29 yaşındayım evlenmek için kendimden 3 4 yaş büyük erkeklerden hoşlanıyorum ama geneli evliler. Bekar olanların sayısı da az. Bekar olanları nerede bulabilirim? Nerede takılıyolar bunlar genelde?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılDoğrudan sokakta veya orada burada evlenmek için birisini bulman zor. Artık bu tip tanışmalar sosyal medyada gerçekleşiyor sonra reelde buluşuluyor ve bu şekilde ilerliyor yani bir yerde otururken birisinin gelip seninle tanışma olasılığı çok düşük, e sende gidip birisiyle sizi beğendim tanışalım demeyeceğine göre evlenemezsin yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaşım 27 Koreli 38 yaşında bir adamla sevgili olduk 3 ay gerçekten hayatımın en berbat dönemiydi sakın kendinden 10 yaş büyük adamlarla olma hele ki 40 yaşına yaklaşmış sigara içen alkol sık kullanan adamlarla. Erkekler kendisinden çok küçük kadınlara bakıyor ama kendilerinin bakılacak hiçbir yanı yok 35 den sonra hepsi balgam atan sürekli öksüren cinsel sorunu olan huysuz adamlara döniyor andropoz yaşıda 40 zaten. Sakın buradaki pedofili erkelerin manipülayonuna gelme. Yaşıtlarınla ol en fazla 3 yaş büyük olsun o şekilde denge olur. Bu zamanda sağlıklı beslenen spor yapan sigara içmeyen erkek yok zaten. Bu adamlarla evlenip bakıcılık yapıp hayatını mahvetme. Birmde çoğu o yaştaki adamlar 20 yaşında istiyor demiş. Ulan 20 yaşında kız sizi ne yapsın yakışıklı genç yaşıtları dururken bre kart horozlar. Tek derdiniz kadınları manipüle edip size bakmıyorlar diye bok atmak. Bu yaşa kadar kariyer de yapmadıysa evde kalmış bir adama bakmayın zaten birrsürü sorunları vardır. Dikkatli olun devir kötü.
21 Yorumla- 1 yıl
saydığın özelliklere sahip olmadığım için şanslı hissettim tşkler
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bi hedefin var tabi. klasık kendinen 3 4 yas büyük erkekler. belki bi cıt yukarı bakmalısın. gerci bu işler kısmet. baktın gördün iyi biri senle anlasıyor. yas skalasını bence genişlet. kısmettir bu iş. bu arada piyasada bir sürü bekar erkek var. cok fazla. heryerdeler. spor salonuna sarıyor kimisi. misal. en azından ben oyle yapıyordum o zamanlar
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 717 cevap paylaştı. Taksim istiklal caddesinde pankart açarsan çok kolay bulabilirsin. Beyazıt meydanıda karabalık orasıda olabilir. Hatta bir turist bile denk gelebilir. Bu aklıda herkese vermem haberin olsun
09 Yorumla
Soran1 yılhahah ya dalga geçme üzülürüm 🥲
Soran1 yılama öyle biri yok ki hep daha küçük olanlar talip oluyor ben bütük istiyorum
Soran1 yılya sadece büyük olması samanlıkta iğne mi yani
- 1 yıl
İstediğin kriterde bekar fazla yoktur diye söylüyorum bunu sana. Birde tanışma süreci felan derken eğer olmazsa yeniden zamanını boşa harcamış olacaksın ve yaşta biraz daha ilerlemiş olacak. Hiç bir anne baba evladının kötülüğünü istemez o yüzden az önceki tavsiyemi değerlendirmeni tavsiye ederim. Yinede hayat senin sen bilirsin Tabikide
- 1 yıl
senın buyuk araman yasla ılglı emınsın dımı
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Beni güldürdün, resmen dedektif gibi iz sürüyorsun! 33-34 yaş bekar erkekleri bulmak, Pokémon yakalamak gibi bir şey bazen, tam buldum derken yok oluyorlar! 😂 Ama panik yok, İzmir’de yaşıyorsan işin baya kolay çünkü bu yaş grubundaki erkekler genelde spor salonlarında, kaliteli kafelerde ya da sosyal etkinliklerde bulunuyor. Ayrıca yeni açılan sanat sergileri, konserler ve kahve festivalleri de tam onların mekanı! Bir de uygulama dünyasını es geçme derim, oradan da fena maçlar çıkabiliyor. Şehrin nabzını tut, enerjini yükselt, kim bilir belki de o bekar erkek hemen köşe başında seni bekliyordur! 💃💕
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
127Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yıltrendyolda bulursunuz
01 Yorumla
Soran1 yılah ama alacak param yok 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Yav ızm siz kadınlar var ya harbiden değişik pokemonlarsınız nerede sizi becerecek kişiler var gidip onları seçersiniz zamanınızı onlara harcarsınız günleriniz aylarınız boşa gider ve sonra kalkıp sizi sevecek olanları umursamazsınız görmezden gelirsiniz. Neymiş ötekisi biraz daha havalıymış biraz daha karizmatikmiş biraz daha yakışıklıymış o yüzden diğerini umursamazsın kalkıp gidersin aylarca seni bir güzel becerir sonra kıçına tekmeyi atar ve seni gönderir ama seni seven mal gibi ortada kalır sonra da hayatına yeni bir yol çizimi devam eder bu yüzden kalkıp da ay yok o erkek Yok yok bu erkek niye gelmedi doğru tercih yapmayı öğrenecektiniz doğru insanı görüp doğru insana değer vermeyi öğreneceksiniz siz bunu öğrenmedikçe hayatınız boyunca sadece yatakta kullanılan bir malzeme olursunuz
10 Yorumla
1 yılBazı şeyler olmayabilir. Evlilik çok önemli, ciddi bir konu. Evlilik herkesle olmayacak bir şey. Kaderin, kısmetin gelir seni hiç beklemediğin anda bulur. Bu kadar bunu takma bence. Her şey olacağına varıyor. Sen hayatına odaklan, her şey zamanla düzelir. Evlilik de kaderinde, kısmetinde varsa olur elbette. Herkes evlenecek diye bir şey yok canım. İnşallah bir gün aradığın eşi bulur mutlu olursun. Bulamazsan da kendine dert etme. Hayat çok güzel. 🥰
20 YorumlaÇevrenize söyleyin, biraz kendini araştırın. Ancak onun yeri burası değil. Sosyal ağlar tehlikeli olabilir. Artık erkekler kendini çok geri çekti. Açıkçası ben 25 yaşımdan beri sessiz sakin yaşıyorum. Zira bu zamanın beklentilerini karşılayabilecek ve her şeye tamam diyebilecek bir adam değilim. Çok ters bir zamana geldik 🙂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl bulamıyorsunuz hayret ediyorum bu devirde eş bulamamak nerdeyse imkansız ya.. Herhangi bir sosyal platformda aktif olsan bile zaten birsürü insan oluyor seninle tanışmak isteyen. Birinden birini değerlendir yani. Yaşadığın çevrede de illaki arkadaşlık isteği gönderen falan olur. Hiç mi olmuyor? Birde sen başvurma zaten kadın olarak gelen başvuruları değerlendirmen daha iyi olur bence😅
43 Yorumla- 1 yıl
O ortamlar da ancak dizden dize geçebilir. Olgun insanlar öyle ortamlar da takılmazlar. Büyüyememiş tipler takılır. İyi bir şey değil önerin çünkü o ortamdan koca bakan kızdan bir şey de olmaz.
- 1 yıl
@ZodyakBeyi bunu demişsin ama sen de bu ortamdasın o zaman sen de iyi adam değilsin. Senin gibi erkekler kimse kendisine bakmadığı için kadına hakaret eden düşmanlık yapan tipler zaten yalnızlığa mahkumdur bu devirde. Madem sosyal medyada koca arayan kadın da olmaz sen ne bok yiyorsun
- 1 yıl
@Newmoon01 Niye böyle ifade ettin kendini? çok sert bir yorum değil mi sence de?
1 yıl
.
12 Yorumla- 1 yıl
@ruhhastası50 bu ne
Soran1 yılfotonu mu attın kanka?
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
1 yılErkekler akıllandı artık bende dahil benim yaş grubum evlilik istemiyor... ben şahsen reel hayatta kadınlardan kaçiyorum.. elimden geldigince uzak duruyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılHer yerde takılıyoruz aslında. Kızlar zamanında o kadar büyük hedefler koydunuz ki kendinize, şimdi de bekâr kaldınız evlenecek kimse yok.
19 Yorumla
Soran1 yılbüyük hedefler ne tam olarak? benim hayatım boyunca istediğim şey benden büyük olup kafa dengi olmasıydı o beni ben onu bulmadıysak benim suçum ne?
- 1 yıl
Şöyle 30 a kadar kızların çoğu ne istediğinin farkında değil. Daha sonrada bi bakıyorlar ki aaaa hayat geçmiş ya acilen evlenmesi lazım ama geç kalmış. Geriye dönüyor kriterleri yüksek olan kız bu sefer biraz salıyor ama artık talipleri azalıyor. Peki sen karşına çıkanlara şans verdin mi? Eminim çoğuna vermedin yoksa bu konuşmayı yapmıyor olurduk.
Soran1 yılnapayım büyük istiyorum şimdiye kadar hep küçükler talip oldu benim suçum ne
- 1 yıl
Küçük olmasın tamam ama biraz detayları esnet dediğim gibi 20 li yaşları çoktan geçtin artık.
Soran1 yılkriterlerim:
1. 3 -4 yaş büyük olmak
2. kafa dengi olmak- 1 yıl
Yaş kriteri tamamda kafa dengi olma konsusu öyle kolay değil. Hiçbir insan kafa dengi olmaz zamanla birbirine alışırsın saygı gösterirsin. Arada aşkta olursa kafalar uyuşmaya başlar.
Soran1 yılkafa dengiden kastım beraber bi şeyler yapmaktan hoşlanmak yani beraber yaşamaktan keyif almak. benzer şeylerden hoşlanmamız gerek beraber onları yapıp iyi vakit geçirmek için. kafa dengiden kastım o
- 1 yıl
İşte biraz tanımak gerekiyor adayı. Onun için erkeklere bol şans ver sonra doğru olanı seç. Bekar arkadaşlarında önü açılsın.
Erkekler olarak o kadar korkar olduk ki.. Geçen gün birkaç gündür gördüğüm sürekli de göz göze geldiğimiz, hatta arada bakışlarını yakaladığım hanımefendi, tanışmak için "Özür dilerim rahatsız ettiysem, tanışmak istedim." diye gidince "Bu yaptığın hiç hoş değil.." diye trip attı. 😅
00 Yorumla33-34 yaşına kadar evlenmemiş erkeklerin büyük bir kısmı evlilik düşünmediği için bekâr takılıyor. Onları ikna edip nikah masasına oturtman biraz zor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelliki reelde kimse karşına çıkmamış hala sosyal medya olmaz diyorsun bu gidişle sen buraya bi beş sene sonra gelip yine yazarsın tek fark evlenmek istiyorum sosyal medya reel farketmez diye yazarsın hayatta başarılar.
04 Yorumla
Soran1 yılsosyal medyadan birşne nasıl inanıp güvenevilirim Allah aşkına bşr kızın olsa bmyle mi düşğnürdün? git kızım sosyal medyadan sarı çizmeli mehmet ağayla konuşup evlen
Cevap sahibi1 yılBulanlar nasıl bulup evleniyor ben sana git ilk konuştuğunla evlen demiyorum ki reelde gördüğüne ne kadar güvenebilirsin ki
Soran1 yılreelde esmerken kendini sarışın olarak tanıtamaz ya hani? kolum var diyip kolsuz falan çıkamaz mesela? adamlar olmadığı kişiliği kurgulayıp milleti aylarca sanaldan kandırıyor senin haberin var mı?
Cevap sahibi1 yılDediklerin olabilir olmaz değil o zaman bir süre konuşup reelde buluşma ayarlarsın baktın iyi hoş anlaştın konuşmaya devam edersin bu kadar basit
- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
1 yılBu öyle aranmak ile bulunacak bir şey mi bilmiyorum lakin bildiğim bir şey var ki nasipten ötesi yok.
04 Yorumla
Soran1 yıle nasibim yok mu yani benim demek oluyor
- 1 yıl
Aceleci davranmak imtihana sürükler. Nasip vaktiyle olandır. Seni bulacak zaten lakin sen aramaya kalkar isen imtihan yaşayabilirsin buna zerre şüphen olmasın.
Soran1 yılaceleci davranmıyorum ki sadece bu yaş aralığı nerelerde takılır bunu sordum
- 1 yıl
Acelecisin demedim neyse önemli değil. Dilerim gönlünce olanı nasibin eyler Mevlam, hayırlı sabahlar olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılO yaş grubu ya evli ya da en fazla 25 yaşındakilere bakıyorlar maalesef
15 Yorumla- 1 yıl
Eee 25 yaşındaki 34 yaşı ne yapsın evet ama 27-28 ler de 20 lere bakıyor. Hani hiç mi gözlem yapmıyorsunuz anlamıyorum 😅 sen yaşıtını seversin ama genel durum bu. Hem ben neden kudurayım zaten evliyim wkxksk
Soran1 yılsen pedofili meyilli admaların içind eyaşıyosun galiba kuzenim 33 yaşında 31 yaşındaki kızla nişanlanıyor şu an mesela : ) çevremde de kendinden 8, 9 yaş küçük kızlara meyleden tek bi erkek bile yok
- 1 yıl
Aynen canım benim etrafım hep pedofili. Sadece eniştene bakarak genele bakmak ne kadar doğru? Hani sitede azıcık dolaşsan anlarsın genel bakışı. Eğer senden 2 yaş büyük erkekle evlenmek istiyorsan 30 a kadar beklemeyeceksin maalesef.
