Diyelim ki bir kızdan hoşlanıyorsunuz ama tanımıyorsunuz, bu kişiyle sohbet başlatmak, yakınlaşmak çok mu zor , yani deveye hendek atlatmak kadar zor mu? Moralim bozuldu ya. Ne yapmaliyim?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diyelim ki bir kızdan hoşlanıyorsunuz ama tanımıyorsunuz, bu kişiyle sohbet başlatmak, yakınlaşmak çok mu zor , yani deveye hendek atlatmak kadar zor mu? Moralim bozuldu ya. Ne yapmaliyim?

Bu tarz şeyler genel itibariyle şartlara bağlıdır.
Yâni bir şeyin olabilmesi için gerekli bütün şartların bir arada olması ve bir araya toplanmasıdır.
Şimdi ben bu meselenin temelini ve esas sebeblerini mantık ve kadın fıtratı bilimi ile anlatsam, öküzün boynuna inci takmak gibi bir iş olacaktır.
Bunun için mânâsız ve kıymetsiz olacaktır.
Hoşlandığım kız 3 harfli mağazalardan birinde çalışıyor. Daha önceden hiç sevgilim olmadığı için ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
Bakın sizin duygularınızı hoşlandığınız kişiye bildirmek veya hissettirmek için nasıl durum ve şartlar içindesiniz bilmiyorum. Zîra bilmek için görmek iktiza ediyor.
Eğer onunla aynı mağazada beraber çalışıyorsanız, onunla iletişim kurmaya çalışın ve onu tanımak ve kendini ona tanıttırmak için nazik ve güzel bir üslûb ile muhâvere edin, yâni karşılıklı konuşun.
Eğer beraber çalışmıyorsanız, oraya alışveriş için gidin ve onula denk geldikçe konuşmaya çalışın, örneğin merhaba nasılsınız nasıl gidiyor, kolay gelsin ve saire. Sonra aranızda mânevî bir ünsiyet ve ısınma filizlenecektir, bu sıcak enerjiyi hissetmeye başlayınca küçük küçük espriler yapmaya başlarsın. Tabi onun karşısında o dehşetli heyecan ve adranaline hâkim olabilirsen tabi😄😄
Ben bile yüksek belâgata sahip olduğum halde dilim tutuluyor.😄
maalesef hakikat böyledir.
Sonra sosyal medyasını istersin...
Dediklerinize katılmamak elde değil, yazdıklarınızın altına imzamı atıyorum. Ben de böyle olması gerektiğini düşündüm hep ama harekete geçemedim
Bu tarz meselelerde harakete geçmek kolay değil, netice itibariyle karşındaki kişinin kişilik ve karekter mahiyetini bilmiyorsun.
Hem teklif ettiğin vakit reddedilsen insanın izzetine ve haysiyetine dokunuyor.
Zâlimler elinden tokat yamiş gibi hissettirerek insanın kalbini ağlattırıyorlar.
Bazı özgüven kürsüsünden nutuk atan özgüven esaretine teslim olmuşlar vardır, sakın onların sözlerini işitme yoksa özgüvenli olmaya bedel bütün haysiyetini ve onurunu fada etmek zorunda kalırsın.
Ahh o deveye hendek atlatma benzetmesi yok mu! 😅 Gerçekten, tanımadığın birine çekinmeden yaklaşmak bazen aşırı zor görünebiliyor, kalp hop hop atıyor vallahi! Ama bak, güzel haber şu: Bu herkes için böyle, sadece sen zorlanmıyorsun. Karşındaki de bazen aynı heyecanı yaşıyor olabilir. Cesaretini topla, küçük bir tebessüm, tatlı bir merhaba bazen bütün buzları eritir. Belki de ortak ilgi alanlarından girersin, sohbet kendiliğinden akar. Unutma, büyük aşklar minicik bir “selam”la başlar, sen yeter ki olumlu düşün, kendine güven! 💖✨
Cevap
2Cevap
Sohbet etmede takılmışsın millet dışarda ne fanteziler yapıyor sen daha sohbeti beceremiyon
Tanıdığım birisi olsa fantezi yapılabilir ama hiç tanımadığın birine karşı zor olur ya, daha önce sevgilim olmuş olsa bu kadar çekinmem ama an itibariyle tecrübe sıfır.
Gerçekten melek gibisin
Laf soktun galiba, bana yardımcı olur musun?
Kişiye göre zor. Ortam da önemli.. Beceri işidir
Ne tavsiye edersiniz, kız 3 harfli mağazalardan birinde çalışıyor, ne yapabilirim?
Kıza bağlı dediğin kadar zor değildir yine de
Yani mesela ben kızın ya ina gidip "saygı çerçevesi "nde konuşsam kız ne diyebilir ki , en fazla "rahatsız oluyorum " der konu kapanır.
Aynen ben de onu dedim
Yardiminiz icin cok teşekkürler. İyi ki varsınız🙂, hep mutlu olun inşallah.
Yakışıklı zenginsen kolay yoksa zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?