Sevgilimin bana karşı en başından beri aşık olmadığını düşünüyorum. sizce ne yapmam lazım?

3 yıldır en yakın arkadaştık. En başından beri de aşıktım kendisine, biliyordu bunu. Sonra aramıza bir süre mesafe koydum. O ara hiç konuşmadık 1 ay kadar. Sonra doğum günümde benim için en doğru insan sensin diyip çıkma teklifi etti. Tabii ki kör kütük aşık olduğumdan kabul ettim. İlk aylar her şey güzeldi ama şu an benden sıkıldığını düşünüyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Kaç yıllık arkadaşlarıyla kavga etti, onlar bile seni aldatıyor, sevilmediğin yerde duruyorsun diyorlar.

Güncellemeler
1 yıl
Kendisi özünde çok iyi bir insan. Sevdiği kız yıllar önce vefat etti. 2019 yılında. Onun acısı vardı biz tanıştığımızda üstünde. İçine kapanık, depresif biriydi. Ama sonra birlikte bir çok şeyin üstesinden geldik, göğüs gerdik. Her şeyde yanımdaydı, yanındaydım. Nankörlük etmek istemiyorum çünkü benim için çok şey yaptı. Sadece şu an böyle hissetmemin nedeni hem görünüş olarak o kadar güzel olmamam, hem de bu aralar aramıza çok soğukluk girmesi.
Sevgilimin bana karşı en başından beri aşık olmadığını düşünüyorum. sizce ne yapmam lazım?