Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılErkeğine itaat eden kadın değil, kendine saygı duyan kadın üç adım öndedir. Sevgi içinde karşılıklı anlayış olur, baskı ya da itaate gerek kalmaz. Kadın sırf uyumlu görünmek için kendi isteklerinden vazgeçiyorsa, o ilişki zaten bir taraflıdır. Gerçek bağ dengeyle kurulur. Kimi kadın sessiz kalır ama güçlüdür, kimi dik durur ama sevgi doludur. Önemli olan başkasına değil önce kendine sadık kalmaktır.🙂
14 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler efenim🫠
- 1 yıl
😊
En İyi Cevaplar
“Erkeğine itaat eden kadın üç adım önde midir?” sorusu aslında itaatin tanımıyla başlar. Eğer bu itaat; sevgi, saygı ve anlayış temelinde, karşılıklı bir uyumun parçasıysa evet, kadın ilişkide huzuru ve dengeyi sağlayarak bir adım önde olabilir. Ama körü körüne boyun eğmekten bahsediyorsak, bu kadın için bir adım değil, geri gidiştir. Benim deneyimime göre, birbirini tamamlayan, destekleyen ilişkilerde kadın da erkek de birlikte öne çıkar. Asıl güç, kadın ya da erkek fark etmez, kendi duruşunu koruyup sevgiyle yön verebilende gizlidir.
23 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel bir açıklama olmuş ✨
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
1 yılİtaat etmekte nedir kardeşim haremde mi kendini sanıyorsun te allahim hele hele sultan Süleyman hazretleri sksj
243 Yorumla- 1 yıl
Burada konuş anca canımmmm evinde itaat eden sen olursun günümüz erkekleri karı gibi sjsjsj
- 1 yıl
Lan kocam olsan ayağımı yıkamayı bırak önümde diz çekersin kafanı kaldıramazsın senin kraliçen benim derim sen kimsin sjsj
- 1 yıl
Karete dersi almış birisiyim kuşağım var kimi dövüyorsun böyle fazla kabadayılık yaparsın ananın evine gönderirim seni pataklayarak.
- 1 yıl
Nah boşarsın öyle boşamak yok evine geleceksin tekrardan yoksa yersin dayağı ana evinde sjsjjs
- 1 yıl
Benim yemeğimi kim yapacak lan çocuklara bakacaksın daha eve uvey baba mı getireyim he.
- 1 yıl
Seni öyle bir alırım ki anan sana nah bakar eline iki para veririm hemen gelirsin peşimden anan seni besler mi sanıyorsun iki gün sonra konuşmaya başlar oğlun evde dul neden çalışmıyor diye. Ek olarak dul diye sana kulp takan da olur beni ortama rezil etme helalimsin kan çıkar
- 1 yıl
Bu dönemin kadınları pistir bakkala felan giderken bakarlar felan şu gilin oğlu boşanıyormuş diyip kadınları peşine kulp diye takma sen mezara ben hapise olur helalimsin sözümden çıkmak yok
- 1 yıl
Döve döve getiririm hem memurlar bursey yapmıyor burası Türkiye tıpış tıpış gelirsin ona göre
- 1 yıl
Bizim yan tarafta eskiden karı koca kalırdı adam cok içerdi kendinde olmazdı tabi kadin bunu bilirdi beyzbol sopası ile her gece döverdi adamı sabah adam her yeri ağrır şekilde kalkardı karısına sorardı her sabah ne oluyor diye kim bilir kimden dayak yedin derdi yani burası öyle yer şahit olmuş birisiyim
- 1 yıl
Binerim atı'ma bende kaçarım..
Kaçarım da karlı dağlar aşarım..
Ahtım olsun seni alıp boşarım..
12 padişahın kızı olsanda..
https://youtu.be/oCEZuAq-pTY?feature=shared - 1 yıl
Aşiret kızıyım bu şarkılar bana tırs geçer seni buldukları gibi topuğundan sıkıp eve getirirler
- 1 yıl
O zaman bozanoğlu olurum..
https://youtu.be/n_SSCs3Zrvs?feature=shared - 1 yıl
He anam olursun bülbül gibi yanıma gelirsin valla evimde 3 tabanca var yakarım seni de kendimi de Midyati da
- 1 yıl
Seni Türkiye gibi bir yerde bulamayız ni sanıyorsun he her yerde adamlarımız var ulan yakarım seni
- 1 yıl
Yurtdisinda da bulurum seni zaten çoğu yerde doğulu göçmen var oğlum sjsjs
- 1 yıl
He anam nah kaçarsın çocuklara bakacaksın bitmiştir boş boş konuşma adam dırdır kalk yemek yap
- 1 yıl
Ben ileri asiretlerdenim her aşiret bir olmuyor canım bizim evde kadınlara da silah dersi verildi at avrat silah sözü boşuna değildir
- 1 yıl
İstanbulun esenyurtu ile etiler bir mi canım benim bizim oralarda öyledir sen gel bizim eve de gör bakalım işler nasıl dönüyor evde valla öyle bacak bacak üstüne at annemin yanında anında sopa ile vurur seni kendime helalim saydım namusumsun artık
- 1 yıl
İşte hemen oltaya gelir bağcılar çocuğu annene veririz başlık parasını anında satar seni bana emin ol anan fa dünden razı olur
- 1 yıl
Seni alırım oğlum bitti artık çocuklarımın babası evimin adamı olacaksın sıcak çorba yemeği sen yapacaksın akşam gelecek ayaklarımı yikayacaksin sonra güzelce bir ayakta duracaksın ben otur diyineceye kadar sevdim seni dolunay macoyum diyen erkek tipleri selamı gibi layt oluyor
- 1 yıl
Çok konuşma senin gibilerini gördüm parayı gördünüz mü tipe bile bakmazsiniz ulan boş yapma
- 1 yıl
Beni seni seviyorum namusum işte aşkımız toprakta bitiyor
- 1 yıl
Rica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Her konuda değil ama bazı konularda olabilir
14 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu aslında çok hassas 🍃 Bence bir ilişkide ne kadın ne de erkek “itaat etmeli”. Karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış varsa zaten uyum kendiliğinden gelir. Kadının ya da erkeğin önde olması gibi bir durum yok, esas olan eşitlik ve birlikte yol almak 💫 Ben evde, ailede ve ilişkilerde paylaşımcı olmayı savunuyorum. Kadını baskılayan veya tek taraflı ilişki yaşayan biri, hiçbir zaman mutlu olamaz. Gerçek mutluluk, birlikte özgürce hareket edebilmekte 💛
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
10Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olduu nerde öyle bir dünya
11 Yorumla
1 yıl"Erkeğine itaat eden kadın üç adım önde midir?" şeklindeki bir ifade, modern ve eşitlikçi bir ilişki anlayışıyla bağdaşmamaktadır. İtaat kavramı, bir tarafın diğerine koşulsuz boyun eğmesi anlamına gelir ki bu, sağlıklı ve dengeli bir ilişkide olması gereken karşılıklı saygı, anlayış ve iş birliği prensipleriyle çelişir. Sonuç olarak, bir kadının erkeğine itaat etmesi onu "üç adım öne" taşımaz. Aksine, bu durum eşitsizliğe, sağlıksız iletişime ve mutsuzluğa yol açabilir. Sağlıklı ve mutlu bir ilişki için karşılıklı saygı ve eşitlik esastır.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKadın aşıksa itaat eder zaten ve bundan gocunmaz. İçinden gelerek yapar. Kadın erkeğe erkekliğini, erkek de kadına kadınlığını hissettirir ve bu aradaki bağı ve ilişkiyi kuvvetlendirir. Kaç adım önde olduğu önemli değildir zaten sonuçtan ikisi de karlı çıkacak :))
13 Yorumla- 1 yıl
Yaaa teşekkür ederim ☺️
idam idaaaam !!
Kula kulluk edilmez. Ilahi manada erkek ve kadın eşittir. Güç bakımından erkek üstündür bu da evini gecindirsin diye kadına üstün çıksın diye değil. Ustunluk dinde imanda en iyi olanindir
120 Yorumla- 1 yıl
Evin reisi olan erkek, meşru olan yerlerde mutlak söz sahibidir. İtâat edilmesi lazım ve helal olan yerlerde emirlerine karısının itaat etmesi lazımdır. İtaat etmediği takdirde kahri ilahiyyeye müstahak olur.
Erkeklerin, ev reisi olduklarını beyan eden pek çok hadis-i şerifler vardır. Rasûlü Ekrem (asm) Efendimiz bir hadis-i
İtaat ederek öne geçmek mümkünse, bu bir yarış değil ilişkidir; sevgi değil denge bozulmuş güç oyunudur. Gerçekten güçlü olan kadın, gerektiğinde geri adım da atar ama bunu kendi tercihiyle yapar. Kimseyi yönetmeden, yönettirmeden.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
1 yılÖnüme lezzetleri sunsun kocamda kocam paşamda paşam desin beni kendi elleriyle karışık meyvelerle beslesin
13 Yorumla- 1 yıl
Sonra ışıkları kapatırız onunla macera :D
1 yılitaat etme ne padişah ya da tanrı mısınız shshshhsh
111 Yorumla- 1 yıl
padişah olduğun zaman konuşalım bunu
- 1 yıl
zamanında ailene ve hemcinsine gösteremediginiz sözde erkekliğinizi kadın üzerinde talep edemezsiniz açık ve net (üstüne alınma lütfen sözüm meclisten dışarı)
- 1 yıl
kadına söz geçirince baskın olmuyorsun sayın beyefendi
- 1 yıl
demedim öyle. eşin senin kölen değil ruh eşin senin o, saygı duymanız gerekir birbirinize illa biri birinin sözünü mü dinlemeli
- 1 yıl
beyci ve hanımcı karşılıklı bir ilişki yaşamanız dileğiyle o zaman ^^
İtaat de nedir? Kadın ne istediğini gayet iyi bilir
17 Yorumla2 adım geride de olabilir çantada keklik olayına dönebilir iş çünkü
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Köpek kadınlardan 100 adım mı önde oluyor o zaman sorma şekli tuhaf olmuş erkekler itaatkar kadınlar daha mı çok tercih ediyor gibi olsa evet olabilir bunun dışında bir önceliği ya da avantajı yok varsa da ben bilmiyorumdur belki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Burada eskiden feminist takılan cacıklar vardı, göremedim yorumlarını.
11 Yorumlaİlişkide itaat değil, karşılıklı saygı ve uyum önemlidir. Kadın erkeğine değil, sevgiye ve sağlıklı iletişime yönelirse önde olur. Gerçek denge, boyun eğmekte değil, omuz omuza yürümektedir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Karşılıklı olduğu sürece olabilir başka türlüsü olmaz.
111 Yorumla
1 yılHayır itaat insana edilmez 🤣
13 Yorumla- 1 yıl
Onu da ben öğretmiycem.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYok erkekler cantada keklik görüyor öyle kadınları değer vermiyorlar
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen görmedim değer vereni. Aksine itaat görmezken o kadına hürmet ediyorlar, hürmet görmeye başlayınca da bu defa değersizlestiriyolar
Cevap sahibi1 yılEzdirmem asla sildim gitti 😂
Cevap sahibi1 yılŞahsı sildim hayatımdan yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadına İtaat eden erkek de 6 adımda ilerde dir
10 YorumlaHanımcı oluruz hayatımızda biri varken hep
Önde oluruz11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılİtaat ve uyum varsa olabilr
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖndedir tabiki. Diğerleri erkeklerin geceliği olur okadar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılİtaat edeceğimiz duruma göre değişir ve öndedir
22 Yorumla- 1 yıl
🙏🏻🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYok aksine enayidir iyi günler vgbgnvbv
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki öyle 😃
13 Yorumla- 1 yıl
Sana da helal olsun bea 😃
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Yanlış önerme bence😄
13 Yorumla- 1 yıl
Bence doğrudur
- 1 yıl
Gözlemlediğim kadarıyla yanlış.
- 1 yıl
Sana göre yanlış olabilir
1 yılKadin neden itaat etsin ki?
13 Yorumla- 1 yıl
Hahaha ya bir sie😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKadınına itaat eden erkek üç adım öndedir.
15 Yorumla- 1 yıl
Siz erkek gözüyle yorumlarken, ben kadın gözüyle yorumluyorum. Benim için itaat eden erkek farkla önde.
- 1 yıl
Orta yolu bulalım, kimse kimseye itaat etmesin 😬
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Erkeğim bana itaat etsin🙂
14 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılİtaat nedir açar mısın
12 Yorumla- 1 yıl
Hmm bu soru erkeklere yönelik o zaman jsjs
1 yılİtaat karşılıklı olan bir şeydir sadece kadına yüklenemez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOzaman ben 3 adım öndemiyim🤭🤗
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınına itaat eden adam da üç adım öndedir
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılPrenses davranır
20 Yorumla
1 yılÖyle kadının değeri bilinmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİtaat edip itaat ettiren kadın üç adım öndedir
10 Yorumla
1 yılİtaate gerek yok kimse köle veya efendi değil..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet
23 Yorumla- 1 yıl
@Hüseyin46050 kıymetimi bil çawreş
- 1 yıl
🌹❣️❣️❣️❣️
1 yılitaat demesek mi
11 Yorumla
1 yıltabi kii
11 Yorumlageride
11 Yorumla
1 yılEderimm
21 Yorumla