Başlıktan yanılmayın biraz durum karışık büyük bir hata yaptım ben maalesef :/ biraz uzun olacak ama bu konu benim için çok önemli.
Eşimle 12 senelik evliyiz neredeyse 3.5 yıl önce çok fazla sorun yaşamaya başladık ben artık onu sevmediğimi düşünmeye başladım eskisi gibi ona karşı heyecan duymuyordum onu dinlemekten çok sıkılmıştım tek düzeydi hayatında bir yenilik yoktu vs.
Eşimle sorun yaşamaya başlayınca bir iki kadının bana olan ilgisini de fark etmeye başladım önceden hiç böyle bir durum yoktu yani sanırım gözüm eşimden başkasını görmediğinden ilgi varsa bile ben farkında değildim. İş için şehir dışına çıktığımda gidiş gelişler derken 1 yılda 5 kadınla flörtleşme gibi bir durum oldu 2 tanesi çok yüzeysel benimle konuşmak istediler bir süre evli olduğum ortadaydı yüzeysel havada kaldı
geri kalan üç ü sıkıntılı çünkü yurt dışı idi ve bir daha görüşme ihtimalimiz yoktu. Birisiyle uzunca bir süre konuştum evli olduğumu söyledim sınırlarımız vardı o da yalnızdı havadan sudan siyasetten konuştuk. Başka hiç bir şey olmadı arkadaşça ama kadının benden umudu vardı sürekli ona açılmamı bekledi evli olduğumu bilmiyordu.
ve son ikisi en büyük sıkıntı. ben eşimden başka kadın görmediğim ve tanımadığım için bu tarz şeylerin bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum birde kapalı iki kadınlardı önce meraktan kabul ettim. Yani hadi be gerçekten fotoğraf göndermeyecektir diye birisiyle bir gün bu tarz bir durum oldu olunca hemen evliyim dedim. Ayrıl bana gel diye ısrar etti sadece bir günde işim ve param için olduğu barizdi.
ve son kız neredeyse 3 ay çok sık sanaldan görüştük ben bir ara aşık olduğumu sandım çok garip şeyler yaşadım çok acayip çekildim kıza ama chat gpt ye sordum benim durumum ne ne yapmalıyım diye eşinle sorun yaşıyorsan hayatında ki tüm kadınları bi çıkar sadece o kalsın bir bak duruma dedi. Başka kadınlar varken o sorunu asla çözemezsiniz dedi. Bende bunca sene varken ve eşimde çok çok iyi birisiyken neden yapmiyim dedim. Ve hepsini bir çırpıda hayatımdan çıkardım başta zorlandım elbette özellikle aşık olduğumu sandığım için bu tarz duyguları gençlikte yaşayınca bu yaşta çok farklı hiç tadılmamış gibi geliyor.
ve 2 yıl oldu hepsini hayatımdan çıkaralı. iki şey gördüm öncelikle o güzel çekici sandığım kadınların ne kadar varoş olduğunu elimde ki meleğin hepsinden hem fizik hem manevi olarak çok çok üstün olduğunu gördüm. ikinci şeyse eşime odaklandığımda sonunda o sorunlar çözüldü daha da paylaşımcı daha da mutlu olduk.
Ama artık bu sorun benim içimi deli gibi kemiriyor bu kadar mutluyuz ve huzurluyuz. Ama ben ihanet ettim :/ söylemeli miyim? ( uzun oldu kusura bakmayın. )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer