selaaammmm. mesela en baslardaki gibi hissetmediginizi fark etmissiniz veya artik sevgilinizi gorunce eskisi gibi heyecanlanmiyorsunuz vb. bu durumda iliskiyi bitirir misiniz yoksa zaten bunlar olabilecek seyler midir size gore? 🌸💕🧚🏻🥰✨

selaaammmm. mesela en baslardaki gibi hissetmediginizi fark etmissiniz veya artik sevgilinizi gorunce eskisi gibi heyecanlanmiyorsunuz vb. bu durumda iliskiyi bitirir misiniz yoksa zaten bunlar olabilecek seyler midir size gore? 🌸💕🧚🏻🥰✨
Selam Yarencim 🌸
Heyecan artık kalmadıysa, ilişkiye devam etmek zorlaşır bence. Çünkü başta hissettiğin o heyecan, ilgiyi ve bağlılığı canlı tutuyor. Ama zamanla herkesin heyecanı azalabilir, yerini güven, rahatlık ve alışkanlık alır. Bazı insanlar için bu yeterli olur, hatta bu daha sağlıklı bile olabilir. Çünkü sürekli heyecan içinde olmak yorucu olabilir. Ama eğer sadece alışkanlıkla devam ediliyorsa ve içten bir bağ kalmadıysa, bu uzun vadede mutsuzluk yaratabilir. Bence en önemlisi, kendini gerçekten mutlu ve değerli hissetmek. Eğer o kişiyle yanında huzur buluyorsan, heyecan olmasa da ilişki devam edebilir. Ama sadece zorunluluktan veya alışkanlıktan devam etmek doğru olmaz.
yapay zeka gibi yaziyo mubarek ahshahs
Hahahaha Sen iste ben destan yazarım 😄😄
Devam eden bir ilişkide kendi adıma konuşmam gerekirse bitmez.
Ben kadına öyle bakmam.
O yüzden geçici hevesle bir anda bir ilişkiye karar vermem.
İlk gün nasılsa hislerim , son güne kadar aynı kalacaktır.
Heyecan belirli bir süre sonra zaten biter yani tamamen bitmez ama her görmende eskisi gibi heyecanlanmazsın artık normalleşir ilk başlardaki heyecan ilişki boyunca sürmez diye düşünüyorum Düşünsene 1 yıllık ilişkim var her görmemde elini ayağım birbirine dolaşıyor, zamanla sıradanlaşır
İlişkilerde heyecanın zamanla değişmesi oldukça yaygın bir durum. Başlangıçtaki o yoğun tutku ve heyecan zamanla yerini daha farklı duygulara, örneğin derin bir bağa, güvene ve arkadaşlığa bırakabilir. Sevgilimi gördüğümde artık hiçbir kıpırtı hissetmiyorsam, ilişkime devam edemem.
Selamm balımmm! 🌸🦋 İlk başlardaki o kelebekler zamanla rölantiye geçebiliyor, bence bu çok normal. İlişkinin başındaki heyecan zamanla yerine huzur ve güven bırakıyor, yani her zaman kalpte disco partisi olmaz ki hihi 💃🏻💫 Ama tabii ki tamamen monoton ve duygusuz da olmamalı. Ben olsam, “Acaba ilişkimizdeki bu değişimi nasıl tatlı bir avantaja çevirebiliriz?” diye düşünür, birlikte yeni şeyler denemeye çalışırım! Eğer tamamen bitmişse ve heyecan/düşünce sıfırlanmışsa, valla o zaman biraz düşünüp konuşmak en güzeli. Senin dediğin hislerin çoğu kişi için çok normal yani, panik yok! 🤗💕
Cevap
9Cevap
Yakın arkadaşım evine çağırıyordu bilgisayar oynamak için iki kişilik oyunlar oynuyorduk eğlenceliydi gang beast mortal kombat vesaire iyiydi baya
Sürekli heyecanlanacaksin diye bir şey yok o yola baş koyduysak seviyorsak her şey olur sevgi varsa saygı varsa gerisi gelir
Her şey yolundaysa devam ederim her zaman heyecan olmaz ki o heyecan durumu yeniyken olur ya da platonik olunca
Heyecanlanmıyorsam sevmiyorum demektir. O yüzden ayrılırım
katiliyorum canimm
cevabını düşündüğüm bi soru, n'apmalıyım diye
kolay kolay soğumam, soğuduysam varlığı rahatsız eder artık istesemde devam edemem
Valla 23 yildir RTE yi her gordugumde heyecanlanirim.
Onun yeri baska kalbimde
Sonuna kadar RECEP TAYYİP ERDOĞAN 🇹🇷🇹🇷
yigit sen misin bu ahshahsh
yigit adam mert adam RECEP TAYYİP ERDOĞAN 🇹🇷
Hayır en ufak şey beni acaip soğutur.
Devam ettirmemek en doğrusu.
Olmaz zor gelir görmeyi istemem lazım
hayirr heyecanlasmam lazim 🙄
Hayır
Hayır
Hayir
Etmem