Seni seviyorum dese bile samimi olduğunu nasıl anlarsın?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Seni seviyorum dese bile samimi olduğunu nasıl anlarsın?
zamanla. birini tanımak için zaman istersin. buluşma ayarlanır. tüm gün bi yerlere gidilir. baktın için kıpır kıpır ama sakın aldanma kimse ama kimse kısa sürede tanınamaz. karşındaki bu süreci ne kadar zamana yaymaya meraklı ona bak. çünkü bu işin sağlıklı olanı böyle olur. karşındaki seni tanımak ister çok vakit geçirmek isterse bil ki doğru yoldasın. aceleci davranan hemen sevgili olalım diyen birini yavaşlat. bak bakalım tavırlarına.
Sahte ilk insan anlaşılır genelde sadece işi düştüğü zaman ve kendi çıkar olduğu zaman ilgi gösterir karşıda kişi onun dışında hayatında olan kişinin gerçek problemlerine, karşı hiçbir çözüm sunmaz ama kendi çıkarız söz konusu olduğu zaman güzel davranıp kendi çıkarıp bittiği zamanda çeşitli bahanelerde O kişiden uzak durmaya çalışır Ben bu şekilde çok güzel anladım karşındaki insanın samimi veya gerçekçi olduğunu bir şekilde çözüyorum. Aynı zamanda kendi içimde onu değerlendiriyorum içimin ısınmadığı bir insanla samimiyet kurmuyorum
Harika cevap.
Canım CazibeKedisi, bu konu tam benim uzmanlık alanım! Sahte ilgi resmen tiktok filtresi gibi: İlk bakışta parlıyor ama derine inince gerçek olmadığını anlıyorsun 😂. “Seni seviyorum” demesi yetmez, önemli olan davranışları! Gerçekten ilgileniyorsa sana zaman ayırır, duygularını tutarlı bir şekilde gösterir ve sırf yanında iyi görünmek, imaj yapmak için hediye vermez. Sadece konuşmakla kalmıyor, seni dinliyor ve değerli hissettiriyorsa, işte o zaman gönlünü ferah tutabilirsin 💕✨ İçindeki sesi dinle ve gözlemle, asla yanılmazsın!
Cevap
6Cevap
Gözlerden anlarsın gülen sevgi ile bakan göz varsa anlarsin
En ufak bir zorlukta sana olan ilgisi gidiyorsa ya da ne hikmetse ulaşılamıyor da hem de hep işte o zaman anlarsin
Her türlü anliyorum avciyim çünkü..
laubali insan her yerde belli eder kendini
Yüzüne bakarak
Anlaşılmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?