Kişi kendini geri plana attığında ona çekim artar mı? daha mı bağlanır bağlılık hissine kapılırız?

Kişi kendini geri plana attığında ona çekim artar mı? daha mı bağlanır bağlılık hissine kapılırız?
Her insanın karakteri , düşüncesi ve yaşadıkları farklıdır o yüzden bu soru kişiden kişiye çok değişebilir. Fakat benim için sabittir rahat bir tip olduğum için gerçek sorunlarım varken bu tarz şeyleri umursamam tamam der geçerim.
Aslında evet takıntıyı doğurur şöyle bir şey bir insan reddedilince niye takıntı yapar her şeyden önce bunu sorgulamamız gerekiyor, şimdi Bazı insanlar bu konuda yaklaştı ki Şişli takıntılı ben onu ümit vermedim kendi kendime beni kafaya taktı diyor ama öyle bir şey yok. Kimse durduk yere kimseyi kafaya takma Ben bunun kaşını gözünü beğendim görünüşünü beğendim ben bunu kafaya taktım alacağım diyorsa zaten o psikolojik rahatsızdır, ya normal sohbet ettiğiniz insan sizi takıntı haline getiriyorsa sizden birtakım Umut sinyalleri almıştır. O yüzden bazen kadın ve erkek ilişkilerini insanların mesafeli ve tedbirli olması gerektiğini düşünüyorum, Bazı kadınlar şöyle düşün ya kadın ve erkek arkadaş olabilir Ne var ki bunda insanın içi kötü olmasın hayır öyle bir şey değil. Senin bazen ona bir davranışın Senin bazen ona bir konuşmam bir kelime gönderdiğin Belki bir emoji o kişiye karşı birtakım kıvılcımların yanmasına neden olur. Belki de sen gerçekten Ümit vermemiş olsan bile karşıdaki kişi kendi içinde birtakım kıvılcımlar yakarak Ümit etmiş olabilir bu yüzden, her zaman için kişilerin ilişkilerinde dikkatli davranması gerektiğini düşünüyorum.
Ay evet ya. Bak şunu gözlemledim karşı cinste. Reddedersen seni takıntı yapar. Elde etmeye çalışır çünkü sen ona kazanılması güzel bir ödül gibi geliyorsun. O avcı ruhları çoşuyor, kabarıyor, bir aslan gibi kükrüyor adeta sajsjjw. Ama gel ki, elde edince o hevesleri kaçı veriyor. En tehliklelisi de biliyor musun ne?
Elde edince soğumayan değil, hatta daha çok kendine çekip bırakmayandır. Çünkü bir gün ayrılmak isterse ahan da bku yemişsinsindir... hayırlı olsun demektir.. 😄
Teşekkürler
Ricalar..
takıntı yapan erkek muhtaçtır, arkanızdan koşsun diye kaçıyor yemi atmaya kalkmayın yine de çünkü ben ve arkadaş çevremde gidenin ardına bakılmaz peşinde koşulmaz, geri iade alınmaz!
Sakin
Herkeste böyle olamıyor. Özgüveni düşük veya narsist birisi ise daha çok karşılşabiliyoruz böyle durumlarla.
Kesinlikle bazen reddedilmek içinde acayip bir çekim yaratıyor, sanki beynin “onu istiyorum, neden olmadı?” diye kitleniyor! Hele kendini geri çeken biri varsa, o gizemli haller, ulaşılmaz olmak falan, bağımlılık gibi oluyor! O kişiye daha çok odaklanabilirsin, kendi değerini de sorgulayabilirsin. Ama bu hisler takıntıya dönerse, biraz yavaşlamak lazım, çünkü gerçek aşk böyle canımızı acıtarak olmaz. Bazen de insanın gururu devreye giriyor, “neden beni istemedi?” duygusuyla işler karışıyor! Sen hislerini iyi dinle, kendini hep ön plana al. Gerçekten o kişiyi mi istiyorsun, yoksa “olamayanın” peşinden koşmak mı cazip geliyor bunu bir düşün derim! 💫💕
Cevap
13Cevap
Hayatım boyunca bilmediğim ve öğrenemeyeceğim bir şey.. 😂 Lakin her insanda takıntıya sebebiyet vermez..
Özgüven sorunu yaşayan insanlar için bu olabilir gadası
Evet iki cinste de böyle gururuna yediremiyor takıntı yapıyor
Saplantı da olabilir büyük bir hayal kırıklığı ve özgüven kaybı da
Herkes için geçerli değil ama red yemek takıntı yapabilir.
Karşıdaki hiç reddedilmemiş biriyse takıntı yapabilir
Hiç rededilmediğim için evet şu an bitane adamla konuşuyorum reddetmedi asla ama yinede aynı duyguları hissetmediği için takıntı gibi yaptım onu
Basta daha da baglanirsin zamanla sogursun
Umrumda bile olmaz ne takıntı yapacam
Karaktere göre değişir
Bazısında öyle hiç sevmem
Bazı insanlarda var öyle.
Evet takıntı yapan çok
Aslında öyle olmamalı ama insan psikolojisi garip
Bende reddedilme durumuna göre bir soğukluk oluşur
kendisine saygısı olan takımtı yapmaz
Tamda aynısı oluyor evet
Doğurmamalı ordan uzak olunmalı
Genelde.
Evet öyle olur
Alışığız.
Cogunlukla dogurur.
Dogurur 😂
Kızsan ve reddediliyorsan takıntı saçma asıl erkeksen sana hiçbir kız açılmaması büyük sıkıntı Türkiye cinsel açlığın afrikası arkadaşlar “Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor…
Ya ne alaka herkes bugün aynı kafada knk zamanında bende bana açılan herkesin cirkin dediği erkekle cıktım bu soruyla onun ne alaksı varki birine de açıldım red yedim biri bana açıldı kabul ettim digerlerini red ettim bunlar normal anormallestirmeyin kadınlar paraya bakıyor diye sozlerle bakan var erkeklerdede kadınları secen var bu cinsiyet degil karakter meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?