Yurtdışında yaşayan 24 yaşında bir genç kızım. Meslek bulmadan önce bir oyuna girdim ve o oyunda insanlar birbirleriyle konuşup oyun oynuyorlar. Bir çocuk (27) benimle konuşmak istiyordu arkadaş oldu flört olduk vs.. bu 3 ay sürdü, kendisi yaşadığım yerin 2 saat uzaklıkta. Beyfendi bu aralar benimle pek konuşmak istemiyo, çok kavga ediyormuşuz faln filan.
Ya bide övünmek gibi olmasın güzelim, kendisi hem pek yakışıklı değil, hem sakalı yok, kilosu var, işi yok tüm gün oyun oynuyo ama bi duysanız sanki dünyanın en akıllısı. Kendime çok kızıyorum nasıl neden böyle birini sevdin ve böyle biri nasıl beni artık istemez?
ya bakın toksik olmak istemiyorum, tabii ki de eğer sevmiyorsa artık yapcak bişey yok ama bilmiyorum aklım almıyo.
Her yerden sildim, bi discorddan onunla arkadaşım hala, ordan da silsem mi bilemedim. Ortak bir server var ordan da görebilirim onu.
“ne zaman yazmak istersen yazabilirsin, terk edilmenin acısının ne olduğunu biliyorum” falan dedi bana son konuştuğumuzda, bugün de bişey için gerekti, yazdım anında cevap verdi ok dedim.
öyle işte içimi dökmek istedim size, şu an çalışıyorum kariyerim var, her şeyim var ama bir türlü mutlu değilim. Acaba ortadan kaybolsam mı? Çok gereksiz biri için üzülüyorum sanki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer