Kimseyi zamanında kinamadim mi evet kinadim evli nasıl başkasına aşık olabilir dediğim olmuştu tabi evli degildim gençtim. Oysa evliyken neden aşık olunur artık biliyorum. bir kere sohbetimiz oldu ve ben uzak durdum hala gizlice birbirimizi takip ediyoruz aşık olduğum erkek evli değil bekar ve benden 4 yaş küçük. ama kalbim onunla. Buna sebep varmiydi. Bilmem kontrolünü sadece buraya kadar yapabikdim doğrusu kalp söz dinlemiyor eşime karşı aşırı hayal kırıklığı yaşadiktan sonra duygularım değişti. ozellikle üç sene önce tüm bağlılığım hatari yüzunden yok oldu. Ama güneş diye tabir ettigim. bu adam var. Bir senedir ilgiliyim kendisine ama uzak duruyorum. Ama uzak durdukça o benim için daha önemli hale geldi ne yapmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılAldatmayı tercih edersen, çocuğuna ve eşine travma yaşatırsın. Eşin bu travmayı kaldırabilecek bir ruh ve karakter gücüne sahip değilse, sonu ya intihar, ya da cinayet olabilir.
İntihar ederse, çocuğun senden nefret eder. Sen aşık olduğunu zannediyorsun. Ama aşık olmadın. Bak ben 34 yaşımdayım. Bu yaşıma kadar en az 9-10 tane evli kadınla birlikte olmuşumdur.
Evli bir kadını yatağa ikna etmekk, bekâr bir kadını yatağa ikna etmekten daha kolaydır.
Çünkü evli bir kadın, tutkuyla başladığı ilişkisini, evlilikle taçlandırdıktan bir süre sonra monotonluk ve toxiclik evresine girer. Böyle olunca büyük ruhsal boşluk çöküşü başlar.
Kadınlar işitsel varlıklar oldukları için, duyduklarına inanıp, duyduklarına aşık olurlar. Bu sebepten dolayı, bunu da bildiğim için, ağzımın da güzel laf yapmasına güvenip, özellikle evli kadınlara yönelmiştim.
Çünkü o ilgi eksikliği yaşıyor, o saygısızlık görüyor, o sürekli tartışma içerisinde, o toxic bir ilişki içerisinde... o ruhsal boşlukta ve söyleyeceklerime düşecek en kolay av!
Böyle olunca da kadın beni aşk zannedip, sözlerimle yücelip, kendisini ilgi ile el üstünde zannedip, benimle eşini aldatıyordu. Ama hangisi bana "eşimden boşanıp sana geleyim" dediyse, direkt onunla tüm ilişkimi kestim.
Şuanda Almanya'da konuştuğum boşanma arefesinde olan bir kadın var. Onun cinsellik ve ilgi/sevgi ihtiyacını karşılıyorum, o da bana aylık 2.000 Euro para yolluyor.
Diğer kadınlarla olan tüm ilişkilerimi de kestim.
Sana bunu anlatma sebebim, eşinle terapiste gitmeyi dene. Ama "sevgim tamamen bitti" diyorsan, ayrıl. Aldatacağım diyorsan da, karda yürüyüp izini asla belli etmemelisin. Ama unutma! Karşındaki adama aşık değilsin, o da sana aşık değil. İkiniz birbirinizin ihtiyacını karşılıyorsunuz. Sen onunla ilgi eksikliğini dolduruyorsun, o seninle potansiyel cinsel açlığını doldurmayı bekliyor ya da dolduruyor.
126 Yorumla
Soran1 yılA evet bunu biloyorum. Aslında en güzel axiklamayi sen yaptin. Ve. Senin dediğin herşeyi biliyorum. Evet haklısın aşık değilim. Oda bana degidlir dediğin gibi ilgi duyduk ve halan duyuyoruz yalnız ben eksik ihtiyacım olan bir şey var onu yok etmek istiyorum. Eşime sevgim yok elbette. Uzak durdum bir senedir ama olmuyacaksada olmasın ne yapsam arrik duye düşünmektr istemiyorum eşimle tereliste gitmem ben cunlj artio kendi yolumdayim zamanında çok çabaladım şimdi benim için yok. . bir kadının ihtiyaçlarını para karşılığında karilayan bir çok erkek var buna nedir bilmem ancak ben para falan yedirmem cunki evde para bütçemiz ortak ve ne çıkıyor ne giriyor her şey belli bu riske girmem oyuzden avcunu yalar ancak hxjdjd ayrıca ben büyük konuşmak istemem ama eşimden ayrılamam cunki eşimin kazandığı paranın binde birini kazanmiyorlar. Ben para ile boşluk doldurma isini değiş tokuş yapmam sonusuza dek. Bir istek bir eksiklio neyse o giderilir. Evet hoşlanıyorum hoşlanmayan o İste olmaz.
Cevap sahibi1 yılBunları anonim olarak anlatmak istedim. Normalde kapalı kutuyumdur. Kimse benim bu yanımı bilmez. Hatta burada herkesin ilişkisiyle ilgili tavsiyeler veriyorum. Daha uzun ve detaylı seninle bunu konuşabilirim. Ama bu sanki seni özelden mesajlaşmaya çekiyor gibi görüneceği için, böyle bir şey teklif etmeyeceğim. Fakat şunu bil, bu aşk değil. Karşılıklı ihtiyaç. şu an konuştuğun kendinden küçük erkekten, sana daha iyi hitap eden, ruhuna daha iyi dokunan, onu okşayan, seninle daha güzel konuşup ve ilgilenene denk geldiğin zaman, o senden 4 yaş küçük olana burnunun ucuyla bile bakmazsın. Boşlukta olduğun için o sana aşk gibi geliyor. Seninle 3-4 saat tüm dertlerini, psikolojini, ruhunu, benliğini konuşsam, o senden 4 yaş küçük olan erkek aklına bile gelmez. Sen şıpsevdisin demiyorum, sakın yanlış anlama...
Sadece ruhuna daha iyi hitap eden birini istiyorsun ve bu senin en doğal hakkın :)
Soran1 yılAynen tam da bu. ben sadece ruhuma iyi gelsin istiyorum o kadar.
Cevap sahibi1 yılBak seni iki dakikada analiz etsem. Daha konuşsan, en derine kadar iner neler neler söylerim de, anonimliğimi bozmaya korkuyorum sitede görünürüm diye :) daha uzun bir sürü şey anlatırdım
Soran1 yılMisal uzak durmak istiyorum cunki ben sadece turkiyey gittigimde orada yanımda olsun beni eglendirsin sonra ben yurt dışına çıkınca arada beni arasın sorsun ama hergun değil. Yani bu aşk olmaz elbette ama bundan fazlasını da vermek istemiyirum olay bu. Fakat aklımda kaldı bu adam orası biraz tuaf. Ayrıca para olayına gelecek olursam ben kendime bile cimri birisiyim parami yemesi çok zor bu anlamda.
Soran1 yılY anlat boş ver bende aynısını istemem gorunmek konusunda. burada kimse yokmuş gibi davranalım belki sonra ekleriz birbirimizi. bence sen çok tecrubelisin ve merak ettim benimle ilgili düşüncelerini
Cevap sahibi1 yılYo yo, ben sadece benim şu an konuştuğum kadınla aramdaki ilişkiyi anlattım :D Ben s*KS açlığı çeken birisi değilim, partner çok bende. Sadece o kadınla parası için konuşuyorum. Senden paranı yer demiyorum :D
Soran1 yılTamam bu çocugu anlatayım ben sana sencesi sana kalmış bu adam kaptan. Yani teknesi var ve tur yapiyor. Bodrumda Ayrıca iki hesabı var. Bana hesabım başka yok demişti. Jcjdnjd ama ben buldum . kendisi genç ve yakışıklı hoş bir adam ama sevgiliside var. Oda zengin duruyor. Ancak sevgilim diye paylaşıyor kızı çok sevdiğini gosyeriyor fakat arkadan babada güzelim falan ve bir çok güzel söz söylüyor xhjdnjd. Ama para karşılığımi diye düşündüm herkesle diye sence
Cevap sahibi1 yılBak 10 saniyeliğine hesabımı aç kapa yapcam. İstersen bana yaz. Çünkü hesabımı görünce diğer zerzevatlar gibi saçmalıklardan mesajda yazmayacağımı göreceksin. Benim yazı stilimi bile burada biliyorlar. Yorumda biraz daha devam edersem, tanıyan çıkabilir hahahsgas :D
Soran1 yılAyrıca sana 2000 Euro para gönderen kadının yaşı ne ben açıkçası senelik yaşımın bile Almanya'da bir sınırı olduğunu biliyorum ve devlete verdiğin yardım ya da Türkiye'ye gönderdiğin. Paranın sebebini vermek zorundasınız. Sana 2000 euroyu tek bir yildami yolluyor yoksa her aymi?
Cevap sahibi1 yılHer ay yolluyor. Sevgilim diyor. Zaten Western Union'dan gönderdiği para önce incelenmeye alınıyor, sonra da 5 günün ardından hesabıma düşüyor :D
Soran1 yılBirazdan ise gidicem ben neyse cevabını bekliyorum. Hemen oğluma bakmaliyim su an
Cevap sahibi1 yılO seni yalnızca yedek kadroda canı isteyince eğlenmek için tutuyor gibi. Hesabımı görünür yapsam takip eder misin? Ona göre gizlilikten çıkacağım. Benim görüştüğüm kadın 40 yaşında
Soran1 yılAslında şöyle asıl ben onu yedekte tutuyorum desem daha mantıklı cunki amacım sevgilik değil benim. Evet hoslantim var ama duygusal bir tarafım yoktur kolay kolay olmaz.
Soran1 yılVe evli eşi olan benim bekar olan o ve ben ona suni soylemeyi dusunuyorum. Hayatımda istediğim anda ol istemediğim zaman olma belki bir şey gönderebilirim derdin bu olursa. Ama sevgilikte bekleme güzel şeyler söyle ben Türkiye'ye geldiğimde
yatinda oluruz ya da otelde gezer tozariz yeriz sonra sen yoluna ben yoluma. Ben hergun onunla konuşmak derdinde degiljm. İhtiyaç duymuyorum sadece yanımda güzel br adam olsun bakayım seviseyim ve yoluna baksın
Cevap sahibi1 yılKabul edeceğini zannetmiyorum. Çünkü sevgilisi var.
Soran1 yılE zaten kabul etmek çin devamlı orada duruyor. Beni stalkliyor. Arada yazıyor cevap vercem sadece
Soran1 yılO adam zaten o yolun yolcusu. Para verirsem o da evet der
Cevap sahibi1 yılTeknesi olan adamın paraya ihtiyacı olmaz. Öylesi seni allak bullak eder, daha çok egonu zedeler. Seni uyarayım :))
Cevap sahibi1 yılİki saniyeliğine anonimliğimi açayım mı?
Soran1 yılDaha iyi öyleyse paraya ohtiyaci olmadigi için.
Soran1 yılNeyse kendinize iyi bakın ben yazdım o çok sevindi biz deneyeceğiz.
Soran1 yılSadece hemcinsini üstün göstermenin lesindesin sen. Sen yenilceksin o kazancak cinsinden bu ağzı yalan wekegi iyi bilirim. O yüzden yemedim arkadaş. Sadece manipüle cumlen bu senin bye :)
Cevap sahibi1 yılHayır manipüle değil. Aranızda olacak ten teması sadece bir kere ve sonrasında burada benim yorumumu arayacaksın. "Çok kötüyüm, egoma yediremiyorum, sadece bir kerelik bir araç olarak beni görmüş" diye. Yaz bugünün tarihini :)
Soran1 yılÖnemli değil bir kere olması. Herkes yoluna baakasi var yedekte.
Cevap sahibi1 yılYedeğe geleyim mi hahahahaha 😅
En İyi Cevaplar
1 yılsenin gibi kadınlar yüzünden erkekler hiç bir kadına güvenmiyor evlenmeseydin o zaman eşini aldatma peşindesin akıllı bir insan olsan bekar bir erkek senle en fazla takılır atar bir kenara ciddi düşünmez ama sizde beyin yok hep final aynı oluyor hatalar geri dönüşü olmuyan yollara sokuyor evli boşanmış kadınları bu ülkede hangi erkeyin ailesi kabul ediyor da şansını zorluyorsun aşk masallarını bırakın bence boş kovalıyorsunuz gelmişsniz kaç yaşına aşk meşk anlatıyorlar nefret ettim bu ülkedeki kadınlara hepsi böyle bu kafa da aldatıyorlar şakamısınız anlamıyorum
09 Yorumla
Soran1 yılArkadaş ben senin ülkende yasamiyorum. Ayrıca benim bir restoranim. var Euro üzerinden kazanıyorum canım isterse parasıyla tutarım canım istemiyorsa tekme atarim boş konuşma.
Soran1 yılBir kadina zaten güvenme hele belli i bir yaşa gelmiş harcanirsin Aşk meskmis elbette böyle konuscaz ne diyeceğiz. Sizin dilinizde konusuyoruz. Anlamıyorsun banane.
- 1 yıl
görgüsüz zavallısın eur mu kazanıyorsun sen almanya ne için gittin ülkede açlık dan nefesin kokuyor diye ben bu ülkede para kazanıyorum bana hava atma işin bitince bizim eve de gel yemek servisi yap bana
Soran1 yılBen burada doğdum. burada büyüdüm eeeh yeter git yoluna.
- 1 yıl
ama ruhun suriyeli gibi eur ile hava mı atıyorsun ben yaşadığım yerde bir dönüm arsa satsam almanya saraya alır iş kurarım :D hava atan sensin resturant var mış sanki çok para ediyor
- 1 yıl
türkiye almanya dan daha pağlı sizin gelirleriniz fakir kalır türkiyeye göre 2 bin eur maaş ile çalışıyorsunuz burada 4 gün dışarı yemek ye o gidiyor zaten askaskmlasdklma
Soran1 yıl🥱🥱
- 1 yıl
:) niye böyle bu kafadasınız siz merak ediyorum uykun mu geldi haraketlere bak ya komiksin
- 1 yıl
seni nazi kılıklı türkiye düşmanı kadın türkiyeye gelme :)
Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı. Başta Şunu unutmayın , başlarda herkes hayallerdeki prens gibi.. Örnek eşiniz.. Oysa şimdi hatalarından sızlandığınız sıkıldığınız biri oldu.. Eğer bu tanıştığınız kişininde değişmeyeceğine inanıyorsanız ve evliliğe razı olacak biriyse boşanıp onunla yaşayın. Herşeyden önce eşinizle nasıl tanıştığınızı , sizi gülümseten hatıraları hatırlayın. Sonra oturup düşünün yanlış bir kaçamak mı bu yoksa gerçekten eşinize sevginiz bitti mi.. Ve seçim yapın..
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
1 yılKadınları Kadınlar da Eziyor diye bir roman var aynen böyle evliyken aşık olan kadını anlatıyor onu okuyun sonra karar verin çok güzel bir roman belki size ışık tutar.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Vay canına, hayat bazen hiç beklemediğimiz dertlerle geliyor! Kalp gerçekten bambaşka bir dünya, kontrol etmek zor olabiliyor, seni fazlasıyla anlıyorum. Özellikle evlilikte hayal kırıklıkları yaşadıysan ve kalbin kırıldıysa, ilgi gördüğün birine karşı duygu geliştirmek normal. Kimse taş değil sonuçta! Bence kendine çok yüklenme, suçluluk hissetme. Ama kalbinin yolunu da hemen koşulsuzca bırakma. Daha derine inip gerçek hislerini tartabilirsin. Karar verirken hayatındaki insanları ve neleri riske atacağını düşünerek hareket etmeni öneririm. Şeffaf ol, kendine dürüst ol ve mutluluğu hak ettiğini unutma. Seninle olsam dondurma ısmarlardım vallahi, bak bu işler kafayı yiyor! Dertleşmek istersen burası senin alanın!💜
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 1 yıleşinden boşan kurtulsun senden
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. erkek ve kadın evlilik sürecinde evlilikleri ayakta tutan4 kural vardır bu bir masanın ayağı gibidir birisi eksilirse o evlilik tehlikeye girer sevgi saygı ilgi ve seks bunlardan birisi eksikse o evlilik biter
00 Yorumla
1 yılEvliliğinde yaşadığın boşluklar neden olmuş oluyor. Ama ne olursa olsun aldatma yoluna gitme..
01 Yorumla
Soran1 yılAldatmayimda ne yapayım. Artik imkansız ki bu niyet bozuldu.
1 yılkendi evliliğinde olan sorunlar var temel anlamda ordan oluşmuş açlık ve boşlukları böyle ikame ediyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılZor bı durum duygusal boşlukta olunca insan başkasından hoslanabiliyor nasıl tanıştınız internet uzeri mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSen gibi bir kadında bana aşık oldu
Olmaz dedikçe üsteliyordu05 Yorumla
Soran1 yılYalnız karsimdaki bana olmaz demiyor olsun diyor. kendinle karıştırma beni
Soran1 yıl@isyankar46xx biraz önce seni burdan kovdum ama sen... Gibi geri gedlin önce sen kendine bak
Soran1 yıl@isyankar46xx özele cagirdigin için Gelmedigim için bana küfür etmeyi bırak boşuna ısrar etme sana ok demem ben
erkekligine b.. ok konduramadin degilmi red yiyince. yazdın mesajlarda yalvarma lütfen diye. Devamlı mesaj atmayida birak özelden. Abazalik yapma.
Soran1 yıl@isyankar46xx düzgün kız sevseniz size ne faydası oluyor kendinizi satıyorsunuz parayla kadınlara. Boş yapma özele çağırıp özel kinusamk isyeyen sendin. Şimdi bana duzgunlujten bahsediyor j
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Bence açık değildi sevgi boşluğunda olduğun için sadece takıntılı olarak aşık olduğunu zannediyorsun
07 Yorumla
Soran1 yılBence aşk bu.
Soran1 yıl1 senelik olay bu. Bir senedir devam ediyor.
Soran1 yılBir gün boyunca sohbet ettik Sonra ise konuşmadım o yazdı bana defalarca. Bir senedir gizli bir şekilde resimleri beğenerek ya da ben onunkini devam ediyoruz.
Soran1 yılTm
1 yılAşık değilsin. Ama hayatındaki boşlukları onunla dolduruyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılYa boşanacaksın ya da gizli bir ilişkiye başlayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBende evliyim aşık oldum sayılmaz ama ilgimi çeken biriyle görüşüyorum ve boşanmayı kesinlikle düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılnasıl bu kadar boş vaktiniz var?, ben zamanımın hepsi başkasına gidecek kendime kalmayacak diye evlenemiyorum
00 Yorumla
1 yılKınama, kınadığını yaşarsın derler. Ancak toplum olarak hep kınarız durmadan kınarız ve sonra yaşayınca ama oluyor olabiliyor tamam doğru değil de ne yapayım deriz...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılistiyosun. ama vermeden duygularının sürekli olduğunu anlayamazsın. özellikle onun için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEmin ol bu durum seni bitirmekten Baska bir işe yaramayacak yaşandı çünkü
00 Yorumla
1 yılOlabilir evli olmak yenidennsevmek asik olmamak olmayacaksin anlamina gelmez yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşan sonra aşkına dön ardından aşkın olmadığını anla
011 Yorumla
Soran1 yılOlabilir ama aldatmak daha mantıklı
Soran1 yılAma bir taraftan mantiksizda
Cevap sahibi1 yılMantıklı mı? Çok onursuz bir şey bu
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılTroll musun?
Soran1 yılYoo neden olsun. Böyle yaşayan birisi yokmu hatta anlamoyorumki
Cevap sahibi1 yılAynısını sana yapsalar iyi mi?
Soran1 yılYaptı zaten
Soran1 yılYapmayan mı kaldı. Evlilikmi birakti erkeler.
Cevap sahibi1 yılO zaman boşanın niye birliktesiniz birbirinize saygı sevgi hic bir şey kalmamış
Cevap sahibi1 yılYapmayan mi kalmadiyi boş ver her koyun kendi bacağından asılıyor.
1 yılEşine aşık ol boş ver
02 Yorumla
Soran1 yılOlamam bitti
- 1 yıl
Söylenecek bir şey kalmamış o halde
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
m 1 yılboş yapıyorsun namussuzlugun bahanesi olmax
01 Yorumla
Soran1 yılOnunla ilgilenmiyorum namusmu degilmi banane ben bana verdiği mutluluğa bakiyorum. Uzak durmamin sebebi acaba para istermi. hxjdjdn sonuçta kendini satan çok erkek var ortada.
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Afferin sana ne oldu kopamadin demi
06 Yorumla
Soran1 yılYoo önemli olan ihtiyacımı karsilamasi.
Soran1 yılAşık olmak beni etkilemez. Ben menfaatima bakarım
Soran1 yılAşık olsamda etkilenmem cunki yaşım küçük değil. Hoslansam bile menfaatime bakarım bu biraz tecrübe diyelim etrafımda yaşanılan olaylar böyle dusundurup böyle hissettirdi.
Kocanı boşa gerisini bilmem
01 Yorumla
Soran1 yılEğer karşıdaki adam benim olacaksa evet oda olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılYaslar ve şehirler neresi
011 Yorumla
Soran1 yılBen yurt dışı o bodrum mugla o 37 ben 41
- 1 yıl
Boşuna erkegi oyalama bence bağrına tas baş ayrıl görüşme olmayacağı için zor olur erkek bağlanıp üzülür
Soran1 yılNe tuafsin onun üzülmesini düşünüyorsun ve beni değil hemcinsini düşünüyorsun. Sanki ortada ben değil o aşık. İkimizinde ilgisi var birbirimize
Soran1 yılBoşuna erkeği oyalama diyor. O benimle yazismak için can atiyor. Ayrıca.
- 1 yıl
Ben erkegi değil tanıdığım için sana diyorum oyalama erkek can atıyor seninle konuşmak için sen uzaklas mesafe koy isteme reddet çünkü olmayacak sende görüyorsun biliyorsun o yüzden öyle dedim
Soran1 yılOlmayacak olan ne arkadaş? Sanki reşit olmayan bir adamı alikoymusum gibi davraniyorsun. Ben aşıksan yaşarım aşkımı Allah Allah ya
- 1 yıl
Aynen aynen sen böyle devam 🤷♂️🤝🤝
Soran1 yılOlmayacaksa olduğu kadar süre yaşarım ne var bunda korkulacak o zman
- 1 yıl
Tamam reis sen böyle devam sorun yok ben buna sadece gülerim 😂🤣
Soran1 yılSen neye guluyorsunki boş şeye. Arkadaş. Aşk olmasigini bilsem ne bilmesem ne menfaatine bakarim. ben yanımda olacaksa beniutlu edecek sonra kapının dış mandalı. Eğer üzülmek istemiyorsa uzak dursaydi banane
- 1 yıl
Peki paşam anladım reis sorun yok hayat senin istediğin gibi yasa ben sonunu bildiğim birsey olduğu için gülüyorum 🤷♂️🤭🤭🤭
Eşin baskın çıkmıyor. Kötğ. Çoook kötü
01 Yorumla
Soran1 yılNee. Anlamadım yazinizdan
Boşan. Boşan git ne yaparsan yap
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılKim bu kişi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ay boş ver uzak dur
00 Yorumla
1 yılİkinizde verengeti insanlardansiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO yollardan bende geçtim
15 Yorumla
Soran1 yılPara istedimi senden. peki
Cevap sahibi1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBu yoldan dönmeni tavsiye ederim
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılBu işin sonu yok konuşalım istersen
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yıldır evlisin
00 YorumlaGencmis olsun olan olmus daha ne olacak
06 Yorumla
Soran1 yılAynen. Şu saatte hala onu stalkliyorsam rüyamda onu görüyorsam. Artık engellemenin ne anlamı var onu.
Soran1 yılYa bir senedir kendimi çektim uzak duruyorum bir gün konuştuk ve takılı kaldık birbirimize sanırım uhte kaldı içimizde
Soran1 yılYani evet olsun isterim.
1 yılEşine söyle boşan
00 Yorumla
1 yılilgini çeken kimdir
00 Yorumla
1 yılKlasik aldatma
00 Yorumla
1 yılZor bir durum biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yaşındasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. olabiliyor o.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Onunla yasamalisin
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyim ama aşık oldum sanırım bilmiyorum. Bu duygu bana güven verdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler