Merak ettim neden yani önemsemiyosa neden kaçıyor?

Ya ben gurursuz tekiyim açıkçası gittim odun gibi birine hoşlandığımı söyledim sonra kaçtım (salağım işte madem söylüyorsun neden kaçıyorsun direkt red yeseydim daha iyidi) neyse sonra işte bunun arkadaşları baya bi 7 ay dalga geçti benle işte bizde bu çocukla bakışıyoruz bende biranda söyliyiveriyorum içimden ne geçiyorsa işte bi keresinde embesil gibi su içiyo demiştim sinirden kızgındım çünkü yani biliyorum hatalıyım ama su içerken bakıyorsun sonrada görmezden geliyorsun tabi sinirlenirim işte neyse bu kaçıyordu sonra ben pes ettim derken gene bakmaya başladı bu seferde baya tebessüm atıyo falan neyse bende bakıyodum işte arkımda dedi öğrenelim bakalım bunun hoşlandığı biri var mı diye çok yakın olmadığı bir arkadaşını ayarlamış işte o da sormuş var mı birisi diye oda yok demiş ben gene canım gibi buna gittim yazdım benimle oynadın falan diye buda yazmadı gene yazıp engelledim şimdi görmezden geliyorum ama asıl sorun oda kaçıyo -_- şimdi arkadaşı bana düşman gibi dik dik bakıyor zaten çıkışta bunları görmemek için geç çıkıyım dedim bi baktım bunlar yavaş gidiyo kaplumbağa gibi bide arkadaşı bir anda arkasını dönüp baktı bana dik dik bi 4-5 defa bende kaçtım hemen merak ediyorum madem bu kadar umursamazsın neden kaçıyorsun bide arkadaşlarına söylüyorsun?

Merak ettim neden yani önemsemiyosa neden kaçıyor?