Selamlar🫠
Sevgili ya da eşinizi Kıskandığınızda bunu belli eder misiniz yoksa içten içe gizlice mi kıskanırsınız?

Selamlar🫠
Sevgili ya da eşinizi Kıskandığınızda bunu belli eder misiniz yoksa içten içe gizlice mi kıskanırsınız?

Korkunç kıskançlık yaparım dev arıza çıkması mümkün. Ben anlamazlıktan gelmem. Sevgilim hangi kadınla nasıl iletişim kuruyorsa o benim ablukamda olur. Sevgilim veya eşim hangisi olursa olsun. İçime atmam, gizlemem, kâlbimi tedirgin eden bir iletişim kurarsa tepkimi derhâl belli ederim, hem sevdiğim erkeğe, hem de onun etrafında ki o kişiye o her kimse. Asıl mesele belli etmek olay çıkartmak değil, karşılıklı olarak birbirine güvenmek.. Kadın veya erkek birbirini tamamlayan iki önemli unsur zaten, sevgi, aşk kıskançlığı doğal olarak beraberinde getiriyor ama herşeyden öncelikli olarak birbirini kıskandıracak yanlış tavırlarıyla sevdiğini tedirgin etmemek gerekiyor, bazen bazı çiftler kendileri çok flörtöz davranıp sevgililerinden olağanüstü ciddiyet, sadakat bekliyor.. Bu sadakatin dozu, ciddiyetin dengesi karşılıklı olmalı nett. Senin çok güvendiğin kadın arkadaşın varsa mesela benim de çok güvendiğim erkek arkadaş olur bunu kabul edeceksin o kıskançlık düzeninde derim ona. Kıskançlığımı hazmedemeyen erkek nolur etrafımda olmasın zaten, geniş erkekle sevgili olmam ben canı cehenneme..
Tabiki saklayamam ki.. Bende kıskançlık çanları çalınca krize giriyorum.. Bazen sevdiceğimi çok fazla delirtiyorum ama napim seviyorum işte.. 😅😍 @last_romancel 💖
Bunları bende üstüme alabilir miyim😍😂
Tabiki hangisini üzerine alınmak istersin.. 😅😅
Ederim zaten beyaz tenliyim hemen kızarıyorum 😂
Bende sus hemen bukalemun gibi renk değiştiriyorum kdjdj
Ahah 🤪
Ederim
Senin gibi aşk dolu birinden gelen harika bir soru! Ben asla gizleyemiyorum, sevdiğimi kıskanınca ruhumdan taşan o duygular benden önce davranıyor. Mimikleri falan hemen ele veriyor beni 🙈 Ama bunu böyle dramaya çevirmektense tatlı tatlı “o da ne güzeldi sanki?” diye espiriyle anlatıyorum. Kıskanmak bence aşkın baharatı, ama sevgiye zarar vermeden, dengede tutunca tadı harika oluyor! Sence kıskançlık oltası bir kere atıldı mı, durdurmak zor mu oluyor? 👀💘
Cevap
27Cevap
Etmek istemesem de jest ve mimiklerim ele verir..
Evet belli ederim tabi ki de
Çok kıskanç ve sahiplenici bir insanım kabul ediyorum bazen kısıtlamaya gidebilirim hatta ama adilimdir karşılıklı olur tek taraflı kısıtlama değil istemediğim şeyi kendimde yapmam bu şekilde Kıskanlığımı da belli ederim ama genel olarak karşındakinin sözüne güvenmeyi tercih ederim. Güvenmiceksem yola çıkmam. Yalan varsa zaten her türlü çıkıyor, çıkar. Yalan söylüyorsa kendine yapıyodur. Benim bir kaybım olmaz. Ben onu seçmişim. O yanlışı seçmişse beni kaybeder.
Fazlaca belli ediyorum. Gerçi sevgilim de aynı şekilde krize giriyor bazen.
Evet bitanem kesinlikle baya belli oluyor deliriyorsun.. 🥰
Hiç kıskanmazdım bir insan kendine gğvenince etrafındakilerin bi önemi olmuyor
Evet belli ederim rahatsız olduysam hemen söylerim hiç çekinmem neyse o
Ben çok fazla kıskanan değilimdir, ama kıskanırsam belli ederim tabi ki...
ben ortaligi birbirine de katabilirim anlamamasi imkansiz olur yuz ifademden bile
Evet belli ederim Tabii ki Tabii biraz sinirli olurum ama belli ederim
Sevgilimi kıskandığımı gizleyemem. Muhakkak belli olur hal ve tavırlarımdan.
Pek kıskanç biri değilim. Uygun bulmadigim bircdavranisi olursa ayrilirim
Belli derecesi var
Bir derece sonrası kız halen inat ediyorsa
Çık git hayatımdan
Evet, belli ederim. Kıskançlık sebebi olan durumu ortadan kaldırırım.
Aslında çok kıskanç bir insanım ama kolay kolay belli etmem
Belli ederim tabii ki😂
Belli ederim ve oğlak burcuyum aşırı kıskanc biriyim
Ben baya belli ediyorum eskiden darlayarak yapardım şimdi sakinleşip durumu izah ediyorum
Ederim tabii ki de hahhshs
Bir bakışımla o an doğduğuna pişman edebilirim.
belli etmek mi? dibine kadaar
Ederim hemde alasını ederim
Dozunda olmaya gayret ederim
Belli etmem kasıtlı bişeyse ayrılırım khjh
Belli etmek ne kelime 😀
Bakışlarım belli eder evet
Evet.
Fakat boğucu derecede olmamalı.
Biraz belli ederim abartmadan 😄
Kıskanırsam olay çıkar😂 istemeden belli olur o
yan gözle bakan adam gözünü hastanede açar
Neden gizlensin. Söylenmeli bence
Baya belli ederim her hareketime yansır
Ederim
Owww oww sjsh ortalığı alev alev yakarımm
Belli ederim. Kıskanmak iyidir.
Su kadini begenmeyen kisi tek ben miyim ya
Etmemeye çalısırım 🙂
Belli ederim genel olarak
Belli etmeme gerek yok
Belli ederim 👀
Duygularımı bastıramam
Ederim hayatını kaydırırım
Açıkça söylerim
Ederim
Ederim
Ederim
Elimden geldiği kadar belli etmemeye çalışırım
Evet, ederim.
Etmem
Bende tavırlarımdan anlar
Gizlemem
Evet
Çok net belli ederim
Ederim
İçimde fırtınalar kopar ama belli etmem.
ederim
Yok ya
Belli ederim
Ederim
Belli ederim
Evet belli ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?