Aldatmiyorum bir şey yapmıyorum sadece erkek arkadaşlarım ilen konuşuyorum oda aldatıyorum sanıyor dünyayı zehir ediyor bana herşeye ters tepki veriyor elinde olsa bir sürü şey diyicek hani bir yanlış ta yapmadım neden böyle yapıyor anlamıyorum bu arada ben 18 o 19 erken evlilik yaptık amcam sağ olsun 17 yaşında evlendirdi beni arkadaşlar ne yapmam gerek cidden çok çaresiz bir durumdayım seviyorumda oda seviyor ama son zamanlarda böyle yapıyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sevgi eksikligi olabilir. narsisizm veya karakter bozuklugu olabilir.
Son bir aydır böyle evden kovucak sanki beni
aranizdaki muhabbet ve iletisim baya eksik sanirim. bunlari konusamayan ciftler zamanla cok sismis olabilirler.
Hayır gayette iyi anlaşıyoruz önceden ilk bahar gibiydi her şey bir anda bütün çiçekler soldu
o zaman konus onunla bunu. herseyi acikliga kavustur.
Knk konuştum demiyor bir şey ben kendimden şüpheleniyorum acaba. ben mi bir şey yaptım diye aklımdan gelmiyor bir şey yapmadım ki evden işe işten eve biriyim ben
bana neden kotu davraniyorsun diyorsun. oda birsey demiyor. dogru mu anladim? yani seni sevmiyor ve soyleyemiyor heralde. odur heralde.
İlgisiz bırakıyorsun kadını ve seni arkadaşlarından ve onlara ayırdığın vakit ve ilgiden kıskanıyor.
Hayır ya ilgi gösteriyorum her zaman böyleydim bide son zamanlarda o çok değişti
Valla bir şeyi yanlış yaptığın ortada. Yoksa kadın senden niye nefret etmeye başlasın. Otur düşün.
neden illa erkegin hatali olduguna inaniyorsun?
Bir bilsem kendide söylemiyor ne amacın nedir diyim tip tip yüzüme bakıyor dövecek gibi
Kadınların çoğu paranoyak mutsuz hiçbir şeyden memnun değil dört dörtlük olsanda illa bir şey bulurlar
Erkeklerde zaten polyanna
@United11 hep böyle değildi ya ben mutsuz olsam beni mutlu etmek için şakalar yapardı bizim ne güzel bir evliliğimiz vardı her şey Altüst oldu
Belkide nazar değdi size. Nazara inanır mısın bilmiyorum ama inanmalısın.
Bilmiyorum değmişde olabilir ben yakışıklıyım oda çok güzel çok iyi anlaşıyordukda ya masallardaki gibi bir hayatımız vardı en iyisi ben yarın işe gitmek yerine kolundan tutup bir hocaya götüreyim bize bir okusun
Valla bencede
Nazar insanı öldürür bile
Ben başka birşeyden korkuyorum içine bir şey girmiş olmasından çok değişti çünkü yarın hocaya gidecem bu işin sonu hayli alamet değil
Karın bilir
Karım bilmiyor işte
Bende bilmiyorum
Kanka sağlam Bi seks dönmeli aranızda
Üf akıl isteyende kabahat
Sağlam bi seks yapmanız lazım
Hamilelik ya da çocuk var mı kanka
Çocuk yok daha bir yıl oldu ya da olmadı evleneli çocuk için çok erken daha askere gitmedim
Kanka çok küçüksünüz hatta çocuksunuz oğlum didişmeniz kavga etmeniz nefret söylemleri vs vs çok normal
Amcanı da zenciler kovalasın
Knk haklısın bir cahillik ettim o yaşta evlendim ama kaldıramıyorum benimde bir kalbim var
Kavga etmeyin sakin olun diyecem imkansız kanka
Aldatma şüphesi krizleri yaşıyor ona değerli olduğunu hissettir ve bolca söyle kadınlar hissetmek ve duymak ister
Telefonunu uluorta her yere bırak arkadaşlarınla mesajlaşmak yerine sesli konuşma yap çünkü sen bıdı bıdı mesaj yazarsan şüpheöeker
Ya mesajlaşmam o istesin yeter bütün tanıdıklarını silerim konuşmam bir daha yeterki düzelsin istiyorum
Maddi imkanın varsa ufak bir tatil yapın beraber bungalov falan
Cinsellik nasıl
Nasıl olucak
Sen karını bana yönlendir ben düzeltirim onu
Insan olmayı öğren œ
Terbiyesiz senin karıyı da başkasına yönlendirelim o zaman
Sana ne oluyor sen gel bi
@Günesinkadini helal olsun
Gel gel sana göstereyim ebenin nikahını
@soran bende bir kızım namusumuz sakız değil herkesin agzında olamaz
Bekliyorum gel
@Günesinkadini helal olsun ya
Ben istek kabul etmiyorum sevgilimden dolayı hadi burdan yaz bakalım öğlen adliyeden ararlar tacizden ben buradaki pasiff kızlara benzemem anandan emdigin sütü burnundan getiririm
Kafasını karıştıran birileri vardır...
Boşa
@Günesinkadini vereceğin en iyi tavsiye bu mu 😂
Dünyayı zehir ediyormuş
Allah seni ne etmiye emi
Darlama baya fazlaymış ama bence aralarında sağlam cinsel çekim yok
Soran şimdi bana niye beddua ettin
@Poseidon1619 sizene elalemin cinselliğinden
@Poseidon1619 yav onun ilen ne alakası var
Etmedim düzgün tavsiye verin istedim
Bize ne de durum bu 😂 karısından çok arkadaşlarına zaman ayırıyor olabilir bu arkadaşımız
Kanka o zaman sende arkadaslarınla fazla takılma
Ya fazla takılmıyorum akşamları bazen canım sıkılıyor sohbet ediyoruz onada karışıyor
O zaman senin eşinde problem var
Ya yok 1 yıldır evliyiz bir ayda değişti o böyle biri değildi sanki içine başka bir insan girdi
bir şey yapmadığına emin misin
Bilmiyorum aldatmadım hiç ya knk aklıma bir şey geliyorda acaba bu kıza muska filan mı yaptılar bir anda soldu benden çok seviyordu beni bir ayda düşman oldu bana
Olablir kanka
İnşallah yoktur ne diyim
Ruh hastasi