Arkadaş ayağına flörtleşiyoruz, nasıl kendime aşık edip ilişkiye boyut atlatabilirim?

mesela PlayStationa gidiyoruz kolunu omzuma atıp göğsüne yatırıyor, boynumu o şekilde sarmalayıp kafamı sallayıp kendine çekip sarılıp değişik değişik şeyler yapıp boğuşmaya başlıyor... elini bacağıma koyuyor kolumu sıkıyor oynuyor hep böyle sinir etme bahanesiyle falan temasta bulunuyor ben 1 senedir hoşlanıyorum ve o da bunu biliyor, ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum beni zorbalıyor ama arkamdan zorbaladığı şeyleri güzel anlatıyor ortak arkadaşlarımızdan öğreniyorum mesela bana kötü dedigi bir şeyimi başkasına çok güzel diye anlatıyormuş. bende beğendiği şeyler varken neden bana böyle değişik davranıyor anlamıyorum korkak mı bu kadar yakın olup nasıl böyle olabiliyor... aynı zamanda 6 aydır herr gün telefonda saatlerce konuşuyoruz günümüzü anlatıyoruz beraber saçmalıyoruz ediyoruz aşırı yakınız flört gibiyiz böyle ama anlamıyorum beni seviyorsa neden bana belli etmiyor ama neden yakın? bana belli etmesini nasıl sağlarım ya da ne yaparsam hoşuna gider

Arkadaş ayağına flörtleşiyoruz, nasıl kendime aşık edip ilişkiye boyut atlatabilirim?