Yeni tanıştığım çocuk?

En yakın arkadaşım bir çocukla konuşuyor yaklaşık 1 aydır ve çok iyi anlaşıyorlar tam ruh ikizi ikiside buluştuklarında çocuk kendi arkadaşından biraz bahsetmiş arkadaşıma bizim kız da benden bahsetmiş aa çok uyuşur kafaları falan diye ve bu vasıtayla bizde takipleşip yazışmaya başladık 4 gündür haftasonu kizla buluşacağımı söyledim iyi eğlenceler yazdı bende teşekkür ettim sonra daha o mesajıma görüldü bile atmadı 5 saat geçti aradan eve geldim en sonunda naber dışardasınız diye rahatsız etmiyim yazmış ama çok bahane gibi geldi nedense biraz şüpheci yaklaşıyorum çünkü 2 senedir ciddi bir ilişkim olamadı o gün ki olay dışında her şey okey şuanlık çok iyiyiz tanışma aşaması ama bu uzun bir süre olduğu için bu kadar zaman sonra bir erkekle yalnız buluşmak beni çok geriyor fazlasıyla hemde o özgüveni kendimde bulamıyorum çok suskun puskun olurum veya görünce beni beğenmez diye düşünüyorum fotoğraf olarak tabiki gördük birbirimizi ama o da fiziği mükemmel olan biri değil arkadaşımın sevgilisi yani çocuğun arkadaşı bile o asla öyle biri değil bir yanlışı olursa ben araya girerim dedi ama içimde bir korku var kendimi kaptırmaktan korkuyorum ipin ucu kaçarsa naparım diye sizce bu normal mi bu hissi mi nasıl yok edebilirim ve 5 saat bakmaması o gün bahane miydi yoksa herkesin dediği gibi çocuk seni sıkmak boğmak istememiştir dışardayım diye olasılığı daha mı yüksek bende şöyle düşünüyorum yazsaydı keşke zaten yazsa da ben müsait değilsem müsait olduğumda bakarım bu arada buluşma evresini atlatırsam bir sorun olmazsa 10/10 arkadaslar bide takip ettiği kızlar taş gibi nutkum tutuluyor nasıl bu çocuk benle yazışır modunda oluyorum bu da etkiliyor biraz beni
Yeni tanıştığım çocuk?