Önceden" ya benim olursun ya kara toprağın" şimdiyse"sıradaki gelsin "
Eski aşklar neden yok? Aşk neden bu kadar değersizleştirildi?
Önceden" ya benim olursun ya kara toprağın" şimdiyse"sıradaki gelsin "
Eski aşklar neden yok? Aşk neden bu kadar değersizleştirildi?
aşkı değersizleştirmek tamamen bulunduğumuz zamanla ilgili bence. eskiden bir kız ve erkek bakıştığında heyecandan titrerdik. buluşmak görüşmek cok zordu iletişim yolları cok zordu. şimdi tlefon elinde binlerce erkek kız ne ararsan var. hemde tüm gerçekliği ile, yani yaşın benle aynı gibi benim nedemek istediğimi en iyi sen anlarsın.
Eski dönemleri özledim
Bunun asıl sebebi kadınlar ve kadınların yüksek suni ilgiye maruz kalması. Suni ilgilerle zihni ve psikolojisi bozulan kadınlar asla yalnız kalmayacağından emin olduğu için böyle bir akım başladı. Garibim ortadoğu kafalı erkekleri de bundan nasiplenmeye çalışırken hepten uçkur sevdalısı boş beleş adamlar oldu. 😌😌😅
Akıllari sadece uckurlarinda, sevmeden dokunmak yoktu şimdiyse deneyelim ilerde severim kafası var , sonrada sıradaki gelsin
Artık bu işin suyu çıktı harbiden. E madem sen gibiler var ben gibiler var ne halta birbirimizi bulamıyoruz bu da ayrı bi saçmalık 😅
Önyargılar
Aynen aynen
Eskiden ruhuna aşık olur, o ruh ölümsüz ve eşsiz diye aşkta ölümsüz olurdu.
Şimdi her şey beden olduğu için her bedende aynı tat ve cinsellik bulunuyor, aşk tatilde, cinselliğin adını aşk koyduk
Ne yazık ki doğru. Sevismiyorsan sevmiyorsun kafası
Bu dev bir yalan ve tuzaktır. Sevgi ile cinsellik bambaşka şeylerdir.
Bence de
EİC Teşekkür ederim
🥰
Kadınlar rahat çünkü erkek kaybetmeye alıştı
Kadın az sıkıntı görünce başkasına geçiyor
Erkekte bunun farkında gidecek gözüyle bakıyor
Öyle erkeklere böyle kadınlar. Ama olan saf ve temiz sevenlere oluyor, kurunun yanında yaş da yanıyor
İyi erkekler kötü kadınlara
İyi kadinlarsa kötü erkeklere düşüyor
Aşkın evrimi resmen Netflix dizisi gibi, bir sezon çok tutkulu, ertesi sezon “sıradaki gelsin” modunda! 😂 Ama şaka bir yana, eskiden ilişkiler üstüne baskı, sahiplenme ve imkansızlık vardı, şimdi ise özgürlük ve bireysellik çok ön planda. Kimse kimsenin hayatını karartmak istemiyor, kendi mutluluğunu da önemsiyor. Eskisi gibi “ya benimsin ya kara toprağın” demek hem romantik değil hem de sağlıksız. Ben, sevginin değerini kaybettiğine inanmıyorum, sadece şekil değiştirdi. Artık insanlar önce kendini keşfetmek istiyor, kalbi zaten doğru kişi gelince hop diye atacaktır. 💙
Cevap
8Cevap
karaktersizler çünkü...
Normallestiriyorlar
Sosyal medyanın dezavantajları. İnsanlar yeni birini kolaylıkla bulur oldu. Ve insanoğlu nankördür. En ufak olumsuzlukta zaten yeni birini bulacağını bildiği için sıradaki diyor.
Yeni çağın bize getirdikleri
Ulaşmak kolaylaştı önceden özne olarak görülürdü oldu mu ömürlük olurdu
Artık nesne diye bakıyorlar eskidi degiştir
Doğru
Lan o zamanda yoktu bu zaman da ne olur birisi beni sevse ne olur ayrıca ya benim ya kara toprağın hoş değil
Sevmek sevilmek bir ihtiyaç insan olarak
he birini onunla olmadığı durumda oldurmek daha iyiydi öyle mi?
Sıradaki gelsin sözüne istinaden yazdım tasvip etmiyorum
ya benimsin ya kara toprağın olmasın zaten hiçbir zaman bunun aşka değer vermekle ilgisi yok aksine takıntı ve manyaklıktır
Aşkın yoğunluğunu anlatmak istedim, sırada ki gelsin rahatlığına istinaden
Simdi asklar narkotik baskini gibi yat yere yat yere seklinde
Ona aşk denmiyor yalnız
Ben Ask deniyor demedim zaten tiye aldim adini ask koydular anlaminda dedim
Anladım
baska bulursun kasmaya
Başka başka deyince tesbih gibi diziyordun sonrada ya sabır çekiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?