Seviyorum demek illa birlikte olmakmıdır hayır demek sevmiyorum anlamındamıdır?
Cevabın nedir?
+1 yılbirisini sevmek.. demek onu bir bütün olarak istemek demektir
bedenler birlikte olmasa bile onun icin yanmak demektir
Sevmek dokunmaktir dokunmadan sevmek olmaz..
gözlerinizi kapatin ne görüyorsunuz?
hicbirsey.. degilmi elinizi sevdiginize uzattiginizda ona dokununca ne hissedersiniz sanki onun ruhuna dokundugunuzu..
Sevmek birisinin ayni zamanda ruhuna dokunmak demektir.
kimse ben sevdigime dokunmaya kiyamam sacmaliginda bulunmasin sevmek ayni zamanda dokunmak hissetmek demektir.13 Yorumla
Soran+1 yılRuhuna dokunması tabiki çok özel duygular ama bedenen eyleme gelince olayın rengi boyutu değişiyor
- +1 yıl
Ruh ve beden bir butun degilmidir?
Soran+1 yılTabiki ama bu sebil niyetine kullanılmamalı
En İyi Cevaplar
+1 yılbedende gercekleşen faaliyete aşk diyorlar ya burada cıldırtıyorlar adamı
Bedensel yaşadıgın şey sadece zevktir. Hele ki sevmeden yapılan birşeyse o kadarcık zevke de beden satılmaz43 Yorumla
Soran+1 yılBende aynısını düşünüyorum geri kafalısın hangi devirde yaşıyorsun diyorlar
- +1 yıl
geri kafalılıkla alakası bile yok.
insanın tek gurur kaynagı bedenidir. ama bunun farkına varmaları gec olabilir.
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız
Şu yorumları gördüm içim rahatladı vallahi ya. Neredeyse umudumu yitirecektim. Dokunmadan sevmenin olamayacagini dusunecektim artik ama neyse ki boyle dusunen bir cok insan varmis çok şukur. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen sağolsunlar yorumlar ve fikirler gayet mantıklı buda benim için yarınlara umutla bağlıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılAsla.
Onu bir öğrenemediler zaten illa sikecekler tövbe tövbe.02 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kişiye göre muamele yapsınlar herkesi aynı kefeye koymasınlar bizlere ucube muameleme yapmaya hakkı yok karşı tarafta güvenip eclilik düşünemiyor bu şekilde
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
41Cevap
+1 yılİnsan, dogasi ve yaradilisi geregi dokunmak, sevdigini hissetmek ister. Sahsen ben kendimi hayatimin kadinina sakliyorum, sevmedigim biriyle birlikte olup o masumiyeti bozmak istemiyorum. Ve hayir, sevmek, sevmek bedenen birlikte olmak degildir. Sevmek sadece maddi degildir, yakin olmamak, gozden irak olmak gonulden uzaklastirmaz, eger gercek bir sevgi varsa.
131 Yorumla
Soran+1 yılGerçek sevgisini görene kadar inanmam bana inanmam için mantıklı şeyler söylemesi ve beraberliği tamamen aklından silmesi gerekiyor
- +1 yıl
Sozlee kandirabilir, bence hissettirmek daha onemlidir.
Soran+1 yılSözle kanmam nedeni ise söz yeterli değil kanıtlı icraat isterim bu kezde yani hiç kolay değilim ama oda kolay biri değil inatlaşacak
- +1 yıl
Yürüdüğünüz yol doğru yol bence. Bazı erkekler seviyor taklidi yapabiliyorlar, insanlara güvenmek gerçekten çok zor. Doğru tqnımak da...
Soran+1 yılBen yaşamadım gerçi fakat çevreyi iyi analiz edersek sonuç güvenmemek gerektiğini gösteriyor.
- +1 yıl
İnsanlara güvenmeliyiz ancak sinirlarimizi kesin ve kati belirleyip bize zarar vermelerinden sakinmaliyiz.
Soran+1 yılTabiki bir çok konuda ona güveniyorum lakin birliktelik girdimi işin içine tüm güvenimi sarsıyor. Kaybetmekte istemiyorum bu konu hariç çok iyi yalan söylemiyor açık sözlü ama bu konuda güvenmem kesin tavrımda var yinede ısrarcı bu ısrarından vaz geçirmem lazım ama nasıl onu bilmiyorum.
- +1 yıl
Birlikteliğiniz hangi raddede peki? Evlilik filan?
Soran+1 yılEvlilik gündeme gelmesi için onun sorunlarının bitmesi lazım aile sorunu var bu kısada sürebilir süreç uzunda olabilir bir kaç yılda alabilir ikimizde bilmiyoruz ne zamana kadar sürer
- +1 yıl
Muallakta yani. Peki senin ona olan sevgine ve onun sana olan sevgisine inanıyor musun?
Soran+1 yılKolay seven biri değilim buna nasıl oldu ılımlı baktım bilmiyorum. Yanında huzurlu ve mutluyum. Hep yanında olmakta istiyorum tabi bu şartlar altında mümkün değil Onun sevgisine gelince beğeni hoşlantı veya sevgiye doğru gidiyor gibi tabii yanılmıyorsam hayır dediğim için saplantıyı sevgi belirtisi görmüyorsam aklından çıkmadığımı biliyorum hislerim çok kuvvetlidir
- +1 yıl
Dediğin gibi ulaşamadığından dolayı ve hayır aldığından dolayı psikolojik olarak ego ve hedef meselesi olmuş, o da aşk olarak, sevgi olarak hissetmiş olabilir. Bence aldığınız kararları biraz daha sansasyonel, biraz daha muhafazakar tavırlarla ona yansıtıp, onun size karşı olan duygularını yoklayın derim.
Soran+1 yılBunu kesinlikle deneyeceğim şu an hiç ilgisiz davranıyorum normal konuştuğunda bende normal davranıyorum hatta şaka bile yapıyoruz bazen sapıtıyor konuşmayı o zaman sinirleniyor konuşmayı kesiyor hiç itiraz etmiyorum gitmesine izin veriyorum ilgisiz şekilde ayrıca teşekkür ediyorum size birde bu şekilde deneyeceğim
- +1 yıl
Önemli değil tabiki de. Bazen siz kadınlar yapıyorsunuz öyle yoklamalar, siz bilirsiniz işinizi :).
Soran+1 yılBize başka şans kalmıyor ki ne yapalım mecburen elimizdeki imkanları kullanıyoruz...
- +1 yıl
Yanlis anlamayin sizi suclamiyorum, bence de yapmalisiniz bunu, adam olan, gercekten seven adamlar belli olsun.
Soran+1 yılKesinlikle çünkü kadının en büyük hazinesi bedenidir bedene değer vermeyen bir kadın anne eş olamaz olsada bir noktadan sonra ya hızursuzluk ya da ipler kopar bir erkeğinde adam gibi adam olması gerekiyorki kadın içinde güvence gelecek demektir kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ama yinede yalnızlık allaha mahsus eğer görüşeceksek ziyan olmak istemiyorum onun sevgisindende emin olmalıyım çantasında keklik olmadığımı bilmesi gerek. Eğer gerçekten sevmiyorsa hayatımıda yönlendiremez baskı altına alamaz
- +1 yıl
Ailevi problemleri olabilir lakin bir seyi yapacak adam yapar, yapmali da. İsteyen adam yapar, almaya parasi yoktur, anahtarlik takar parmagina ama takar, cul caput tkar ama yakar, benimsin der nikah kiyar. Söyledigin seyler o kadar dogru ki, karsi soypeyebilecek hicbir laf yok. Erkek zaten yakisikli cool filan degil, guvelinir sadik sahiplenici olmali. Kadin da dedigin kendine bakacak, bedeniyle de zihniyle de aadik olacak.
Soran+1 yılistesede nikah kıyamaz ailevi sorun bu tedirginliğide tedirginliğimde bu yüzden ben tanıdığımda mahkemelikti sevgi konusunda ona hiç güvenemiyorum seviyorum diyen biri üç gündür aramıyorsa burada düşünmek lazım ya sen dur ben gideyim etrafa bir bakayım hoşuma giden olursa bekleme bulamazsam gelirim hesabı gibi bir şey bu nasıl olsa kimseyle alakam olmayacağını biliyor yalnız iletişim kurduğumuz her yerden takip ediyor biraz önce facede whatsapp la iligili bir şey paylaştım iş arkadaşımlada görüştüğüm için çevrimiçiydim üç kez girdi art arda ben facede paylaştıktan sonra artık tesadüfmü etti mesaj yazıyorduda bilemiyorum fakat ben baktığımda 50 dakikadır nette değildi
- +1 yıl
Kusura bakma ama senin herifte iş yok galiba.
Soran+1 yılbilmiyorum ki :) siz daha iyi anlarsınız hemcinsiniz bende sadece acabalar öylemi böylemi doğrumu yalanmı vesveseleri hakim
- +1 yıl
Şahsen sevdiğim hatunla öyle görüşmeyeceğim, konuşmayacağım var ya kafayı yerim. Ya görürüm, ya mesaj atarım, ya ararım ama illa ondan haber alırım, öldü mü kaldı mı sorarım, hasretimi gidermeye çalışırım.3 gün demek 72 saat demek, iki seven 72 saat ayrı kalamaz kardeşim;seven kalamaz.
Soran+1 yılBilmiyorum dün kedi aradı sevgililer günümü kutladı ben ona demedim yineledi teşekkür ederim seninde sevgililer günün kutlu olsundedi gülüştük gece 02den 04 kadar konuştuk öğlen konuştuk akşam mesajıma cevap vermedi saatlerdirde yok dün çıkma şansımız yoktu işimiz vardı ikimizinde artık birliktelikte istiyorumda demiyor on gündür ruh hastasımıdır abazamıdır bilemedim onca tanıdığımız var ortak arkadaş biri kötü demiyor hepsi iyi diyor anlamadım psikolojisini çözemiyorum
- +1 yıl
Ben de çözemedim. Ama dediğim gibi, seven adam, kadınını bulduğunu düşünen, onun ona ait olduğunu düşünen adam ne olursa olsun onu sahiplenir, der ki 'sen benimsin, ben de seninim'. Sanırsam evleneceğiz ayağına işi götürmek istemiş.
Toplum olarak dilimize pelesenk olmuş galiba, ama aklıma gelen çözüm bu : Vazgeç bu sevdadan.
Soran+1 yılBilmiyorum dönüyor dolaşıyor geliyor her konuşma sonunda akıllı ol bu ne demekse gece konuştuğumuz zamanda doğru uyumaya hemen yatıp uyuyorsun geç saatte seni nette görmeyeceğim tek ben görmüyorum seni nette akıllı ol diyorsam akıllı ol hep bu sözler bir hatam olsa ya da nette sohbet etmeyi sevsem haklı diycem ileşim yapılan hiç bir yerde mecburiyet ailem iş hariç konuşmam
Soran+1 yılHangi fikir zihniyetle bunu söylüyor ben akıllı olsam deli olsam bu işten onun karı ne anlayamıyorum
- +1 yıl
Samimiyetsiz konuşuyor. Ettiği muhabbetler, zırvaladığı laflar gereksiz, içtenlikle söylememiş. Bunları söylerken aranızdan buzdan duvarlar var gibi konuşmuş, zaten o mesafeyi hissederek konuşmuş. Aranızdaki mesafenin farkında, mesafenin açılmasını istemiyor seni elinde tutmak istiyor lakin sevdiğinden değil. Seni yedekte tutuyor da olabilir, yani şu an boş gezenin boş kalfası ama canı eskaza manitacılık, sevgilicilik oynamak isterse sana yanaşır. Mevzu senin akıllılığın deliliğin değil, onun ciddiyetsizliği, salaklığı.
Soran+1 yılBuzdan duvarı ben ördüm sanıyorum açık ve net söyledim sakın konuşmalarında belden aşağı vurma başkalarıylada beni ne kıyasla nede karıştır üç kuruşluk zevk için onurumu harcamam nikahsız kimseyle birliktelik yaşamayacağımı alenen söyledim bu engeli aşamayacağını biliyor kusura bakmasın canı sıkıldıkça eğlencesi olamam evcilik oyunu değil dalga geçtiği egosunu tatmin etmeye çalıştığı bir insanın hayatı yedekte tutmaya çalışsa da çabası nafile inşallah bu arada gerçekten severde elime düşer söylediği zehir gibi sözlerin diyetini alırım diyecemde içimde kötülük yokki yapamam yapabilsem bu hafta sonu aynı programda canlı yayında olacaktık onun yüzünden iptal ettim o gelecek sanıyor haberi yok beklesin dursun o beni görmeyi haketmiyor.
- +1 yıl
Bence artik onu silmelisin, bu sevgilicilik oyununa son vermelisin.
Soran+1 yılBaşka çarem yok mecburum bunu yapmaya ne şiş yansın ne kebab diyen birinin peşine düşemem.
- +1 yıl
Çaresiz biri değilsin elbette. Mecbur olduğun şey böyle gereksiz yer kaplayan birini hayatından çıkarmak.
hayır diyosan bu senin sevmediğin anlamını taşımaz lakin evli bireylerde birleşme olmuyorsa aşk heycanını kaybeder ilişkiden sıkılma ve ayrılıklar meydana gelir eğer evli değilsen sakın birleşme yapma ilerde çok pişman olabilirsin söyliyceklerim budur.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim evli yarın gönlü geçince bırakıp gidecek
Soran+1 yılYoo bunu kabul edemem eğer gidecekse bana zarar vermeden gitsin
Soran+1 yılAynen
kızlar için de erkekler için de sevmek seksten ibaret oluyo veripte şutlanmış kızlara sorsan neden yaptın diye çok sevdim derler
13 Yorumla
Soran+1 yılBende çok seviyorum ama beraberlik isteyince güvenim sarsılıyor
Soran+1 yılşu an buna ikimizde hazır değiliz iyice birbirimizi tanımamız gerek tabi ısrarından vaz gecerde devam ederse
+1 yılSevmek kesinlikle bedenle birlikte olmak değildir sevmek herhangi birsey ile ölçülemez
17 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olması lazım
- +1 yıl
Bazı insanlar için böyle değil malesef
- +1 yıl
Vay güzel yorum @PinkFloooyd hahahsaha :)
- +1 yıl
@DarkQueenn buradaymışşşş
- +1 yıl
Hahahahjs sevindin galiba
- +1 yıl
@DarkQueenn seni görüpte mutlu olmamak mümkün mü :D
- +1 yıl
Olmadığını bende biliyorum yha ahahahahs teşekkürler canım benim. :)
dokunmadan sevmek dokunabiliyorsan sevgisinden ve niyetinden şüpe duyarım
127 Yorumla
Soran+1 yılBende şüpheleniyorum seviyorsa dokunmalıymış.
Soran+1 yılFikrimi açıkça ortaya koydum ya heptir ya da hiç ortası sonu yok tm kabul diyor şu an ayrı yaşasalarda kağıt üstünde evliymiş bahanesi bu olmaz. öyle şey asla olmaz hayır dedim diye iki ay arkadaşız dedi şimdi yeniden başa döndü benim olacaksın yolu yok gibi konuşuyor
Soran+1 yılAynen özledim demesi bana göre çirkin ben onun yanına gidecekmişim hiç işim olmaz
Soran+1 yılAynen benmi geleceğim özleyen kişi almaya gelir ayağına çağırmaz dedim. şu an kendi haline bıraktım ilgilenmiyorum...
Soran+1 yılBakalım bundan sonra nasıl bir hamle tapacak karalayarak çamur atarak baskı kurdu olmadı iyilik meleği olduğumu söyledi yine olmadı bu kez ki hamlesi nasıl olacak bende merak ediyorum.
Soran+1 yılBen aramıyorum geç saatlerde mesaj ya da ararsa uyudum diye açmıyorum normal saatte ararsa kıyamıyorum yine açıyorum. Cevap vermesemde kıyameti kopartır nerdesin kim var der 3 g den arar gerçekten evdemiyim diye tartışmak istemiyorum. Seviyorumda ama istekleri hoşuma gitmiyor kararım kati bu konuda keşke kendi gitse gitmiyorda. Kendisi yapımcı canlı yayından bile ara molalarda 3 g ile aradığı oluyor
Soran+1 yılUzun zamandır ben hiç aramıyorum o ararsa cevap veriyorum yazarsa yazıyorum ama ona sevdiğimi net söylemiyorum o bana derse bende diyorum. Görüşmeye çağırdı gitmedim. şu an facede ne o yazıyor ne de ben yazdım takip ediyor kesin yorumlara kadar düne kadar izci gibi hepsini okuyordu. Yine okuyordur mutlaka bakmıyorum artık desede benim facede epey yorum oldu hiç yapmıyordum. Mutlaka zamanını kollayacaktır ordaki kişileri sormak için. ya da gece arayacaktır.
Soran+1 yılBu konuda tamam haklısınız teşekkür ederimde bu teklif takıntısından nasıl vaz geçireceğim onu bilmiyorum. Oda bana karşı boş değil onu farkediyorum kısacası teklifi yüzünden görüşmek istemiyorum ikimizde birbirimize eziyet çektiriyoruzda ben davamda haklıyım geri adım atmam
Soran+1 yılBen kimseyi kıramam ki ama denerim. Yalnız hayır dersemde dönmem sözümden inadımdır. Yüzüne karşı söyledim söyledim seven kıyamaz sen neler söylüyorsun dedim şu an burada olsan öyle bir kıyarımki dedi ama yanında olduğumdada baktı kendine hakim olamayacak ben eve bırakayım seni diyor evime bırakıyor ilk başlarda naz sandı şimdi naz olmadığını biliyor yinede söylüyor
Soran+1 yılTüm söylenen yolları deneyeceğim bakalım neler olacak
Soran+1 yılNete girip çıkıyor konuşmuyoruz
Soran+1 yılO yazmazsa ben hiç yazmam
Soran+1 yılbazen cevap vermiyorum ertesi gün öğleden sonra falan yazıyorum cevap verdiğimde ben ne kadar saat sonra cevap yazarsam o daha sonrasına bırakıyor cevap yazmayı bunun anladığım kadarıyla tek istediği benim ona yalvarmamı istiyorki kaybedeceğimi aşkından yataklara düşeceğimi bilsem yansam kavrulsam asla yalvarmam bunun farkında değil
Soran+1 yılDurum onu gösteriyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbedenen olan bırlıktelıkler cabuk ınsanı sogutuyor..
ama artık o ılıskı sevısme opusme ellesme hobı oldu.. olmzsa olmazları.. aranan kırıter yıyen kız profılı..012 Yorumla
Soran+1 yılGeçici yani
- +1 yıl
ınsan elde ettıgı seyden cabuk sogur sıkılır..
Soran+1 yılBunu sevgi olarak kabul edemiyorum
- +1 yıl
bu sevgı degıl durtudur ıc gududur.. sevgı tanımlamasında cınsellık yoktur..
Soran+1 yılBencede olmaması lazım bu çıkar menfaat ilişkisi olur bence
Soran+1 yılEgosunu tatmin etmek
- +1 yıl
cıkar - menfaat dongusunun bende olmamasını ısterım ama cogu cıft bu sekılde sevıyor. kendı dogruları ılıskı bakısları boyle.. egosal tavır oldugunu sanmıyorum onları zaten bu cıkar dogrultusunda bırbırıne ustunluk - soz gecırme egılımınde bulunuyorlar
Soran+1 yılHep onların yüzünden değilmi bu çektiklerimiz neymiş özgürlükmüş bedenle özgürlükmü olur
- +1 yıl
cınsel yonden kımse kımseyı zorunlu bırakmıyor. herkes kendı bedenınden sorumlu oldugu ıcın kımı yapar - kımı yapmaz.. bılınclı ınsan nerede ne yapacagını bılır kımsenın yuzunden bırsey cekmez. en fazla cekecegı sey guvensızlıktı haınlıktı egoızmdı.. cınsel durtulerı kısıler kendı ısteklerı ve kararlarıyla yapıyor.. bedenın ozgurlugu kullanıcı kısının elındedır..
Soran+1 yılBeden ve onur kadının en değerli hazinesidir bana göre farklı düşünenide yadırgamıyorum kişilerin tercihidir. Evet dediğiniz gibi çünkü mücadele etmek için amaç kalmıyor. Ayrıca öyle biriyle kimse gelecek düşünmez güven eksi sıfıra düşer.
- +1 yıl
Ben artık bu neslın beden ve onur tanımlamasının cok dısına cıktıgına ve kendısıne bile saygısının kalmadığına inanıyorum..
Soran+1 yılİşte hep bunu söylemişimdir bedenen özgürlük kendine bilene özgürlük değildir daha çok kendisine yaptığı kötülüktür onların yüzünden bizde çekiyoruz çirkin teklifleri
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Makul sebeplerle hayır deniyorsa bu anlaşılır.. Ama basit sebeplerle sevgilinin teninden mahrum kalmak bence sevgisizliktir.
012 Yorumla
Soran+1 yılAile gelenek göreneklerine yetişme tarzına kişiliğe ters nefis için
Soran+1 yılZaten onunla konuşmak ileriye dönük düşünmek çevreme göre radikal bir karar
Soran+1 yılBizde bedenin değeri anlatıldı insanlığın parayla kıyaslanamacağını öğrendik mantık ve duygularını aynı tutmazsan yanlışlıklar diz boyuna çıkar telafiside yoktur bunu bilirsen farkında olursan bu şekilde istesende çizginden şaşamazsınız
Soran+1 yılKlasik mi bilemiyorum da rahatsız değilim farklı bende olamam
Soran+1 yılOnun dediklerine boyun bükersem bir zaman sonra gidecektir çünkü oda tutucu yapıda ailem bilmesede vicdan azabı çekerim kendi yüzüme aynada bakamam kendimden nefret ederim. İlerdeki olacak psikolojik sonuçlarda kaçınılmaz olur değmez ziyan olmaya
Soran+1 yılBaskı demiyelimde yapımda bu davranışlara uygun değil istesemde yapamam
Ask yurekte olur gozlerinde ruhunu kalbini gormktir
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Bedenen birlilte olacaksın iş bitecek :) mutlu sonlu masaj salonuna giderdim böyle birşey arasam
10 YorumlaDokunmadan aşık olursun
Ama dokunmadan yaşayamazsın.05 Yorumla
Soran+1 yılTamam bir dereceye kadar ama metres hayatı gibi olurmu
Soran+1 yılCanı isteyecek gelecek birlikte olup gidecek
Soran+1 yılBencil olmasa bu talepte bulunmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılasıl svmeyen onalr onalr sadece zevk ıcın seks ıcın sevıyorum susu verıyoalr hepsı bu
01 Yorumla
Soran+1 yılSonrada seviyordumda lar amalar
evlenmeden bedenen birlikte olan sevdiğinden değil sevmediğinden bu haltı yer gerçek sevgi evliliğe götüren sevgidir gerisi hikayedir
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum seven insan kıyamaz çünkü düşüncesinde art niyet yoktur.
