Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yalnızlıktan sıkılmak çok insani bir şey, insan zamanla kalabalık bir sessizliğe dönüşüyor içinde. Date'e çıkmak istemen çok doğal ama seçim yaparken en önemli şey, kendine bir maske takmadan biriyle buluşmak. Dış görünüşe, popülerliğe, geçici heyecanlara değil, yanında kendin gibi hissedebileceğin birini seç. Sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsan, birlikte susarken bile rahatsız olmuyorsan, o kişiyle bir şeyler paylaşmaya değerdir. Samimiyetsiz ilgiye değil, gözlerinin içine bakarken kalbine dokunan bakışa yönel. Çünkü gerçek bağ, ilk sözde değil, ilk histe ortaya çıkar. Sakın mecburmuşsun gibi değil, gerçekten seni anlayabilecek biriyle çık. Yoksa yalnızlık bazen yanlış bir kalabalıktan çok daha huzurludur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılYalnızlıktan sıkıldıysan ve date’e çıkmak istiyorsan önce ne istediğini netleştir. Eğlencelik mi, yoksa ciddi bir ilişki mi arıyorsun? Yeni insanlarla tanışmak için ortak arkadaşlar, sosyal medya uygulamaları ya da hobilerinden faydalanabilirsin. Güvenliğe dikkat et, iletişimde açık ol ve kendi sınırlarını koru. İlk mesajlarda doğal ve basit şeyler söyle, zorlamadan sohbet etmeye çalış. Acele etme, zamanla doğru kişiyi bulursun.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle seni seven kişilere şans vererek ya da hoşlandığın kişiler varsa onlarla tanisarak arkadaş olarak bunu ilerletebilin. ama daha önce bir tecruben yoksa ya da insanları iyi tanimadiysan o zaman birisiyle çıkacağın da ona fazla bağlanma, güvenme ve sevme yoksa çok üzülün ve bir o kadar da acı çeken..
02 Yorumla
Soran1 yılBeni gerçekten seven hiç olmadı benim sevgim hep karşılıksız kaldı
- 1 yıl
Ama insan yalnızlıktan usandı diye de sevgili bulunmaz ki
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Zaman problemi olmayacak ve ilgu sevgi eksik etmeyecek biri ej önemlisi datede seninle ilgilenenecek telefonla uğraşıyorsa olmaz ondan es geç yalnızlık var diye ne sevgili ne date cık
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Yalnızlık bazen "wifi çekmiyor" hissi gibi, insan bağlantı arıyor! 😅 Öncelikle kendini iyi hissettiğin türde kişilerle vakit geçirmen baya önemli. Çok özünü kasmana da gerek yok, enerjinin tuttuğu tipler genellikle seni de rahatlatır. Ben bir kere Fethiye’de yanlış bir tiple date’e çıkmıştım, çocuk deniz kenarında sandaletini kaybedince “drama queen” oldu, bütün gece sandaleti konuştuk—bir daha çaktırmadan stalk yapıp öyle buluşmaya başladım. 😂
Kendine “beni gerçekten güldürebilir mi acaba?” sorusunu sor. Ve güven her şeyden önemli. “Kafamı rahatlatıyor mu?” hissi de mühim! Sonra gelsin yeni anılar, yeni maceralar. Biraz da şansa bırakmak lazım, çünkü en tatlı hikayeler genelde plansız gelişiyor! Hadi bakalım, yakında “date vlogu” çekmen dileğiyle! 👀✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, insanlar tanımanız lazım bunun için yani gerek sosyal medya üzerinden gerekse reel hayatından insanlarla tanışabileceğiniz bir sebep, ortam olması gerekiyor. O şekilde kafanıza uyan kim varsa seçim yapabilirsiniz.
14 Yorumla
Soran1 yılSosyal medya çöplük gibi, bu kadar kötü insan aynı yere nasıl birikmiş anlamıyorum
- 1 yıl
Evet, genel olarak öyleler. Yani ben erkek halimle baktım mesela arkadaşlık sayfalarına. Kızlar bile işi bozmuş yani düzgün birini bulmak hayal dedim ama ümidinizi kaybetmeyin. Var mutlaka 1-2 kişi nadiren de olsa. O da denk gelir bir şekilde.
Soran1 yılTeşekkürler. 🏵️İnşallah
- 1 yıl
Rica ederim. İnşallah diyeyim ben de :)
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Düzgün biri olmalı sohbeti sarmış olmalı ki diğer aşamaya geçmiş ol
00 Yorumla
1 yılBeğendiğiniz erkeklere ufak sinyal verin. Kolay ucuz (O...) kadın izlenimi vermeyin kesinlikle, yoksa amaçları sadece cinsellik olur, evlilik olmaz. Beğendiğin erkeğe selam verim, gündelik sıradan sohbetler başlatın. Normal insanlar gibi sohbetler edin. Gözlerine bakarak anlık kısa gülümsecikler atın. Bunu beğendiğiniz bir çok erkeğe aynı anda yapabilirsiniz. Daha sonra pusuya yatın ve "bekleyin" asla siz yürümeyin. Sinyali gören erkeklerden birileri size yürümek isterse şansınızı o şekilde deneyin. ASLA SİZ YÜRÜMEYİN!
11 Yorumla
Soran1 yılBu çok iyiydi 👍🏼 işte böyle somut önerilere ihtiyacım var
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Seni mutlu edicek birisini seç, eğerki mutlu olmak istiyorsan.
Ya ben sağlam bir ilişki yaşamak istiyorum diyorsan seçimlerini doğru yapmalısın.
Adamın hal ve hareketlerini iyice incele.
Seni mutlu etme potansiyeli yüksek olan birisini seç.14 Yorumla
Soran1 yılUmarım bulabilirim
Soran1 yılTeşekkürler 🏵️
İyi tanımaya bak hemen çıkma çokta kaptırma kendi çok kaptırıp sonra karşı taraf gidince hayal kırıklığı olur acı verir
02 Yorumla
Soran1 yılHep öyle oldu, ben ciddi bakıyorum onlar gelişine yaşıyor hayatı
Gizli Üye(30-35)1 yılKriterlerinizi belirleyin
Sohbetiniz, ortak noktalariniz olup olmadığını anlamak için İnternet ortamında biraz sohbet edin
Daha sonra date için ortak karar verirsiniz
Bence en mantıklısı bu07 Yorumla
Soran1 yılİkinci dk. Da belden aşağı muhabbet ediyorlar
Cevap sahibi1 yılO zaman şu açıdan bakmak daha doğru. 2 dk da gerçek yüzünü gördüğün birine fazla vakit harcamamış olman daha büyük bir şans değil mi?
Soran1 yılHepsi aynı
Cevap sahibi1 yıl39 görünümlü 44 olmaz mı 😂😂
Soran1 yılOlsun mu
Cevap sahibi1 yılTeklif var ısrar yok. Sen bilirsin
Cevap sahibi1 yılSizi az çok tahmin ediyorum. Ben seçilmem seçerim havasında her zaman bu tarz tanışma soruları soran birisiniz. Egonuz sizi yalnızlığa mahkum etmiş zaten. Bırakın kimsenindr keyfini kaçırmayın. Yalnızlığınız ile boğulup gidin. Buradan olmaz oradan olmaz on yargılar tabular kalıplar.
O kadar erkek varmış adam yokmus 😂 siz çok kadınsiniz sanki de birde böyle gizli soru ile ego kasiyorsunuz
Anca egonuzu tahmin edersiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTanışma uygulamaları var Onlardan bakabilirsiniz :)
02 Yorumla
Soran1 yılOradan iki kişiyle görüştüm olduramadim. Biri yurtdışına gitti dönmedi öbürü eski sevgilisine döndü beni ortada bıraktı. Hayaller yarım kaldı
- 1 yıl
Size öyle denk gelmiş işi gücü olan karakterli birine mutlaka denk gelirsiniz.
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Biraz tanı sonra görüşün o zaman daha iyi tanırsın.
10 Yorumla
1 yılKarşıyım, çok takıntılı sapkın insanlar var nasıl güveniyorsunuz...
03 Yorumla
Soran1 yılO yüzden sordum, nasıl seçim yapmalıyım,
- 1 yıl
Yani iyice tanıman gerek ya da çevrede samimi olduklarına söyle ben ciddi biri arıyorum
Soran1 yıl60-70 buluyorlar, ya da itici benimle alakası olmayan
Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Varlıklı ve saygılı olsun alkol binde bir olabilir hayvan sever olmasına da özen göster
08 Yorumla
Soran1 yılÖyle biri vardı ama takilmalik bile tahammül edemezdi kimse , ilgisiz ve narsist. Varlıklı ve hayvansever
Soran1 yılBu eşşeğe aşık oldum
Soran1 yılNeyse vazgeçtim ondan. Değerli hissettirecek biri olmalı iyi ki diyebileceğim
Soran1 yılTeşekkürler 🏵️
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılTüm erkekler olarak biz de seni bekliyorduk keşke date çıkmak istese de bizi seçse diye
03 Yorumla
Soran1 yılİşte ilk kriter "yaş
- 1 yıl
Yaş zaten her şeyi olumsuzlaştıran. Genç bir kız olsaydın bunu yazmazdım
Soran1 yılHaklısınız
1 yılYaşınız kaç peki yanına yakışacak seni değerli kılam biri lazım
02 Yorumla
Soran1 yılYaş 40 üstü
- 1 yıl
Güzelmiş hiç evlendin mi peki yaxarsan konuşalım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılOoooo piti piti karamela sepeti yap ama OooOoOOOo yaparken sağ işaret parmağının ağzında olması lazım
04 Yorumla
Soran1 yılO pti pıtı kapsamda düzgün kimse yok
- 1 yıl
O zaman bi çay koyda içelim
Soran1 yılVallahi şimdi demeleyecegim ve yalnız içeceğim
- 1 yıl
İşte bak hatayı burada yapıyorsun. Olur sanada bir bardak koyayım demen lazım
Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Ahahaha. Bende ama çok sıkıcı geliyor herkes iki muhabbet iki kahve çok iyi gelirdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zeki komik eğlenceli kendini yetiştirmiş birini bul. Ama sohbete odaklan kendini çok kaptırma
00 Yorumla
1 yılMeme küçük geniş Kalçalı ve istanbuldaysan bana ulaş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik algılarına uyan muhabbeti saran biriyle
11 Yorumla
Soran1 yılTamam bu diyorum pırrr uçuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılKriterlerin neler
19 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
- 1 yıl
Yaş kriterin varsa yş 39
Soran1 yılMümkünse 39 görünümlü 55
- 1 yıl
Ahh 35 görünümlü 39 um ben. Niye o kadar yaşlı
Soran1 yılBen 40 üstü yüm
- 1 yıl
Hmmm çıtır sevmiyoruz tühh
Soran1 yılBana kütür olmalı 🤣🤣
- 1 yıl
E tamam bende kütür kütürüm😁
- 1 yıl
bi dene yaa ne kaybedersin :D
Sıkıldın diye date mi yapılır
01 Yorumla
Soran1 yılKalbim boş, yalnızlık artık canımı sıkıyor, bende elleri ellerimde gözleri gözlerimde ruhu ruhuma eş birini istiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılAbla seç beni uçuruyum seni hem sevginin yaşamanın doruklarını gör hem de manevi anlamda Nirvanayı yaşatayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSerisayfalara ilan ver o zaman. Buradan olmaz diye soruyorsan buradaki insanların fikirlerine neden ihtiyaç duyuyorsun bu kadar mı zeka özürlüsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNerede yaşıyorsun adam akıllı şekilde istersen olur
03 Yorumla
Soran1 yılBuradan biriyle düşünmüyorum
Cevap sahibi1 yılBen öyle biri değilim nadir giriyorum zaten sadece biraz konuş istemezsen konuşma gene
Cevap sahibi1 yılHerkes bir değil emin ol
1 yılbende sıkıldım aslında. Ama seçim konusunda her insanın isteği farklıdır. İsteklerine göre senin belirlemen gerekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılÖnceliklerini kriterlerini belirle
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Hey maşallah millet sıraya dizilmiş
10 YorumlaSeçim yapmayı düşündüğünüz kriter veya kriterler neler?
00 Yorumla
1 yılOoo piti piti yap
11 Yorumla
Soran1 yılÇoğu kişi öyle demiş🤭
1 yılParası var mı ona bak
11 Yorumla
Soran1 yılHep fakirler hem de prensesler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBul birini çok erkek bol hemen bulursun
04 Yorumla
Soran1 yılErkek çok da adam yok
- 1 yıl
Adam bulamazsın 1000 kişi varsa 1 tanesi düzgün adamdır oda takılmaz ciddi düşünür ama ciddi düşünen hep üzülür nerede it serseri kızlar ona gider
Soran1 yılSende haklısın
- 1 yıl
maalesef
1 yılCay ismarlayacak parasi olsun
04 Yorumla
Soran1 yılO kadar da değil
- 1 yıl
Uzun zamandir datelemedin sen galiba. Durum vahim kizzz
Soran1 yılHepsi boş beleş di
- 1 yıl
Heheheh
1 yılO nedir acaba date
05 Yorumla
Soran1 yılİlk buluşma
- 1 yıl
O zaman tercihlerini doğru belirlemen lazım
Soran1 yılSosyal medyadan yazan çok. Normal hayatta insanlar telefonlara gömülmüş
- 1 yıl
Başka nasıl zaman gecirecekler ya da geçireceğiz acaba
- 1 yıl
Dertleşmek istermisin 🍬
1 yıloo piti piti yap
01 Yorumla
Soran1 yılFena fikir değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılUzun boylu efendi bir erkek olsun
00 Yorumla Kriterlerin neler?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yıl64 kişi gelmiş, seç birini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSaat ver, 2 saatin vae beni etkile de 😃
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılSokaktan geçen ilk bekarla çık dfslkj
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılSanki beni tarif ediyor gibisin
00 Yorumla Nerelisin cikaralim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Bende yalnızlıktan sıkıldım napsam ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Yaş kaçtı senin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılKafana göre takıl ya
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKriterlerini sen biliyorsun
06 Yorumla
Soran1 yılBelli bir şey yok
Cevap sahibi1 yılVardır illaki
Mesela yaşadığın şehirde olsun istersin
Yaşı yaşına uysun istersin gibi gibi..
Soran1 yılMümkünse 39 görünümlü 55
Cevap sahibi1 yıl😀😀 iyi bi kriter. 55 olmak vardı
Cevap sahibi1 yılVar mı 55 olup 39 gösteren aday 😀😀
Cevap sahibi1 yıl?
- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m 1 yılO pıtı piti
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılCikma
10 Yorumla
1 yılYalnız değilken sıkılmaya zaman kalmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkrıterlerınız cok mu agır?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOooo piti piti karamela sepeti yap 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeçeneklerin neler mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilin olurum istersen
00 Yorumla
1 yılHepsinin derdi se KS
03 Yorumla
Soran1 yılmaalesef
- 1 yıl
Sanalda aramak daha riskli. Gerçekten daha hızlıca ne olduğunu fark etme şansın olur. Biz kendımızı geliştirmeye bakalım görücü usulü ailen bulabilir mesela dene derim. Umarım hayırlı birş karşına çıkar 🥰😇
Soran1 yılTeşekkürler. Görücü usulü çok oluyor ama çok vasat ve asla kriterlerimi karşılamıyor
Buradan seç
02 Yorumla
Soran1 yılİki kez seçtim Kelek çıktı
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hemen birini bul
02 Yorumla
Soran1 yılErkek çok da adam yok
1 yıldate nedir
04 Yorumla
Soran1 yılİlk buluşma
- 1 yıl
nasıl bişey kiminle nasıl ilk buluşma
Soran1 yılYeni biriyle
- 1 yıl
anladım
1 yılÇıkar birileri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılZeki olsun
00 Yorumla
1 yılHangi şehirdesin yaş kaç bilgi verirsen
00 Yorumla
1 yılBen de sıkıldım. :(
00 YorumlaNerde yaşıyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Merhaba
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri