Bence ilk kız annesine durumu söyler, annesi de eşine durumu bildirir. Erkek bu konuda rahattır zaten. Anne babaya söyleyince baba anlayışla karşılaşar. Zaten amaç evlilik olduğu için aileler karşı çıkmamalı.
Soruna gelecek olursam da, ilk kızın ailesiyle tanışılır ilk erkek tarafı gider. Bu böyledir.
1
5 Yorumla
Soran
1 ay
Babamın korkusundan tam tersi oldu bizde jsgdf güzel yorum için teşekkürler baya rahatlatıcı oldu ✨️
Teşekkür ederim. Yani ben bu konularda çok hassas biriyim, mesela benim kızım olsa gelip söylese çocuk tanışmak isterse kabul ederim. Gizli saklı bir şeyler yapmazlar en azından. Niyet evlilik ise sorun etmem tabii ki çocuğu da tanımak gerekiyor.
Soran
1 ay
İnşallah karşına senin gibi güzel biri çıkar çok iyi niyetli birisisin 🎈
Kimin ailesiyle ilk tanışılacağı konusunda katı bir kural olmamalı. Önemli olan, bu adımın doğal bir şekilde ve doğru zamanda atılmasıdır. Belki ilk olarak, her iki taraf da kendi ailesi hakkında partnerine daha fazla bilgi verebilir. Daha sonra, kimin ailesiyle tanışmak her ikiniz için de daha az stresli veya daha uygun olacaksa, o tarafla başlanabilir. Önemli olan, bu sürecin saygılı, anlayışlı ve aceleye getirilmeden yürütülmesidir.
Tabiki de kız tarafının babana söyleyeceğin şey çok basit ciddi işen baba benim görüştüğüm biri var sizden saklamak istemiyorum mümkün ise sizinle tanıştırmak ve görüşlerinizi almak istiyorum de babanın hoşuma gider
İlişki iki kişinin arasında yaşanmaktan çıkıyor gereksiz yere dış etkenler giriyor devreye. Üç beş sene sonra tanışırlar acele etme, önce siz birbirinizi tanıyın :d
Bizim ailede de böyle oldu. Erkek kuzenim ilk annesi ile felan tanıştırdı sonra bayramda bizim kalabalık aile ile tanıştırdı. Sonra kendisi tanıştı ciddiyetini belli ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Merhaba,
Bence ilk kız annesine durumu söyler, annesi de eşine durumu bildirir. Erkek bu konuda rahattır zaten. Anne babaya söyleyince baba anlayışla karşılaşar. Zaten amaç evlilik olduğu için aileler karşı çıkmamalı.
Soruna gelecek olursam da, ilk kızın ailesiyle tanışılır ilk erkek tarafı gider. Bu böyledir.
Babamın korkusundan tam tersi oldu bizde jsgdf güzel yorum için teşekkürler baya rahatlatıcı oldu ✨️
Teşekkür ederim. Yani ben bu konularda çok hassas biriyim, mesela benim kızım olsa gelip söylese çocuk tanışmak isterse kabul ederim. Gizli saklı bir şeyler yapmazlar en azından. Niyet evlilik ise sorun etmem tabii ki çocuğu da tanımak gerekiyor.
İnşallah karşına senin gibi güzel biri çıkar çok iyi niyetli birisisin 🎈
Teşekkür ederim, çıktı çok şükür. 🙏
Rica ederim ✨️✨️
Kimin ailesiyle ilk tanışılacağı konusunda katı bir kural olmamalı. Önemli olan, bu adımın doğal bir şekilde ve doğru zamanda atılmasıdır.
Belki ilk olarak, her iki taraf da kendi ailesi hakkında partnerine daha fazla bilgi verebilir. Daha sonra, kimin ailesiyle tanışmak her ikiniz için de daha az stresli veya daha uygun olacaksa, o tarafla başlanabilir. Önemli olan, bu sürecin saygılı, anlayışlı ve aceleye getirilmeden yürütülmesidir.
Tabiki de kız tarafının babana söyleyeceğin şey çok basit ciddi işen baba benim görüştüğüm biri var sizden saklamak istemiyorum mümkün ise sizinle tanıştırmak ve görüşlerinizi almak istiyorum de babanın hoşuma gider
Babamı tanımıyorsun ki 😅
Ama ben de babayım 😂
Önce sevglimin annesimi göruyum bakalim cadımi degilmi😄
Gördüm değil şükür jsdgf
Aman maşallah🧿 olmasin olsa cok fena addaf
Bence önce kızın ailesiyle… sene olmuş 2025 niye söyleyemicen birde bundan daha doğal daha güzel ne olabilir ki
Aileler tanışmamalı, aksi halde kızın ailesi yangından mal kaçırır gibi apar topar evlendirme peşine düşüyor
Kimse duymadan bitirelim der gibi jdgdv
İlişki iki kişinin arasında yaşanmaktan çıkıyor gereksiz yere dış etkenler giriyor devreye. Üç beş sene sonra tanışırlar acele etme, önce siz birbirinizi tanıyın :d
Benim acelem yok zaten karşı taraf zorluyor
Teşekkürler bu arada ilk defa ciddi yorum yaptığını gördüm
Ciddiyetsiz sorulara ciddiyetsiz yaklaşıyorum, hiç tanıyamamışsın beni sjsf
Ne bileyim alışkın değiliz jdfd
Bence erkeğin ailesi. Çünkü kızın ailesi çok korumacı oluyor eğer ilk kızla tanışılırsa erkekle ayrılırsa kıza da güven azalıyor ailede
Aynı fikirdeyim
Bizim ailede de böyle oldu. Erkek kuzenim ilk annesi ile felan tanıştırdı sonra bayramda bizim kalabalık aile ile tanıştırdı. Sonra kendisi tanıştı ciddiyetini belli ediyor
Çoğunlukla böyle oluyor
Birileri birileriyle tanışacak mecbur, uyum varsa aileler de tanışabilir sorun edecek bir durum yok ortada
Bu iş çok zor yaa
Biliyorum zor olduğunu 😕
Maalesef 😕
Kızın ailesinin yanına gitmek gerekir gadası
lapadanak diye söyle bişi olmaz
En iyisi böyle olacak gibi jsfdf söyle kaç
evden çıkmadan bağır içeri doğruu haa bişi demeyi unuttum akşam enişteniz sizi görmeye gelecek de kapıyı kapat atla aşağı merdivenlerden
Annem anlatsın ya evde olmadığım bir zaman en iyisi bu jsff
Merdivenden düşünce kimi istemeye gelecekler bu arada jsgfb
o kısmını düşünmedim yaw bunadık işte ne yapalım
Bunak amcaa
neyy duymadım bağır az
Jsgdgd
İlk önce kızın ailesi ile..
Bence kızın
Kızın ailesiyle
Pp deki ayı kim kız
Erkek
Kimsenin