Pişman olduğunu görmek istiyorum canım acıyor :(?

Erkek arkadaşım çok sinirli öfke kontrolü olmayan biri küçük bi yanlış anlaşılma oldu olayı gerekesiz yere büyüttü inanılmaz kavga ettik çok bağırdı ben mantıklı açıklama yaptıkça başka bir şey dedi beni çok sinirlendirdin diyor ama bana söylediği sözler çok ağırdı ve sürekli kestirip atınca bende ilk kez sesimi yükselttim beni çok sinirlendirdin diyorsa kendi söylediği sözlerden dolayı sinirlendirdim ortada çözülmeyecek şeyler yoktu o her sefer sinirliydi ben konuşsamda anlamadı iş işten geçince sakince konuşsak nolcak bir de sinirliyken bir sürü küfürler etti çok ağır sözler de söyledi saygısızlık yaptı bu zamana kadar hep aldatılmış biri ve ilk kez ailesine anlattıığı evlenmek istediğini söylediği kişi bendim çok hayaller kurduk planlar yaptık bana çok ümit verdi çözülmeyecek şeyler yoktu bahaneler üretti çabalamadı yarı yolda bıraktı bana çok haksızlık etti çok ağır şeyler söyledi inanılmaz kırıldım çok ağladım ve biz konuştuk çözemiyoruz ben ileri gitmedim sadece bağırdım sen beni çok sinirlendirdin gibi şeyler diyip beni suçluyor kendi yaptıklarını görmüyor ayrıldık zaten ama o pişmanlığı görsün değerimi anlasın istiyorum ama kafasında bitirmiş asla olamayacağımızı düşünüyorum dedi değerimi kıymetimi analsın istiyorum

Pişman olduğunu görmek istiyorum canım acıyor :(?