Şüphe Tek Gerçek midir?

İki ay önce biriyle sevgili olduk, her şey başta güzeldi. Sürekli 'benim için güven her şeydir' diyordu ama ben de yeni tanıdığım birine hemen tam güvenemezdim. Aklıma takılan soru işaretleri olduğunda, sorduğumda ters cevaplar veriyor, kolayca sinirleniyordu. Zamanla içime attım bazı şeyleri. Geçen hafta tartıştık, bana okuldan bir erkek arkadaşı olduğunu söyledi "istek attı falan dedi" ve Instagram'dan ekleyeceğini belirtti. Ben de 'ekleme' dedim, o da kendini savunmaya geçti. Bu tartışma sonrası ayrıldım. Çünkü bana sığ düşüncelisin işte şöylesin mağara adamısın falan dedi. Ama şunu da eklemek isterim ben ilişkinin başında dedim öyle erkek kanka falan asla onaylamam istemem dedim beni öyle kabul etti, ben öyle ilişkilerimde asla sonradan değişmem başta her şeyi açık açık konuşurum ve bir kızla bir erkeğin arkadaşlık kuracağını düşünmüyorum dedim. Erkek arkadaşlarım beni yanlış anlamayın ama şu devirde çoğu erkek aklı bi taraflarında. Neyse bugün profilinde tarih gördüm ama bana hiçbir zaman böyle bir jest yapmamıştı. Üstelik şimdi de bana 'ister inan ister inanma, senleyken kimseyle konuşmadım' diyor. Kendin ettin kendin buldun diyor ben naptım Allah aşkına ciddi anlamda söylüyorum ayrıldım diye ben suçlu oldum. Ama kafa yapımız uyuşmuyordu o çok özgür olmak istiyordu bende bazı şeyleri takan bir insanım bana güven diyordu ama güveni verecek hiçbir şey yapmıyordu. Affedersiniz ama duşa gireceğim zaman tuvalete gireceğim zaman bile haber veriyordum (tabi bu dediklerim şakasına ama) kendisine bir şey sorduğumda bana ters ters cevap veriyordu ve bende ona karşı zaten güvensizlik ve şüphe vardı içimde. Ayrıldığımda bana seven erkek gitmez abi falan dedi bende ne alakası var dedim, sonrasında onun nefret edeceği bir insan karakterinde gibi davrandım küfür ediyorum tabi kıza karşı değil, başkalarıyla kıyaslama yaptım sonra bana defol git falan dedi, bende dedim ki bak nefret ettiğin hareketler yaparsam sende gidersin bunun sevmekle sevmemekle alakası yok dedim. Sizce ben mi abartıyorum, yoksa hissettiklerimde haklı mıydım?

Şüphe Tek Gerçek midir?