Bunun bi çok sebebi var. Ben 30 dan sonra o sayfayı kapattım. Zira ciddi bir ilişkide erkek kadına yok demek istemiyor. En azından maddi konularda mutlu etmek istiyor. Bunun yanında kendini koruyan erkekler buna dikkat eden kadınlar istiyor. Zira geçmişte çok eşlilik hastalıkların yanında daha birçok sorun ortaya çıkarıyor. Ha bu tam tersi içinde geçerli. Ayrıca Türkiye’de kadınlarında egoları beklentileri çok arttı. Erkeklerden her şeye tamam denmesi bekleniyor. Kadının çalışması ile beraberde erkeği büken söylemlere erkekler gelemiyor. Dolayısıyla yukarıda saydığım sebepler bahsettiğiniz konuda erkekleri tamamen sessizleştiriyor. Ben 30 yaşından itibaren tamamen böyle yaşamaya başladım. Yakında sosyal ağlarımın tamamını kapatacağım. Artık 41 yaşına geldim ve beklentim kalmadı. Hala aynı kafadayım. Kendi işimi yapabilen biriyim. Hiçbir zaman kendime hizmetçi aramadım. Sadece ciddi ilişki isteyen ve aman zaman içerisinde kabul ettiririz durumunu en başta belirliyorum o kadar. Ha birilerin ters gelebilir. Ben inançlı bir adam olmaya çakıştım yapıp yapamayacaklarımı hep söyledim. Olmadı. Demekki toplumda bize talep yok. Ha asla şöyle böyle adamı diyecek durumdada değiliz. Sıradan adamlarız. Sadece beklentiler uyuşmuyor demekki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvalla o aralıgı gecelı 4 yıl oldu inanın benim yasıma hatta 30 gecmemis bi erkege yegane tavsiyem biran önce evlenin ilerde cok zor oluyo secicilikte kariyer felan düsünen kadınlarda dahil inanın bi sekılde herseyi efor sarfederek yapıyosunuz ama yas aldıkca evlenmek zorlasıyo secicilik oluyo bu yasa kadar karıyer yapamadıysanız zaten 30 dan sonra kolay kolayda kariyer yapmak atılım yapmak elınızdeki birikimle is kurmak felan ciddi bi sekilde risk barındırıyo bunu yapabılmek icin 23 ıla 30 arası yaptınız yaptınız yapmadınız baska riske girip is acmak batmak sizi en az 10 yıl geriye götürür 30 gecmeyin evlenmek icin diye tavsiye verebilirim para her halukarda bulunur cok paranızda olmasa bu kadar sorun teskil etmez ilerde anlıycaksınız önce saglık sonra evlılık tabi dogru kisiyle
02 Yorumla- 1 yıl
@TOKAREV aynen öyle hayırlısı
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Evlendik ve boşandık. Evlenmek değil mesele. Evlendiğin yaşta göremediklerini ileri yaşta düşündüğünde doğru olmadığına karar verebiliyorsun. O yüzden evlenmek için acele edilmemeli. Önemli olan her şeyiyle ortak olabildiğini düşündüğün biriyle tanışmak önce
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu yaş grubundaki erkekler bazen “özgürlüğümden vazgeçmeyeyim, oh ne güzel hayat” modunda oluyorlar, bazen de “doğru kişi çıkmadı karşıma” diye düşünüyorlar. Aslında hem flört etmek güzel geliyor hem de sorumluluk almak gözlerinde büyüyor olabilir. Yalnızlık da zor tabi, ama “en doğru zamanda, en doğru kişiyle” klişesi var ya, ona inanıyorlar sanırım. Senin düşüncen ne peki? 👀✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Aracı yok, talip yok!18 Yorumla- 1 yıl
aracı mı lazım la sayın dostum?
- 1 yıl
Evet lazım abi, hiç kadın arkadaşım yok kadınlar ile arkadaşlığım yok. 😅
Nasıl olsun? Çevremde sadece abi diyenler kızlar var genelde küçüklüğünü bildiğim 😅 - 1 yıl
Kefil olabilsem, reelde de tanışsak var da, onlara da kefil değilim işte :D herkes ömür yemelik
- 1 yıl
EyvAllah abi Allah razı olsun sağolasın 😅
Bende haber bekliyorum valla abi 😅
Olursa olur olmazsa olmaz 😅
Elimden geleni yapıyorum 😅 - 1 yıl
sen çok iyiniyetli olduğun için kaybediyosun..
ben bir kez, o da tam başlamamış bi ilişkide "yanıldığımı" gördüm, sonra, laz ziya ( o zamanlar tanımazdım hazreti) gibi, "Bana bu alemde yanlış bi kere yapılır !" dedim, ve hala, herkesin eleştirdiği o yüksek egoyu bi saldım :)
bazıları kendine dürüst olsa Allahını unutup gelecek :) - 1 yıl
Abi çevremdekiler de öyle diyor. Geçen bir kardeşimi gördüm araba park ediyordu evin önüne o ilk kız arkadaşımı bilir şey dedi abi sen iyi niyetten kaybediyorsun dedi 😅
Ama ne bileyim abi içimden gelen bu 😅karşıma gelenler başta iyi sonra kötü çıktılar 😅
Ama akıllandım abi 😅eskisi gibi olamayacağım 😅
Ego bende yok abi 😅 tanışmak isteyenler ile tanışıyorum 😅hiç kötü davrandığım olmadı ne sanalda ne reelde 😅
Çokça yol verdiğim oldu, yok 2+1 ev isterim yok BMW severim yok ten uyumu aklı fikri yatakta olanlar var cinselliği her şey görenler var
Tanıştıklarım illa oluyor da 😅 olmuyor 😅
Bir yaştan sonra da abi olmuşken iyisi olmuş diyorum 😅uyum olsun hayalimdeki gibi olsun 😅
Yoksa ne çekeceğim birini 😅 - 1 yıl
Evet, zor.
Geçenlede birebir dinlediğim bi hikaye vardı, bi kardeşimizi eşi bırakıp başkasına gitmiş, dedi k, avi 12 yaşından beri tanıyorum, hep iyiydik ailecek dedi, dedim hatan orada işte :)
İkinci bi hikaye daha vardı , gene eski iş arkadaşı, onn da benzer bi hikayesi var.
Kadınlar, daime biraz GÜÇ ve otoriteye saygı duyar, kastım kol gücü değil ama. - 1 yıl
Anladım ben seni abi, bende hep öyle görüyorum maalesef...
Kendimi sevmiyorum abi böyle olmak istemezdim ama 😅 böyleyim
Valla abi onların canı cehenneme Allah için 😅
Bu yaşa geldim bilmiyorum ne olacak nasıl olacak 😅
İyi insanların hâlâ olduğuna inanıyorum herkes herkese benzese de herkes herkes değildir 😅
Belki farklı olanlar da vardır abi 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u 1 yılparam yok ondan
00 Yorumla
1 yıltam da dediğin aralıkta evlendim.
tahminim, şimdikilerin 2 si haklı ibri haksız 3 sebebi var
1-size güvenmiyorlar
2- kendileri güvenilmez, çiğ ve/ya it kopuk
3- maddi olarak iş çığırından çıktı
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar evlenmiyor genç yaştayken... Evlenmeyip pubtan diskoya geziyorlar... orada it köpek dediğimiz sahile götürüp soyunma kabinine dayayıp skn tiplerle takılıyorlar... Sonra kartlaşınca biraz evlenek bari diyorlar... O saaten sonra da görece temiz iyi insanlar bir enayi ben miyim demeye başlıyor... Sonuçta bekarlık kazanıyor. kadınlar eskisi gibi evlenmek istemiyor önce bir 150-200 adamın sipermi bukkake olmalı bedenine.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Zaten iyi olsalardı kızlar çoktan kapmışlardı onları… Nerde kötü körez varsa kalmış işte. Kim napsın onları.😂
114 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Bence erkekler bakire bulamadıkları için evlenmiyorlar kime sorsam öyle diyor
- 1 yıl
hem gerçekten katııyorum, hem gülmekten katılıyorum
- 1 yıl
erkekler çok bakire sanki
- 1 yıl
@Ateştenkadın değil işte, zaten ben kendi cevabımda 3 e ayırdım. eskiden sadece kadınarı suçlardım da, hemcisnleri tanımak zzorunda kaldığımda, birz "hee, heeeeeee" dedim :D
- 1 yıl
Baksana biri aşağıda ne yazmış bakire değilse evlenmem
- 1 yıl
@DeaconnFrost Benim çevremde evlenmeden böyle bir şey yaşayan tek bir insan evladı var başka da yok nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki teksas da mı?
- 1 yıl
@guzellikdesenvar bunu diyene de saygı duyarız, kendi içinde samimi ise ve o da bakirse. mesela şahsen, benim hakkım değldi bakire bi kız, ama öylesi nasib oldu.
insan her zaman her b. ku yiyip kendini güzellemeye çalışıyo işte. kaotik - 1 yıl
@Ateştenkadın aynı şeyden bahsettik zaten sanırım
- 1 yıl
Herkes kendi kapısının önünü süpürsün ya bir şey yaşayan erkek bir şey yaşayan kadınla evlensin yaşamayanlar da yaşamayanla olay dengelenir hfjfjfj
- 1 yıl
@DeaconnFrost internette sorun mu var yazılanlar çok geç geliyor jcjfjdjfj
- 1 yıl
@Ateştenkadın YESSterday canım, aynen öyle
- 1 yıl
@atestenkadin sorun var mı bilşmiyorum da, siteye , diğer uygulaara göre geç düşüyo sanırım.
kapının önünü süpürme konusuna dedim yesterday diye, karışmasın )
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAlgoritma bu 1990 - 1995 liler evlenemiyor tamamen yapı
11 Yorumla- 1 yıl
Erkekler temiz kız diyor bakire kız diye tutturmuş bence kızlarda hirseyler yaşamış ondan evlilik olmuyor artık
1 yılZamanın maddi manevi şartları ağır olduğundan artık evlenme yaşı çok ileriye gitti. Veya bir çok kişide evliliği tercih etmiyor.
20 Yorumla
1 yılMaddi durumları iyi değildir, iş geçim problemleri vardır bir diğer önemli sebep ise kadınların bitmeyen istekleri kriterleri hepsi çok büyük etken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvleniyorlar Onu nereden çıkardınız. Çevrenizde evlenmeyen gördünüğünüz erkekler olabilir Ama genel olarak erkekler 30-35-40 her yaşta evleniyor zaten. Belki 40 50 den sonra azalıyordur.
00 Yorumla
1 yılBazı şeyler oturmaya başlıyor sonra evlilik mantıklı gelmemeye başlıyor bu oran giderek artıyor yaş ilerledikçe evlenme isteği azalıyor çocuk beklentisi yoksa hele birde boşanmışsa çok zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılO yaştayken de şimdiki neden ve sonuç aynı.
Değişen hiç bir şey yok.
Belki her sene değişen yaş.
Sorular ve istekler aynı olduğu sürece sonuçlar maalesef aynı kalmak zorunda oluyor.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmem için uygun birisi, uygun koşullar, nokta atışı bir olay gelişimi gerekiyor.
Bu gerçekleşirse neden olmasın.00 Yorumla Hevesinin almış düzene kurmuş evlenmek istemiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
1 yılniye evlenelim? evlilik kurumu bitti artik. kimse evlenmiyor. butun dunya boyle.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
m 1 yılbekarlık sultanlıktır metaforuna katkıda bulunuyorlar😂😂
00 Yorumla
1 yılMinyon balık etli tesettürlü ve dudaklı birini bulamadığımız için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKöyde yaşıyorum ve evlenince köyde yaşamak istiyorum. Bunu kabul edecek bir kız çıkmadı karşıma. Siz kasınlar hep memur olsun şehir olsun kafasındasınız. Sanırım hiç evlenmeyeceğim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yaşa gelenlerin evlenmesi mi gerekiyo ki?
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gençlen erken diye evlenmedim, şimdi yaşıtımız çoğu kadın evlenmiş çoluk çocuğu var nasıl evlenelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Evleniyorum şu an o konu için hazırım sadece seveceğim kızı bekliyorum...
00 Yorumla
1 yılevde kaldık eskiden inancımız vardı ama günümüzde her şey menfaatten öteye geçmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
1 yılBen tercihen evlenmiyorum, fckbuddy arıyorum. :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılKarşılıklı anlaşabildiğim birisini bulursam seneye evlenirim artık
00 Yorumla
1 yılNiye evleneyim durduk yere başıma bela alayım saalak mıyım
00 YorumlaDüzgün birini buldum da ben mi reddettim? Yok maalesef. Bekliyorum.
00 Yorumla
1 yılHenüz çok erken. Kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılNiye evlensinki, kadın bedava. Evlilik için en az 2 milyon lazım + sorumluluk dırdır çocuk ev oo ne gerek varki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGörücü usulünde evde kalmış, etli butlu şişman tombik kız gösterdiler, el yüz güzelliği bakıyordum, kendim de bulmayı bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen sana talibim
28 yaşındayım
2 üni bitirdim
Efendi , akıllı, okumuş bir adamım
Bana bir şans verir misin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. 36 yaşındayım hâlâ evlenemedim bekarım hiç sevgilim flörtüm bile olmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılcekicilik o yasta basliyor cunku eglenmek gerek. Misal 20 li yaslarimdayim tipim enerjim yerinde ama yasitim kizlar evli 30 larla takiliyor aq
00 YorumlaSeverek evlenmek istiyorum. İçinde karşılıklı sevmek olsun. Tek taraflı çok oldu. Ama hiç karşılık alamadım. 6-7 yıl boyunca kariyer'e odaklanacağım. Bundan sonra da olursa görücü usulü olur ancak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBir defa evlendim ve evliliğin bana göre olmadığını anlayıp boşandım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKadın yok doğru düzgün kadınların genetiği değiştirildi gdo lu artık
00 Yorumla
1 yılO yasa gelmisler genelde toksik ilişkilerden dolayi ilişkiden soguyorlar
00 Yorumla
1 yılerkekler sadece ilgi anlayış ve güven bekler
kadınlar ise herşeyi00 YorumlaKorkuyoruz hergun pilav yemekten onları adına konusuyorum
00 YorumlaNasıl evlenelim, konuşuyorsun sonra öğreniyorsun herkese öpücük atmış m k
00 Yorumla
1 yılEher jenerasyonda evlenen bir grup var evleneneyen bir grup var. Bizde evlenemeyenlerdeniz🤣
00 Yorumla
1 yılGeçmişi temiz, patlamamış hatun denk gelirse olur, nasip.
00 YorumlaTürk erkekleri mlsf özgüvensiz oluyor kadınlara karşı
02 Yorumla- 1 yıl
Yoooo ne alaka 🤣. özgüven mi sorun sence gercekten
1 yılHayat pahalılığı ve kızların aşırı yüksek beklentileri
02 Yorumla- 1 yıl
İnşallah ya
1 yılDenk gelmiyormuş iyi bir kız
11 Yorumla
1 yılGüzel bakire bir kız bulunca evlencem
02 Yorumla- 1 yıl
Bakire olmazsa evlenmezmisin
- 1 yıl
Hayır evlenmem
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılKafa dengi insan bulamadıkları için
10 Yorumla
1 yılPara yok kız yok sende dalga geçiyorsun kız
124 Yorumla- 1 yıl
@Rua8138 rica ederim sizin iç sesiniz olmaya geldim 😃 evlensin bu gençler Tayyip baba😂
- 1 yıl
@Rua8138 kim sen mi Elazığsın
- 1 yıl
@Rua8138 insan olsun nereli olursa olsun demişler seni istemeyen kafasını taşlara vursun 🙂
- 1 yıl
@Rua8138 hakkında hayırlısı olsun inşallah ne diyelim ki insan oğlu nankör yediği kaba sı. ça biliyor maalesef Allah gönlüne göre versin inşallah
- 1 yıl
@Rua8138 asıl ben teşekkür ederim kardeşim Ali ellerinden öper bu arada 27 yaşındayım saygıdan abla diyorsun eyvah 🌸🩷
- 1 yıl
*Eyvallah
- 1 yıl
Alininannesi
- 1 yıl
Haberi var mı olanlardan
- 1 yıl
@policeofficer35 biliyorum arkadaşlar sağolun arkadaşlar gerekeni yapıyor sagolsunlar
- 1 yıl
Kim o kız senden ne istiyor
- 1 yıl
@policeofficer35 kız değil o mavili
- 1 yıl
Alla alla yüz vermedin diyemi yaptı yani
- 1 yıl
@policeofficer35 kim olduğunu biliyorum iki kişide şüpheliyim ve kesin onlardır ama ismi verip hedef göstermem
- 1 yıl
Ver bana ben etiket ederim onlari
- 1 yıl
@policeofficer35 teşekkür ederim çok sağol ama ben hiç bir zaman böyle biri olmadım yapmam böyle bir şey sağol yinede
- 1 yıl
Peki sende sağol
- 1 yıl
@policeofficer35 rica ederim 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. karı yok karıııııııııııııı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı.
1 yılAkıl oturuyor o yaşta tabi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı. Zor geliyor istegim kalmadi hic bir konuda
00 YorumlaYaşım o kadar yok ama ben de düşünmüyorum
00 Yorumla
1 yılAcelemiz yok evleniriz...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 419 cevap paylaştı. Maddiyat ve toplumsal baskı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü neden evlenelim
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 30 uma gelince cevaplayım bunu ben😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
1 yılBu sene de bekar gezicez.
00 Yorumla
1 yılBence bekarlık sultanlık diyorlar..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılEvde kalmışlar o yüzden
01 Yorumla- 1 yıl
Pardon da herkes evlenmek zorunda mı?
1 yılSizin boş yapmalarınızdan bıktık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Nasip olmadı ne yapalım zorla mı üretelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kafamıza göre olmuyor
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne