Sevgilime kalbim kırıldı çok?

Sevgilim dışarı çıkıcam dedi tamam dedim servisten indi konuştuk kapatıyorum yeter dedi sonra mesaj attım Ben bu akşam biraz duygusaldım ara iki dakika daha sesini duyayım dedim yanımda ol bana dedi ki gözünü seveyim bak sürekli arayıp durma biraz sal beni sürekli sürekli arıyorsun gözünü seveyim beni biraz sal kafa dinlemem lazım ben her dakika seninle konuşamam kalbim çarpıyor bir şey deme dedim neye çarpıyor kalbin sakin ol biraz da anlayışlı ol tamam mı hadi iyi geceler dedi ne bu şimdi yanımda olması gerekmez mi beni burada ağlattı tek başıma şu an onu aramaya çekiniyorum artık arayamam sevgilim ama atayamıyorum bu ne saçmalık zaten çekingen pısırık bir yapım var beni herkes eziyor şu an o da ezdi halbuki ona kendimi hep rahat ifade ediyordum şu an çekiniyorum aramaya sabaha kadar ağladım onun yüzünden arasa ya da mesajla beni sakinleştirse böyle ağlamıycaktım yanımda olması gerekmiyor mu böyle bir durumda ilk defa böyle yaptı normalde ya arardı ya sakinleştirirdi açar diye aradım belki 3 tü saat ihtiyacım vardı gerçekten ona açmadı telefonu ama dışarda arkadaşıyla oturucam diyordu gayette işten geldi takılacakmış arkadaşıyla öyle dedi

Sevgilime kalbim kırıldı çok?