- 1 yıl
Sen bu tavırla zor evlenirsin😌 bu yaşa gelmişsin hala burada koca arıyorsun maalesef, benim amacım millete az da olsa yardımcı olmak. Sen bu kaba tavırla neden bu yaşa kadar evlenememişsin belli oldu ya da bana bir kuyruk acın var bu kadar insanın arasında bana saldırdığına göre😌 cesursan gizli sorma hadi canım koca aramaya devam
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTam benim yaşım 33-34 dedin. Tam üstüne bastın. Bekarım burdayım 😊 ama seni alır mıyım bilemem 😅
00 Yorumla burada dolu bar sana evlenme teklif eden bile olur hiç yüzümü bile görmeden :) sen yeterki iste onlar her yerdeler :)))
00 YorumlaEvlilik mi kaldı Sümeyye, hangi çağda yaşıyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılevlilik kaldı ya herkes evleniyor senin çevrendekiler evlenyor mu ki?
Soran1 yılya deli çocuk 🤣 bırakta evleneyim
Gizli Üye(25-29)1 yılo yaşına kadar evlenmeyen genellikle evlenmek istemiyor. Öyle birine denk gelirsen kimsenin yara bandı olma kardeşim. Tecrübe ile sabittt
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onları almışlar istersen hiç evlenmemiş 45 var
00 YorumlaSiz bulamazsınız. Onlar da bulamaz. Allah "ol" diyince olacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkitelli'de Masko'nun yanında BEP var oraya bak.
00 YorumlaBu siteden bulabilirsiniz Hatta randevu da oluşturabilirsiniz😅😅😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 436 cevap paylaştı.
1 yılKS de takılıyorlar bana istek atanları gör en büyüğü 48 yaşında
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. genelde nezih mekanlara takılırlar spor salonlarında ve koşu parklarında da bulabilirsin
00 YorumlaNasibin daha karşına çıkmamıştır. Çok var o yaşlarda bekar. Umarım kafa dengin biri çıkar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı.
1 yılO yaş aralığındakiler 20 yaşında kız kovaladığı için bize sıra gelmiyor genelde ahahah
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bizde sizi eskiden arıyorduk, siz nerelerdesiniz asıl?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılBulunca ne olacak hadi evlenelim diyeceksin o da kabul mü edecek 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSanırım günümüzde erkekler evlenmek istemiyor kızlar evlenmeden bacak aralarını aciyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yorumlardan seç beğen al bu site bekar erkeklerle dolu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
1 yıl35 yaşında bekarım, bir cv at bakalım tanışıp konuşalım uygunsa karar veririz.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Hani kim evli nerde nasıl evlimiyim ben şimdi 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bekarım mesela kapalı ve huyu güzel kız arıyorum bulamıyorum. İşim de var tek eksik kız mümkünse açık ten olsun. Senin tercihler neler
00 Yorumla
1 yılBizde böyle bir adet yok ama bekar erkekler ile bekar kadınları bir araya getiren festivaller var Avrupa'da dilersen oraya git ya da evde sana gelmesini beklediğin kısmetini dışarı çıkıp biraz dolaşıp kendin de bulabilirsin. Sadece tavsiyedir... 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1,80 boyunda 75 kilo fit bir erkek olur mu?
Boyu boyuma huyu huyuma uygun hatun isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAbla belgesellerde antilop bekleyen aslan gibisin, adam niye seninle evlenmek istesin durduk yere
08 Yorumla
Soran1 yılbelki karşılaşırız birbirimizi beğeniriz kimseyi silah zoruyla kaçırmıycam merak etme
Cevap sahibi1 yılValla çok değişiksiniz, tombala çeker gibi erkek arıyorsunuz😂
Soran1 yılkarşılaşmak için başka napayım? evde oturup gökten düşmesini mi bekleyeceğim bu yaştan sonra?
Cevap sahibi1 yılArkadaş çevrenden indiricen
Soran1 yılarkadşa çevremde yaşıtım erkekler var onlar da evli ; )
Cevap sahibi1 yılYeni arkadaşlar edin
Soran1 yıltamam işte güzel mümin kardşim bu yaş aralığını nerelerde bulabilirim ki arkadaş olayım tanışayım vs onu soruyorum zaten 😭
Cevap sahibi1 yılBu yaş aralığı bi yerde toplanıp durmuyor😂antilop sürüsü değil, dedim ya😂sosyal nedya en mantıklısı
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Heryerdeler, evde, işte, sanalda, çevrende vs
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO yaşlardakiler yaşlı görünüyor 25-29 arası bakmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılyaş skalanı biraz artırırsan ve istanbuldaysan düşünebilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok geç kaldın be gülüm ben çıyatı çoktan aştım.. ))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEger heyecan ve farklilik seviyosan🙈
İlgili sevgiliysen
Eglenceliysen buyrun😇🌟
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBu konuda herkes muzdarip işin zor. Daha dün annemle tartıştık.
00 Yorumla 8.4 veya 4.12 de hepsi :) evli olanların çoğu baba parasıyla evlenmiş. bir çoğu boşanma aşamasında. diğerleride evlenmek için para biriktiriyor :D
10 YorumlaMağaradayız genelde orada takılıyoruz bazen kafayı cıkartıp bakıyoruz ortalık karışık tekrar mağaramıza geri dönüyoruz
10 Yorumla
1 yılsosyal medyada arama da nerde ararsan ara. sendne 8 yaş büyük biri olarak söylüyorum bunu
02 Yorumla
Soran1 yılhayır reel hayatta soruyorum zaten sosyal medyada değil
- 1 yıl
o zaman çevrendekilere söylersin seni uygun biri ile tanıştırırlar gerisi kısmet
Ay bende 19 yaşındayım hep 27+ beni buluyor bu aralar
00 Yorumla
1 yılBol bol sosyalleşmen lazım ki önüne çıksın birisi..
00 Yorumla
1 yılMerhaba Yaşım 34 hiç sevgilim olmadı çevrem Nisan evleniyor ben sadece bakıyorum 🤷😔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı.
1 yılTüh be iki yaşla kaçırdım
09 Yorumla
Soran1 yılkaçırmadın merak etme reel hayatı soruyorum 😭 ağlıycam ya gerçek hayatta nerede takılıyor bu adamlar
- 1 yıl
Ya sus keşke 33 değilim işte değilim kaçırdım
Soran1 yıl. d. d d. d ben kaçırılmış sayılacak biri değilim emin olabilirsin
- 1 yıl
Uuu neler diyorsun, mecazen kaçırılmadıysan fiilen kaçırmam için büyük fırsat
Soran1 yılbençm gibiler varlık israfından başka bi şey değil 👍🏼
- 1 yıl
Hee çirkinsin yani
Soran1 yılhem çirkinim hem bahtsız yaşıyoruz işte 🤣
- 1 yıl
Tünele giriyorum netim çekmiy çekmi çek çek çç ç
Soran1 yıltünelin sonu güzel şeylere çıkar umarım 🌷
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu güne kadar nerdeydin
01 Yorumla
Soran1 yılbeklemedeydim hep daha küçük olanlar talip oldu bana baktım onlar bana gelmşyor ben onlara gideyim dedim
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu evlilik aşkı nereden geldi?
06 Yorumla
Soran1 yılçocuğum olsun istiyorum sen istemiyor musun
Soran1 yılne ilgisi var evlendiğim adamı seveceğim önce yoksa nasıl çocuk yapabilirim yani bu kadar doğal bir isteği sorgulaman anormal olan bence sen aselsüel misin dostum?
Soran1 yılAllah Allah yaşım 29 ve kendimden büyük erkekle evlenmek istiyorum dedim bunda ne gibi bi sıkıntı var şimdi?
1 yılSaklandım kimse bulmasın diye😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlilik güzel bişey değil bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Arayan mevlasını da bulur belasını da..
00 Yorumla
1 yıl22_23 olsaydın düşünürdüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Bunda bir şaibe var. Düşmeyin beyler
00 Yorumlaburada var ama bekar kızlar yok
00 Yorumla
1 yıl34 yaşındayım ama beni bulamazsın
00 Yorumla
1 yılSepete koyup sergilşyolar, gelirler şimdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. burdayım be burdayım be burada burada.
00 Yorumlaİse gidip geliyolar genelde
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 33-34 yaş bekar erekler nerede? Evlenmek için nerede bulabiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler