Konuştuğum kişi beni gerçekten seviyor mu? Neden yalan söyledi?

Merhaba. Connected2. me diye bir uygulama var belki biliyorsunuzdur. Bir gün canım sıkıldı diye indirdim öylesine biriyle konuşmaya başladım. Çok iyi anlaştık bir kaç gün uygulama üzerinden konuştuktan sonra wp'da konuşmaya devam ettik. Telefon numarasını aldıktan sonra ben uygulamayı sildim. İşte bana konuşurken çok ilgili hissettiriyor beni sevdiğini felan söylüyor sadece hayatımda sen varsın diyor en son benimle sevgili olmak istedi ben bu kadar çabuk olduğu için inanmadım ama bir şekilde sözde kabul ettim. Zaten farklı şehirlerdeyiz. Kendimi çok kaptırmadım. Birkaç gün önce uygulamayı tekrar yükledim hala kullanıyor mu diye kullanıyormuş. Kullanmasını istemezdim çünkü orada tanıştık ve bir ilişkiye başladık. Yine oradan biriyle aynı şekilde konuşabilir diye ona sordum sildin mi diye silmedim ama kullanımıyorum dedi ama çevrimiçi gözüküyordu. Ben silmesini istediğimi söyledim silerim dedi ama silmemiş. Bir de bana ben güvenemiyeceğin bir insan değilim hayatımda bir kişi olur diğerleri umrumda olmaz diyor sizce ne yapmalıyım? Ona söylemeli miyim silmediğini gördüm diye ve ilişkiyi bitirmeli miyim? Sizce hislerinde gerçekçi mi?

Konuştuğum kişi beni gerçekten seviyor mu? Neden yalan söyledi?