de güvenli olacak yerlerde, halka açık yerlerde yani. İyice tanı karşındaki kişiyi.
Soran1 yılİşte işten çıkma durumlarım nasıl olacak bilmiyorum izin alabilsem
- 1 yıl
Nasıl yani hiç mi boş vaktin yok ki. En kötü o senin iş yerine yakın bir yere gelsin, iş çıkışı buluşun, görüşün bir yerde
Soran1 yılBen evden çalışıyorum aslında ve 8e kdr mesaim olabiliyor artı olarak akşamları çıkamıyorum ve sadece pazar günü var iznim
- 1 yıl
Tamam pazar günü buluşmayı deneyebilirsiniz.
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 hafta yeni tanışmak için gayet yeterli bir süre. Eğer ikiniz de isterseniz görüşmek için erken sayılmaz. Zaten birbirinizi daha iyi tanımak için yüz yüze buluşmak önemli. Rahat hissettiğin sürece zamanlamayı sen belirleyebilirsin.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Senle kahve içip anı yaşamak isteyen bir ruhuna bayılıyorum! Bir hafta aslında harika bir süre, sıkıcı bir "konuşalım, yazışalım" evresinden daha ferah ve gerçek bir enerji. Neticede hayat kısa, kimyayı yazışmalarda değil, gerçek buluşmalarda ölçmek en güzeli! 🌈💃 Sen kendini hazır hissediyorsan hiç erken değil, hislerini takip et ve anı yakala derim! Bence en güzel anlar planlamadan ve biraz da cesaretle doğuyor!✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bence tam zamanı aradan cok zaman geçmeden olmasi gerek kendinizi daha iyi tanırsınızda ilk buluşma olarak ☕ datesi ya da sahil olsun
01 Yorumla
Soran1 yılOhoo görüştük adam beni terk etti bile
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, evet erken gibi duruyor ama bence iyi anlaşıyorsanız ve gerçekten iyi bir insan gibi görünüyorsa buluşulabilir diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran1 yılBu sefer ertelesem karşı taraf sıkılır çocuk muyuz gibisinden nereye kadar
- 1 yıl
Aynen ben de bu işler çok uzun tutulunca sıkılırım şahsen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSanmam biraz daha fazla konuşun sonra buluşun
00 Yorumla
1 yılBence erken falan değil, hatta tam kıvamı. Zaten yazışarak nereye kadar, yüz yüze görüşmeden bir şey netleşmiyor ki. Tabi ki güven veriyorsa, sohbetiniz iyiyse ve enerjiniz tuttuysa neden olmasın? Her şey karşılıklı hissiyatla alakalı. Zorlamadan kendini kasmadan git buluş bakalım gerçekten uyum var mı. Sohbet başka yüz yüze bambaşka çünkü.❤️🙏🏻
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Öncelikle telefonda konusmak ve mesajlaşmak daha mantıklı gelir bana. Eğerki telefonda konuşup , mesajlaşırken ondan olumlu bir enerji alabilirsen 1 hafta daha bekle, sonra direk görüş diye düşünüyorum. Biraz birlikte zaman geçirin en güzeli, yüzyüze birbirinizi tanımak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
1 yılErtesi gün de görüşülebilir. Görüşmek için aylarca yazışmaya gerek yok ki. Yüz yüze konuşmak daha sağlıklı olur. Sanalda her şey palavra da olabilir ama yüz yüze farklıdır. Yanlış anlaşılmasın, görüşünce hemen bir şeyler yaşamaktan bahsetmiyorum, dediğim gibi sanaldan yazışmak yerine yüz yüze sohbet etmek daha sağlıklıdır. Rahatsız edici bir durum olursa, ikinci sefer olmaz. Bu kadar basit yani.
00 Yorumla
1 yılAslında birbirinizi görüp, daha yakından tanıyıp, ilişkiye devam edip edemeyeceğinizi anlamak için çok iyi. En azından birbirinize uygun olmadığınızı görürseniz ikiniz için de vakit kaybı olmaz. 🥰
119 Yorumla
Soran1 yılAh ben de bundan bahsediyorum işte hayatım Yani mesajda enerji tutabilir ama belki yan yana gelince o enerjiyi alamayız Bir bakmışsın aradan zaman geçmiş Yani bu zamana Yazık olur Ben bundan bahsediyorum hani en azından karşılıklı kalabalık yerde oturup kahve içmek sohbet etmek o enerjinin uyuşmasına bakmak Anlaşabiliyor muyuz Ona bakmak çok önemli benim için işte hani 1 hafta mı 2 hafta mı 3 hafta mı 1 ay mı geçmesi lazım görüşmek için ona karar veremiyorum
- 1 yıl
Söylediklerimi göz önünde bulundurursak bence artık buluşabilirsiniz canım. Zamanımız değerli. Onu iyi değerlendirelim. Bence senin de dediğin gibi kalabalık bir ortamda buluşup kahve içerek birbirinizi tanıyabilir, anlaşıp anlaşamayacağınıza karar verip öyle yola devam edebilirsiniz 😍
İnşallah yazıştığınız zaman aldığınız enerjiyi yan yana iken de alırsınız. Bol şans ve mutluluklar dilerim canım
Soran1 yılCok teşekkür ederim canım benim umarım öyle olur 🌸🩵💕
- 1 yıl
Öyle olmaması için hiçbir sebep yok canım. Genelde sanalda çok iyi sohbet eden insanlar gerçekte daha iyi zaman geçirir birbiriyle. Öyle olmasa bile sakın üzülme, moralini bozma. Herkes herkesle iyi anlaşacak diye bir şey yok. Ya da ilk görüştüğü insanla iyi anlaşacak, aşk yaşayacak diye bir şey yok. Her şeyi akışına bırak 🥰
Soran1 yılHaklısın ben biraz çabuk ısınan biriyim haliyle o yüzden yan yana gelmeyi istiyorum görünüş ve anlaşma adımlarını aşabilmek için en azından içimize sinsin fotoğraf ve reel görme asla aynı olamaz düşünsene 1 2 3 ay konuş sonra bir yan yana gel ısınma olmasın ben bundan da çekiniyorum
- 1 yıl
Doğru yoldasın canım. Çok doğru düşünüyorsun.
Soran1 yılO yüzden ayarlamaya çalışacağım 😌olur olmaz erken vakitte öğrenilir
- 1 yıl
Bence de çok uzatma canım. En kısa zamanda buluşup ne yapacağınıza karar verin. Herkes kendi yoluna mı bakacak, yoksa beraber bir yola mı çıkacaksınız?
Soran1 yılYani evet 25 yaşını iki tarafta geçmiş haliyle ergen gibi takılmaya gerek yok bence
- 1 yıl
Hele yaşınız 25 ise hiç düşünmeden buluşun canım.
Soran1 yılKız geçmişiz 25i 😄25 bile değiliz daha büyük
- 1 yıl
O zaman bu konu üzerine düşünmeye bile değmez. Düşünmeden görüşme günü ayarlayarak buluşun. Mutluluklar dilerim 🥰
Soran1 yılTeşekkür ederim canım fikirlerin için 🌸
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim canım. Bir şey değil. Eğer bir faydam dokunduysa ne mutlu bana. 🦋🌺🌹
Soran1 yılDokunmaz olur mu kadin kadının halinden anlar tabikide canımsın 🌸
- 1 yıl
Canımsın. İnşallah bu kadar heyecan yapmana, üzerinde düşünmene değer ve mutlu olursunuz 🌺🌹
Soran1 yılİnşallah canım tek temennim bu yönde çünkü bu yaşıma kadar baya üzüldüm artik yanılmak istemiyorum tertemiz bir şekilde sevip sevilmek istiyorum
- 1 yıl
Maalesef yaşadığımız sürece hayal kırıklıkları olacak canım. Bunlara hazırlıklı olmalısın. Maalesef hayat hayal kırıklıkları ve mutsuzlukla dolu. Önemli olan bu yaşadıklarından doğru bir şekilde, güçlü bir şekilde çıkabilmek. 🦋
Soran1 yılYeterince bağışıklık kazandım diye düşünüyorum sadece her açıdan buda olabilir mantığı ile ilerliyorum dediğin hazırlıkli olmak şart canım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSanaldan zor ya ben güvenemiyorum şahsen. En azından kim nedir bilmem gerekir öncesinde.
Eğer saf sanaldan tanışmaysa minimum 1 ay konuşurum eğer bana o güveni samimiyeti geçerse bi kahve içilebilir ama zor benim için bu 🤷♀️00 Yorumla Yo niye erken olsun ben yeni tanıştım dördüncü gün buluştuk iki ay çok güzel vakit geçirdik ama bulamadık tam olarak ortak noktalarımız yoktu kibarca ayrıldık
03 Yorumla
Soran1 yılAnladım yani karşı taraf kahve içmek istiyorda haliyle
- 1 yıl
Hazır da çok doğal bir şey bu kalabalık ortamdasınız zaten sana bir zarar verebilme gibi bir durumu yok karşılıklı birbirinizi görürsünüz 100 yüze bakarsınız bir şeyler konuşursunuz sanalda ya da telefonda konuşmakla 100 yüze gelmek arasında dağlar kadar fark var yani eğer olmayacaksa da Kısadan kesilmiş olur kimse üzülmez uzun süre emek harcayıp vakit geçirip 100 yüze geldiğin zaman aynı duyguları hissetmeyince kötü oluyor
Soran1 yılHah bende bundan bahsediyorum en azından yan yana gelince ki enerji nasıl olacak onu öğrenmek istiyorum aslında çünkü mesaj nereye kdr ki karşımdaki doktor bir adam çocuk ergen değiliz titiz davranmalıym
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBence çok erken. Hemen tanımadan etmeden iyice buluşma derim. Gerekirse 1 sene kadar konuş iyice tanış sonra buluşur görüşürsünüz nasıl olsa.
00 Yorumla
1 yılBence ideal bir süre. Kalabalik bir ortak yer belirlenir ve bir mekanda oturulup cay kahve içilebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılYerine göre ama ilk bulusma kalabalık bir yer Cafe tarzı biyer olsun bide bulusma yerini sen ayarla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. erken değil mesafeli ol laubali olmasına izin verme
00 Yorumla
1 yılerken değil , görüşmeden konuşma devam edince toksikleşir bi evreden sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Sosyal medyadan görüştüysen erken. Birileri önerdiyse değil.
00 YorumlaErken kalır erkeklere bu kadar çabuk güvenmeyin derim
00 YorumlaKesinlikle çok erken daha fazla zaman tanıyıp niyeti anlamak önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet yeterlidir. Sonuçta bir kahve içilecek değil mi?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet evet karşılıklı oturup kahve içmek
Cevap sahibi1 yılYeterli 1 hafta.
Yakınsanız neden olmasın ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Normal bana göre
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBana göre çok erken, ama her iletişimin dinamiği farklıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNe alaka hayır erken değil eskiden insanlar sosyal medya üzerinden mi tanışıyorsu hayır tabiki o yüzden erken değil hemde yüzyüze daha iyi tanıma olanağın olur ama tekin bir tip değilse bilemem
00 YorumlaYok degil bence normal
09 Yorumla
Soran1 yılÖylemi diyosn
Soran1 yılPeki sen mi istedin omu istedi
Soran1 yılPeki sen ertelemek istedin mi erken dedin mi ya da hiçbir şey demeden buluştun mu
Soran1 yılEn azından senin arkadaşın var bende kimse yok🥺
Soran1 yılYok gülüm kahve içmek sadece karşılıklı tanışmak
Kendine gel be hocam :D
011 Yorumla
Soran1 yılNoldu ya
- 1 yıl
Karşındaki insan bir hafta içinde görüşmediğin için "çocuk muyuz" diyorsa, "en büyük çocuk sensin or. evladı, bir haftada internetten tanıştığın insanla mı görüşülür?" deyip engeli basman lazım. Bir haftada seninle görüşen, senden sonraki bir haftada ve senden önceki bir haftada da başkalarıyla görüşmüştür. Ve tek amacı s*kstir. Az beynini çalıştır, 15 yaşında ergen misin sen?
Soran1 yılBana öyle bir laf kullanmadı öyle düşünür diye diyorum Sonuçta yaşlarımız küçük değil haliyle mesajlaşmak nereye kadar yan yana gelip konuşup anlaşmak varken öyle düşünebilir diye dedim hani bir ay geçsin yine diyecek buluşalım
Soran1 yılSanki 1 2 ay geçse tamamen güvende olcam dimi 😄
- 1 yıl
Hayır. Ama ne b*k olduğunu anlarsın. S*KS objesi olarak bakmayan bir adam 3-4 ay bile buluşmak için sabreder. Çünkü dokunmadan, yanyana gelmeden sevmeyi biliyordur. Ama sana obje olarak bakan, tek derdi s*KS olan erkek, sürekli buluşmak ister, sürekli bu konuda gem vurur ve seni darlar :)
Soran1 yılTamam ben bu sexs muhabbetini ona diyeceğim ben normal bulmuyorum bakireyim cinseligi iliskime katmiyorm eğer böyle bir beklentin var ise şimdiden bitirelim
Soran1 yılya da saygı duyup devam eder kim bilir
Ki bu devrin erkekleri doyumsuz nerde veren varsa ona giderler bilemiyorum nasıl bir tepki ile karşilaşırım
Soran1 yılNe güldün be
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBazen bir saat bilevyetiyor
06 Yorumla
Soran1 yılYok canm daha neler
- 1 yıl
Evet bir saatte zaten ne oldugunu anliyorsun
Soran1 yılYani istiyor bende isterim ertelemek 1 ay gbi ama şimdiki ilişkileri biliyorsn görüşmeden temel olusmuyo
- 1 yıl
Onemli olan iki tarafında dürüst ve samimi olmasi
Soran1 yılYani ben kendime her halimle güveniyorum tabii ki de Umarım o da güveniyordur yani dediğine göre güveniyor
- 1 yıl
Hayirlisi olsun
1 yılTanışmak içinse hayır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Bence evet erken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGörüntülü görüştüysen erken değil.
00 YorumlaEveet etraf manyak doluu
02 Yorumla
Soran1 yılAskm 5 ayda geçse manyak yine aynı manyak düzgün insana 1 gün yeter
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
s 1 yılbence erken
02 Yorumla
Soran1 yılNeden mesela
- 1 yıl
guven meselesi
1 yılçok bile beklemiş :d
02 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle dedin
- 1 yıl
öyle 1 hafta bile fazla şimdiki zaman 2 haftada sevgili :D
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
1 yılYoo normal
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ya keşke adam 1 ay civarı kabul etse
1 yılGörüş ya bir şey olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılEvet mecbur çünkü beğenilme anlaşma durumlarını aşmamiz için
bir yıl bekle bence
04 Yorumla
Soran1 yılİşte erken mi değil mi karar veremiyorum
Soran1 yılEvet öyle çünkü görünüş ve anlasabilme adımlarını aşmak için bunu yapmalıyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılErken bencev
06 Yorumla
Soran1 yılNe kadar bekleyelim
- 1 yıl
2 ay bence
Soran1 yılOha bir erkek bekler mi o kdr
- 1 yıl
Zaten beklemeyen kişinin düşünceleri farklıdır şahsen ben 8ay bekledim sabırla
Soran1 yılAynı şehirde olanlar beklemez
- 1 yıl
Aramızdaki mesafe 45 dakikayı değer ve güven vermek bazen bunun gerektirir
1 yılYeterince güven ve arzu varsa erken dehil
00 Yorumla
1 yılgörüşün daha cok zaman geçirin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSee yani
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılErken
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 yılBekle çok erken
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.
1 yılçok normal
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
1 yılNiye erken olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır ideal
00 Yorumla
1 yılErken olmaz bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 27,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Az gibi
041 Yorumla
Soran1 yılNe kadar olmali
Soran1 yılBenim aylar geçsede bitmez de
Soran1 yılGüven problemi yaşıyorum
Soran1 yıl26ym
Soran1 yılÇok kişiye güvendim acayip derecede Sırtımdan vurdular hangi erkeğe tamam bu doğru kişi desem yarı yolda bıraktı ve aldattı
Soran1 yılHemde cok kötü
Soran1 yılBanka
Soran1 yılYani bilmem varsada haberim yoktur
Soran1 yılÖyle mi
Soran1 yılYok ben sizi tanımıyorum 🤗
Soran1 yılAdiniz ne
Soran1 yılHayir ya Arap kızıyım ben ful esmer kıvırcık saçlıyim😂
Soran1 yılYapıştır ordan 174 58 boy sence beğenir mi beni
Soran1 yılYok ya herkesin kişisel tercihi begenenen de olur begenmeyende normal önemli olan benim begendigimin beni beğenmesi😄
Soran1 yılYani bunu yan yana gelmeden bilemeyiz tabikide 🤗
Soran1 yılEvet kesinikle
Soran1 yılTeklif etti aslında çalıştığımı beyan ettim rapor çıkaralım dedi madem 😄yok dedim olmaz
Soran1 yılDoktor ya dedi sana rapor çıkaralım işten çıkamıyorsan
Soran1 yılNiye😂 hafta içi full çalışıyorum zaten cumartesi günü mesai saatleri de var Akşamları zaten çıkmıyorum pazar günleri de etkinlik var O yüzden pek çıkamıyorum
Soran1 yılHem ailem izin vermiyor hemde ben tercih etmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılyeterli bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe iş yapıyor
03 Yorumla
Soran1 yılDoktor
Cevap sahibi1 yılBuluş tabi
Soran1 yılNeden sordunuz peki
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. En az bir ay
02 Yorumla
Soran1 yıl1 ay bekler mi
Aşk İlişkileri konusunda 43,7b cevap paylaştı. Kısa bence
04 Yorumla