Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunun net bir cevabını vermek zor. Aklım "olmam" diyor. Ama bedenim "neden olmasın?". Benim için seks bir ihtiyaç. Bunu özgürce karşılamak isterim. Her insan seksi ve çekici birisi karşısına çıktığı zaman, onunla birlikte olmayı aklından geçirir. Ama bunu yapmaz. Ben de eşime olan sorumluluğumdan dolayı kolay kolay yapmam diyebilirim. Ama bir kırılma noktası olabilir mi? Bilemiyorum. Yalan söylemeyi sevmem. O yüzden de asla yapmam diyemiyorum. Böyle bir durum olursa, yaşayıp görürüm.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bayır asla evli biriyle birlikte olmam. Bekar insan mı kalmadı dünya da başkasının eşini benimle aldatmasına müsade edeyim. İnsan olan düşünür , ya bu bana yapılsa ne hissederdim diye. Kendine yapılmasını istemediği şeyi başkasına yapmamalı insan
10 Yorumla
Büyük konuşmam kınamam çünkü bu hayatta kimin başına ne geleceğini bilmiyorum. Ama evli biriyle olmayı doğru bulmuyorum. Neden ikinci kadın olayım ki? Kendini seven, değer veren birinin de ikinciliği tercih edeceğini sanmıyorum. Evli kişiler manipülasyonda ayrı seviye. Boşanacağım der boşansa senle olmaz olsa dahi seni de aldatır. Karma şaşmaz. O nedenle evlilerden uzak
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Evli biriyle beraber olmak Bence hiç Normal bir şey değil Çünkü bir kere kendimi neden ikinci plana koyayım ki bana direkt çok güzel davranıp 1 plana koyup Bana prenses gibi davranacak onca erkek varken neden evli birini tercih edip ikinci planda olmayı kendime yakıştırayım ki zaten evli insanlar karılarından da boşanmazlar yani hep ikinci planda kalacaksın demek olur
21 Yorumla
Soran1 yılBoşanıyorlar maalesef:(
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın illa heyecanı lazım da, wow wow, evli biri biraz fazla heyecanlı sanki! Benim için sadakat ve karşılıklı saygı en temel şeyler. Birine ait olan birini seçmek bana hiç çekici gelmiyor, başkasının hikayesini karıştırmak bana göre değil. Bence “her şey olması gerektiği gibi doğal ve samimi akar” dediklerinde haklılar, aşkta dürüstlük en tatlısı! 💙
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,7b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır,. karaktersiz değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOldum, pişman mıyımmm bilmem, çok meşakatli sıkıntılı bi süreçti
1032 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTecrübe
Cevap sahibi1 yıl@Eriyorken fikrini görüşlere yazabilirsin, benim görüşüm seni alakadar etmiyor 😄
Cevap sahibi1 yılOnun medeni hali değişti, evet hala beraberiz
- 1 yıl
Boşanmışsa iyi hayırlı olsun
Cevap sahibi1 yılDeğilim
Cevap sahibi1 yılSiz okumadınız heralde yorumları, medeni hali değişti yazmışım
Cevap sahibi1 yıl@Metin2786 neyin kafasını yaşıyosunuz hep birlikte anlamıyorum, neyin yargısını dağıtıyosunuz
Cevap sahibi1 yıl@Eriyorken sen bi uzaklaş görüşümden
Soran1 yıl@Metin2786 sen ne alçak insansın senin ar damarın çatlamış
Soran1 yıl@Metin2786 ahlaki değerlerin ve vicdanın yok o yüzden normal olanı savunanı anormal olana karşı olanı küçümsüyorsun o erkeğe ettiğin küfürlerin hepsi sana layık
Soran1 yıl@Eriyorken evet
Soran1 yıl@Metin2786 boş ver küfür işte
Soran1 yıl@Eriyorken boş ver küfür işte
Soran1 yıl@Eriyorken aynen
Evli olmama rağmen cevaplıyorum hayır evli insanla beraber olunmaz bosanmistir bekardir ayrı tbi
31 Yorumla- 1 yıl
Sen oluyonmu peki boşanmış bekar?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBüyük konuşup kınamayın, kınandığınız yerden sınanırsanız.
Allah düşürmesin70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir şeyi asla girmem hem ahlak olarak doğru bir şey değil Hem tehlikeli ve yasak bir durum. Bunun için benim de karşıdaki insanın da hayatında kimsenin olmaması gerekir :)
00 Yorumla
1 yılKendin için mi soruyorsun , evlenince başına neler gelebilir ihtimalleri üzerine düşüncelere mi daldın
02 Yorumla
Soran1 yılYoo öylesine sordum
- 1 yıl
bekar isen boş ver düşünme öyle şeyler.
evli birinden mi hoşlanıyorsun :)
Gizli Üye(25-29)1 yılSiz nasıl aş*ağı*lık varlıklarsınız ya? Bu sorunun sorulması bile abes. Ayrıca bu araktersizliği içine sindirenler olmuş, bir de gururla anlatmışlar iyi bir ha*t etmiş gibi. Aferin size.
014 Yorumla
Soran1 yılAğzını topla, ben evli biriyle olurum demedim. Aşağılık varlık olmak ne alaka? Bu soruyu sormayı metresliği normal görmek zannedecek kadar akılsızsın. Aklının ermediği soruları cevaplama. Abes olan bir şey yok sorumda ama sen sorumu çarpıttığın için senin yorumun abes.
Cevap sahibi1 yılSorduğun soruda hayır yok gelmiş bir de bana çatıyorsun. Derdin ne senin? Geliyorsun burada insanlara olmayacak sorular soruyorsun sonra da cevap verene had bildirmeye çalışıyorsun? Neymiş efendim, boşanırsa çocukların velayeti kocasına geçermiş... Onu zamanında düşünecektin. Hem çözüm bulmak isteyen bulurdu. Gider bir avukata danışırdı. Senin gibi burada abuk subuk sorular sormazdı. Hiç değilse benim aklım eriyor buna, sen bunları düşünemeyecek kapasitede olup evlenmişsin.
Git şimdi ne yapıyorsan yap. Burası senin kişisel dramalarını aklayacağın bir yer değil.
Soran1 yılCanım değil başka bir şey yazdım site değiştirdi bunu anlamaya da aklın yetmez senin
Cevap sahibi1 yılÖncelikle çok özür dilerim, iki tane gizli hesapla yazışınca aklım karıştı ve aldatmayı savunan diğer hesap sandığım için yazdım bunu.
Yanlış yazdığımın farkındayım ve gerçekten çok özür dilerim.
İkincisi, bu olayın aslı ne bunu bir tam anlatsan da yanlış anlaşılmaların önüne geçilmiş olur.
Cevap sahibi1 yılAyrıca site değiştirdiyse muhtemelen içinde bayağı hakaret vardı ama neyse. Haklı olarak yazmışsındır anlaşılır bir durum.
Şimdi tekraren çok özür dileyerek iki insan gibi konuşmak istiyorum. Eğer sen de uygun görürsen. Senin bu soruya sormana sebep olan şey neydi? Bu konuya açıklık getirmek istiyorum. Daha fazla yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için.
Soran1 yılSinirden kime yazdığını fark edemiyorsun, öfke kontrolü öğrenmelisin. Eğer o kadına yazacaksan, o yorumun altına cevap olarak yaz. Ama öyle yapmadın, bana yorum olarak yazdığının farkında değilsin.
Hâlâ olayın aslını istiyorsun, çok ilginç. Yanlış kişiye yazdığını fark ettin ama hâlâ bir olay var sanıyorsun. Gerçekten hayal dünyasında yaşıyorsun. Bir olay olduğunu düşünmene sebep olacak bir soru değil bu.
Soran1 yılSana yazdığım yorumu okudun mu? Yanlış anlaşılmaya sebep olacak bir soru değil. Sen hayal dünyasında yaşıyorsun, yanlış anlamaya sebep olacağını sanıyorsun. Merak ettim, sordum o kadar.
Soran1 yılHâlâ metres olduğuma veya aldattığıma ihtimal veriyorsun çok tuhaf
Cevap sahibi1 yılDoğru, haklısın. Ben hatamı fark ettim. Öfke kontrolü konusunda bugüne kadar sorun yaşamamıştım işin doğrusu fakat o diğeri absürt bir şekilde savununca kontrol edemedim. Bundan dolayı tekraren özür diliyorum. Hayal dünyasında da yaşamıyorum. Sadece bu soruyu sormana ne sebep oldu diye merak etmiştim. Genelde insanlar bu tür soruları başlarına bir olay gelince, bir şey sebep olunca merak eder diye sordum olay oldu mu diye. Ama madem ki yok, sevindim. Demek ortada bir problem yok.
Cevap sahibi1 yılHayır, hayır ben bunu ima etmedim. Ben sadece bu soruyu sormandaki sebebi merak ettim hepsi bu.
Cevap sahibi1 yılHatalı olduğum yeri gördüğüm an kabul eder, özür dilerim sen de gördün bunu. Fakat ima etmediğim bir şeye evet bunu demek istemiştim demem. Bunu asla kastetmedim.
Soran1 yılTamam özrünü kabul ediyorum artık daha dikkatli
Olursun
Cevap sahibi1 yılTamamdır. Emin ol, dikkatli olacağım.
Soran1 yıl👍
büyük konuşmak istemem ama bilerek bunu yapmayı doğru bulmuyorum
yapanların belki de kendilerine göre sebepleri vardır
00 Yorumla
1 yılBüyük konusmamak lazım ama olurmuyum HAYIR hemcinsine olan saygımdan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
1 yılDominantlık seviyesine bağlı kimsenin medeni durumu ile ilgilenmiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Vaya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBenim yüzümden boşansınlar istemem ama, ihtiyaçlarını gidermek isterim 😊😘
00 Yorumla
1 yılBekarım ve benim gibi bekar kadın isterim. Evliler mutsuz ise boşanabilirler.
00 Yorumlaburdaki verilecek cevaplardan öte benim tecrübeme göre cok var. bizzat şahidim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bunu isteyen kadınların sevgi eksikliği olduğunu düşünüyorum. Hayatı boyunca sevgi görmedikleri için, 2 seçenek arasında tercih edilen kadın olmak aklıklarını başlarından alıyor
00 YorumlaOlmam ama senin gibi çok kaşınırsa affetmem sabırlıyım her konuda bir iki üç demeden
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Asla hayır öyle karakterde değilim evli olduğumda da aynı şekilde asla bir başkası olmaz...
00 Yorumla
1 yılKendi karıma anama bacıma yapılmasını istemediğim hiç bir yapmam konusu bile olamaz
00 YorumlaKesinlikle büyük konusmamak gerekir olmam deme illaki olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılBiriyle beraber olmak isteğimiz varsa gidip evlenelim gereksiz işlere kalkışmayalım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBuna olurum veya olmam demek yanlış olur kendi açımdan. Normalde hiç normal bir durum değil fakat büyük konuşmamak gerek. Bir bakmışsın kendini onun yatağında bulmuşsun 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır neden olayım allahta göstermesin zaten evliyim
20 YorumlaHayır asla gençte olsa kendi yaşımda bile olsa evli birisiyle ilişki içinde olmayı geçtim yan gözle bile bakmam. Kaldiki zaten yaşı büyük birine zaten bakmam.
20 Yorumla
1 yılLafta kimse beraber olurum demez zaten
73 Yorumla
Soran1 yılDiyenler var
Gizli Üye(36-45)1 yılZamanında olmuşluğum var. Sadece o yazdığı zamanlar yazardım asla rahatsız etmezdim ama çok da iyi bir şey değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvli bir kadın ile birlikte olmak istemem ama ben evliyim ve birlikte olduğum bekar ya da dul kadınlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHeyecani seviyosa 🙈
Farkliligo seviyosa🙈
Adrenalina aciksa hic farketmez😊😈
00 Yorumla
1 yılİkinci kadın ol. ak tarzım değil nayır
32 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏
- 1 yıl
Bu meme ve kalça ile her zaman top 1 sın bebiş
Saçmalama knk evli o eğer böyle bir şey düşünüyor san sakın düşünme kafanı boşalt ve o kişiden uzaklaş
10 Yorumla
1 yılİğrenç bir durum metres lakabını karakterine yakıştıran birlikte olsun
20 Yorumla
1 yılEvlenınce herkes bana amca gibi geliyo ondan olmaz
00 Yorumla
1 yılEskiden olmazdım bana ters gelirdi artık birlikte olurum
00 Yorumla
1 yılOlanın karakteri yoktur
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmuştum bir an gaflete düşüp
50 YorumlaHayır bekarların suyu mu çıktı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılHayır tabi ki olmam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Oldum. Sen oldun mu?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır
1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 755 cevap paylaştı. Gerek yok niye olayim bekar dul varken
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. maalesef olduk be
00 Yorumla
1 yılkaç senedir ewlsnz..
00 Yorumla
1 yılevet , bir çok kez oldum
00 YorumlaBüyük konuşmamak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir hata yaptım maalesef Allah affetsin
05 Yorumla- 1 yıl
Evet neden şaşırdıınn
- 1 yıl
Peki
- 1 yıl
şu an devam ediyor mu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBu düpedüz …liktir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılHayır o kadar karaktersiz değilim
00 Yorumla
1 yılHiç bilmiyorum başına gelmeden bilemez bence jnsan
00 YorumlaHayır karaktersizligin lüzumu yok.
00 Yorumla
1 yılneden olmalıyım nedeni önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
1 yılçok oldum hele burdan çok geldi
00 Yorumla
1 yılolmuşluğum var
00 Yorumla
1 yılVerirse neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Irz düşmanı değilim
00 Yorumlaolunuyor, yadırgamamak lazım
00 Yorumla
1 yılO duyguyu hissettirir ise
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Yan gözle bile bakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır, hayır, hayır.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYani istisna vardı onun dışında hayır
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSıradan olmadıkça mümkündür
Cevap sahibi1 yılNe durumu ne alaka yahu sen kimsin
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes maşallah cennetlikmiş
23 Yorumla- 1 yıl
@Metin2786 Kişi kendinden bilir işi. Kendi adına konuş 😡
Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Olmam asla.
20 YorumlaKaraktersizler bir arada toplamışlar
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne