Sevgilim eve gelmek istiyorr?

Normalde ailemle yaşıyorum ailem bu hafta tatile gidiyor evde tek olacağım ama ben eve sevgili çağırmayı falan doğru bulmuyorum vicdanım rahat etmiyor gizlice iş çevirdiğim ve dinen doğru olmadığı için ama çok istedi bu günü bekledi diye tamam demiştim önceden bir gün kalır diye düşündüm ama bugün evi toplamadığım ve yorgun olduğum için yarın gelmesini söyledim direkt trip yapmaya başladı sözünde durmadın niye yorgunsun benim kadar istekli değilmişsin demekki gibi şeyler söyledi ben de çok sinirlendim saydım bir sürü şey anlayışsızsın dedim küstü gelmem daha tamam diyo noldu baban mı azarlar diyor dalga geçer gibi babamla olan sorunlarımı hassasiyetimi bilmesine rağmen burdan laf atıyor bana bunun üzerine ben de ayrıldım bilmiyorum yanlış mı yaptım ama bu kadar anlayışsız yorgunum dediğimde anlamayan bana göre bu yanlış dediğimde benim fikrimi önemsemeyen en ufak şeyde küsen sinirlenince tartışma esnasında susan tek kelime konuşmayan birini isteyemiyorum çok kötü hissediyorum sevgim azalmıştı bunlardan dolayı ama yine de ilk aşkımdı o kadar çok anımız oldu yine de kalbini kırmak istemiyorum benim hatam var mı sizce vicdanen kötü hissetmeye başladım durdukça kendimde suç buluyorum

Sevgilim eve gelmek istiyorr?