Güncellemeler
1 yıl
Tavir yapınca aradı telafi amaçlı para atayım var mı ihtiyacın dedi yok ihtiyacım felan sert şeyler söyledim isim var dedim. kapattim. çalışmıyorum param yok parasina tav olup yumuşacıgimi sandı deli oldum gurur yaptim. Bir kaç gün sonra arar durur bu sefer dönüş yapmicam. Sevgili değildik bağ yoktu ama alışkanlık vardı taktım.
Güncellemeler
1 yıl
Tel de Hemen bı aciklamaya girdi
Şekeri tansiyonu felan filan
Takip etmesi ihmal var tabi yaşlılar takmıyor dedim
Eniştem ilgileniyorda dün uyumuş dedi
O nerde çalışiyormue dedim
KOAH var onda çıkamıyor dedi
Kızı vardı gitti
Kalacak kimse yok boşta ben varım ben kaldım diyo? Felan filan yazıp çiziyor fena sinir oldum
Şekeri tansiyonu felan filan
Takip etmesi ihmal var tabi yaşlılar takmıyor dedim
Eniştem ilgileniyorda dün uyumuş dedi
O nerde çalışiyormue dedim
KOAH var onda çıkamıyor dedi
Kızı vardı gitti
Kalacak kimse yok boşta ben varım ben kaldım diyo? Felan filan yazıp çiziyor fena sinir oldum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şu sorunun cinsellik kategorisinde ne işi var ben onu anlamadım?
Bende anlamadım ben secmedim
Biliyorum sistem otomatik seçiyor bunların yapacağı işi ben
😂😂
Sende fazla üstüne düşme yalan söylüyorsa zaten kabak gibi pat diye çıkar ortaya böyle yaparsan daha çok suçlu sen olursun biraz gergindim kusura bakma de geç ama gözlemci ol ani tepkiler verme
Yok ya isim olmaz
bizim olayimiz başka düzenli gorusurduk o maddi destek sağlardı ihtiyaçlara yardım ederdi bende onu mutlu ederdim anladın sen bu sefer ilk defa ekti sinirn oldum yalan söylüyor bahane üretiyor yalanı bile beceremiyor İhtiyacım var diye para atayım diyerek telafi etmeye yumuşatmaya çalışıyor.. parasina tav olcam sandı duscem sandı tersledim
Anladım başka tür ilişki çeşidiyse sorun ne ki istediğini yapa bilir sürekli görüşeceksiniz diye bişey yok ya
Tamam ama bahane yalana da gerek yok yani gurur yaptim sinir oldum
Fevri olma bak yine diyorum 😉
Sen olsan. Ne yapardın? Güzel maddi destek yapardı ihtiyaçları alırdı vs ama sinirnoldum yani istemiyosa açık açık söyleyebilir koskoca adam yalana ne gerek var cocukmuguz
Ben olsam bişey demezdim olgun karşılardım merakı başka bi yere kaymışsa bile bu geçici olur eğer senle gerçekten güzel vakit geçirmişse umursamazı oynarsan hep kazanırsın
Ama gururum var yalan solmesi dokunuyor bana yoksa maddi açıdan olsa gezip eğlenmek vs her konuda iyiydik arkadaştık sevgili değildik bağ yoktu ama fena alışkanlığım olmustu
Sana demiyorum ki hiç bişey olmamış gibi eğlen yine yabancı biriyle konuşur gibi konuş o kadar
Seninle yolları ayırmak için yol yapmış
Aynen
Detaylı konuşmak ister misin
Zorunluluk varsa normaldir
fena damardan girmişsin sdfdsfd
Yalan soluyor mk
bas kıcına tekmeyi ne uğraşıyon ki :D
Öyle yaptım zaten bizim olayimiz başka düzenli gorusurduk o maddi destek sağlardı ihtiyaçlara yardım ederdi bende onu mutlu ederdim anladın sen bu sefer ilk defa ekti sinirn oldum yalan söylüyor bahane üretiyor yalanı bile beceremiyor
İhtiyacım var diye para atayım diyerek telafi etmeye yumuşatmaya çalışıyor.. parasina tav olcam sandı duscem sandı tersledim
belki o gün ihtiyacı yoktu mutlu olmaya ondan gelmemiş olabilir
Tamam niye bahane yalan soluyor koskoca adam
Canım istemiyor desin
kaybetmek istememiştir belki. Sende al parasını ye keyfine bak başkasıyla eğlen o sırada
Fazlaca trip atmış olabilir misin
Ama yalan soyluyor
Koskoca adam bahane gerek yok istemiyorum desin sıkılmış belli iki buçuk yıldır takılıyorduk. Sevgili değildik ama aliskanligimdi yani sinir oldum
Yalan söylediğini nereden anladın peki
Bahane üretiyor iki buçuk yıldir takılıyorum bı zahmet 😂
O zaman boş ver zaten takıldığın birini neden kafana takasın ki
Bilmiyorum alışkanlık vardi
Daha da alışmadan bırak tavsiyemdir ☺️
bizim olayimiz başka düzenli gorusurduk o maddi destek sağlardı ihtiyaçlara yardım ederdi bende onu mutlu ederdim anladın sen bu sefer ilk defa ekti sinirn oldum yalan söylüyor bahane üretiyor yalanı bile beceremiyor İhtiyacım var diye para atayım diyerek telafi etmeye yumuşatmaya çalışıyor.. parasina tav olcam sandı duscem sandı tersledim
Maddi çıkarlar anladım. O zaman yalanlarına göz yumacaksın
Yok gurur yaptim ne olursa olsun sinirnoldum
Görüşmem daha
👏🏻👏🏻🥰
Başka erkek mi kalmadı sıraya girmişler zaten
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Belki dogrudur
Yok değil