+1 yıltabıkı degıldır gönlunuz kalbınız onun olsun. ınsnalar sevdıklerını uzaktayken beklıyor bence uzaktan sevgı daha kutsaldır oburunde menffaat olur devamlı bulusup bedenlerın bırlestırmek ıster ınsan
010 Yorumla
Soran+1 yılAynen bunu sevgi olarak ne kadar kabul edebiliriz Çıkar olmazmı
- +1 yıl
dk bası kose basında kuytu kosede bulusursa bı ınsan artık kendını kullanılmıs hısseder ama uzaktan bakıp sevgı kelımelerı soyleyıp arzulayıp kendı ıradesıne hakım olup sadece hayallerınde beslıyorsun o kısıyı bu daha onemlıdır
Soran+1 yılO zaman seviyorum demesinler kimsrnin onuruyla oynamasınlar yazık değilmi
- +1 yıl
yazık tabıkı haklısınız
Soran+1 yılBu kadar iradesiz saygısız toplummu olduk yalan dolan entrika ne için sırf bir heves iç güdü
- +1 yıl
haklısınız ben kendımı bılıyorum herkes kendını bılıyordur emın olun
Soran+1 yılKesinlikle doğru
- +1 yıl
Teşekkürler bana katıldığınız için
Soran+1 yılBen teşekkür ederim fikirleriniz için bakalım bundan sonra ne olacak
- +1 yıl
rıca ederım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece zevk neresi sevgi... Buna ironiyle yaklaşanların beyinden sorunlu olduklarını düşünüyorumm
00 Yorumla S*ks degil de insan sevdigiyle bir arada olmak ister kanka. Sanal aska karsiyim
03 Yorumla
Soran+1 yılTabiki yanyana olmak paha biçilemez ama işin içine bedensel iç güdü birleşme geldimi işin rengi değişir
Soran+1 yılBence de
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi illla beraberlik degil bence ama beraberlikte illerde sevginin bir parcasidir tabiki zamaninda
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun için süreç ne olmalı
Aşk İlişkileri konusunda 783 cevap paylaştı. değildir ama nereye kadar bedenen birlikte olmayacaksın zaten sevmediğin birisiyle birlikte olamazsın ki
03 Yorumla
Soran+1 yılO zamanda basit görüyorlar
Soran+1 yılDenedim ben sevdiğim insanla birlikte olmak isterim dedi hayır cevabını alınca biz arkafaş kalalım dedi bir ay sonra ben sana değer veriyorum senin yüreğin bambaşka seni seviyorum diye geri döndü tüm konuşması hep istediğinden özlediğinden bahsediyor bende istiyormuşum neden hayır diyormuşum
Tabi ki de hayır. Çok mantıklı düşünüyorsun gerçekten seven bir erkek helalim der bekler zorlamaz eğer seni zorluyorsa bil ki o iş bittikten sonra şutlayacaktır seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bana bırakıp gideceğim sanma dedi bende bu sözün garantisi yok güvenmem için bana bir kanıt ver ya da ispat et dedim durumu biliyorsun senden hiç bir şey gizlemedim dedi o durumun ne zaman düzeleceği muamma sevginden delirsem kendimi ateşe atmam bekle dedim bazen akşam konuştuğumuzda yat dinlen diyor bazen kızıp gidiyor morali bozuk olursada benle dertleşiyor bir aklı diğerini tutmuyor. Değişken bazende öyle yufka yürekli oluyor
kesinlikle hayır, bedenen birlikte olmak sevginin sadece bir parçasıdır, sevmek değildir
03 Yorumla
Soran+1 yılBence kaldırıp atılacağının göstergesidir
Soran+1 yılYürekten seven bedenen birlikteliği düşünemez ya bence üzmekten kırmaktan korkar
+1 yılyo bak justinnn diye ölen kezolar varr bedenen mi seviyolar yoo
00 YorumlaKişiye göre değişir
Neden hayır diyo onu söylemeli01 Yorumla
Soran+1 yılO değil ben hayır diyorum kişiliğime ters
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik kaynaklı sevgi de evet. Ama cinsellik duymadan arzulamadan sevdiğimiz bir çok kadın da var.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani sevgi iki çeşitmidir
Cevap sahibi+1 yılHer şeye sevgi duyabiliyoruz, hepsi farklı farklı şeylerdir. Çiçeğe duyduğunuz sevginin sonucu koklamaktır, hayvanları severiz dokunmak isteriz, çocukları severiz öpmek mıncıklamak isteriz, evladı severiz kokusunu ciğerlerimizde hissederiz.
+1 yılKişilere kalmış bişey Kimisi birleşmek ister kimisi sadece sarılmak kimisi hiçbişey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapilan arastirmalar, evlikik öncesi yapilan birlikteliklerin iliskiyi olumsuz yönde etkikedigini göstermis.. Gerisini sen dusun artik.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim korkumda bu
Cevap sahibi+1 yılYaş aralıgın dogrumu?
Soran+1 yılHayır değil
bedenen birliktelik sadece seksten ibarettir aşk yürekte yaşanır
06 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl biri çözemedimki yanındayken kaçıyor zarar vermemek için uzaktayken ikna etmeye çalışıyor
Soran+1 yılYanındayken dokunmamaya çok özen gösteriyor yanında değilken konuştuğumuzda beraber olma konusunda ısrar ediyor
+1 yılBaban kek yapmayı nasıl öğrendi kabartma tozu niye bu kadar kabartıyor fatmagülün suçu ney :ds
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı. sevmek çiftleşmek değildir... tekleşmektir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Birlikte derken bir arada mı
03 Yorumla
Soran+1 yılBedenen birliktelik
- +1 yıl
Şöyle açıklayayım o zaman iki insan birbirlerini çok severseler ve kendilerini bedensel bir birlikteliğe hazır hissedecek duygusal ruhsal ve karşılıklı güvene sahipseler bunu yaparlar, cinsel bir ilişkiye girmek sevginin en doğal halidir sevdiğin insanın tenine vücuduna dokunmak onu içine çekmek. Bu yanlış bir şey değil utanılacak kötü bir şey de değil.
Ama şu da var iki insandan biri böyle düşünmüyor olabilir hazır değildir istemiyordur tonla sebebi olabilir bu da gayet doğal. O zaman da ilişkiye girmek isteyen taraf diğerine bir baskı yapma hakkı yoktur yani karar vücudun sahibinindir. Onu zorlayamaz. Tıpkı ilişkiye girmeyen kişinin benden bu yüzden ayrıldı diye onu suçlayamayacağı gibi. Çünkü o da kendine uygun bir eş istiyor belki bu da gayet yeter bir sebep ilişkinin bitmesi için. Kimse suçlu değil.
Soran+1 yılÖrnek ben istemiyorum hemde çok seviyorum ama kişiliğim bu tür eylemlere açık değil tutucuyum oda ısrar ediyor yenilirsem basit görecek
+1 yılHayvanlardan ne farkımız kaldı o zaman?
10 YorumlaKarşılıklı olmalıdır bu der kaçarım.
09 Yorumla
Soran+1 yılTabiki karşılıklı olmalı fakat illa birlikte olmak zorunlumu evli değilsen
Soran+1 yılO zaman sevgi olmaz ama sadece istektir arzulamaktır
Soran+1 yılSizinde dediğiniz gibi saygı duymalı bu illaki olacak diyor
Soran+1 yılHayır değil ben sevdiğine inanmıyorum eğer sevseydi bir ara gitti gitmezdi hayır dediğim için sindiremiyor o yüzden geri döndü bence
Soran+1 yılİlk başlarda yoktu sonraları demeye başladı
Hayiir hayiiir hayiiiir 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılHayır
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi konuda hayır
- +1 yıl
Sevmek illaki bedenen birlikte olmakmıdır?
+1 yılHayır kalben olmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılKalben seviyorum diyor ama birliktelikte istiyor
+1 yılBeden yoksa bende yokum
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ama zaten yanında olacak bedene sahip olmak çabuk yıpratmazmı
- +1 yıl
Başka bedenlere yönelmek vazgecilmezdir ozaman
Soran+1 yılZaaflarından faydalanmak çok kötü ama bu tür eylemler insanı yıpratır
- +1 yıl
Ozaman beden şart. Zaten insanlar ne için birlikte oluyor beden için değil mi?
Soran+1 yılBirliktelik en önemli unsur ama seviyorum diye insan bedeniyle ilgilenmek sevgiyi saygıyı ayaklar altına almıyormu bir kere insanlarda şu an sıfır düzeyde nasıl sevgiden bahsedebilir ne kadar inanırız karşımızdaki insanlara.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılseven insan neden hayır desin?
05 Yorumla
Soran+1 yılKarşı taraf birliktelik istiyorsa ne kadar güvene bilirsinki
- +1 yıl
amacı sadece cinsellik ise uzak durulmalı
Soran+1 yılDevamlı seviyorım deyipte bu konuda baskı yapması beni soğutuyor
- +1 yıl
geri adım atma sakın
yoksa pişman olursun
seven insan için cinsellik asla bir öncelik olmaz
Soran+1 yılYooo kesinlikle ben hayır dedikçe kızıyor bağırıyor dünde bana duygusal ve psikolojik baskı yapma dedim benmi baskı yapıyorum dedi evet sen dedim önceden basit muamelesi yapıyor gibi onlan alakan var mı bunla alakan var mı die şimdi yön değiştirdi benim kalbim çok güzelmiş ben gibi bulunmazmış insanın kanı ben gibi temiz olmalıymış. Ama gene planı tutmadı dünden bu yana sesi yok merak ediyorum bir zaman sonra yine hangi planla karşıma çıkacak
+1 yılFinali birlikteliktir
02 Yorumla
Soran+1 yılFinal derken evlilikmi
- +1 yıl
Evet aynen oyyle
Hayır. Asla
10 Yorumlasonunda bir seks olsun ihtiyaç haliylee
03 Yorumla
Soran+1 yılTm ihtiyac ama bunun için tertemiz duygularla oynamak doğrumu geride kalan ne olcak
Soran+1 yılZaten sorun bu ben kabul etmiyorum tüm sorun bu
Değildir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. tabikide hayır.
10 Yorumla
+1 yılÖyle öyle. Meme olmazsa ne yapayım kadını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabazalar için basit soru.
00 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumlabence degildir.
10 Yorumla
+1 yıldeğildir
06 Yorumla
Soran+1 yılBende aynısını diyorum sadece hevestir hayır diyolar
- +1 yıl
Aynen heves, ben olduktan sonra soğurum. Sevdiğim bir kadınla da olmak istemem zaten.
Soran+1 yılBana kıyamazsın yapmazsın diyorum kıyamam ama istiyorum diyor nasıl güveneyim ki
- +1 yıl
güvenme
Soran+1 yılYooo bu konuda asla güvenmem gideceksede gitsin umurumda değil
- +1 yıl
en iyisi
+1 yılHayir degil bence
10 YorumlaNe anlamda hayir
05 Yorumla
Soran+1 yılBedenen birlikteliği kabul etmezseniz
Soran+1 yılİlk tanıştığımız zamanlarda ben sana dokunamam diyordu sonraları fikri değişti seni nerde görsem bana bir şeyler oluyor diyor hep ısrar ediyor bu yüzden kabul etmiyorum diye arkadaş kalalım dedi ama hep takipteydi son bir haftadır geri döneceği sinyalini vermişti döndüde ama yine aynı ısrar bunalıyorum çokta seviyorum ama istediğini kabul edemem
Soran+1 yılHak verdiğiniz için teşekkür ederim
Sevmek gönül işi
015 Yorumla
Soran+1 yılGönül gelip geçici değilmidir
Soran+1 yılİşte onu bilmiyorum sevdiğine inandırması lazım kolay biri değilim inandırsada yine kabul etmem
Soran+1 yılAynen sevgi çok kutsal ama yerlerde sürünüyor
Soran+1 yılAynen öyle birini sevmem bile mucize bu devirdeki gidişata bakınca evet sevdiğim zamanda canımı veresim gelir tabi buna değer biri olduğuna inanırsam
Soran+1 yılBu zamandamı çok zor :)
Soran+1 yılYok aramam
Soran+1 yılArarsam daha çok ısrar edecektir oda istemese aramazdı diyecektir
Soran+1 yılNe akışına bırakıyor nede beni bana bırakıyor ne şiş yansın ne kebab misali yapıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla Bilmiyorum desem :)
00 Yorumla
+1 yılhiç de değildir
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!