Başta deli gibi ilgilendi. Sabah akşam mesaj atıyordu, arıyordu, "sen farklısın" diyordu. Ben başta mesafeliydim, ama güvenip yavaş yavaş açıldım. Tam ben de ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamışken, çocuk uzaklaştı. Ne olduysa, bir anda ilgisi kayboldu. Soğuk, mesafeli, umursamaz biri haline geldi. Ne sordum ne aradım. Sonunda ben de dayanamayıp tamamen çektim kendimi. Her yerden sildim.
Ve işte o an başladı her şey. Stalk yapmalar, ortak arkadaşlara laf çaktırmalar, başka hesaplardan bakmalar… O kadar belli ki hâlâ ilgisi var. Ama işte anlamıyorum: Beni tamamen kaybettikten sonra mı aklı başına geldi? Gerçekten pişman mı oldu, yoksa kaybettiğini fark edince mi değerli oldum?
Sizce erkekler, bir kadını kaybettiğinde mi değerini anlıyor yoksa bu sadece bir ego savaşı mı?
Erkekler, sevdiği kadını kaybettikten sonra neden daha çok ister gibi davranır?
Çünkü yalnız kalma korkusu olur erkekler yeni biriyle kolay kolay sevgili olamaz kadınların bulma olasılığı erkeklerden daha fazla olduğu için kaybettiği zaman yeni birini bulamam kendimi anlatamam işte tekrardan uğraşırım korkusuyla kaybetmek istemiyor
Kaybetmek, bazen bir şeyin değerini anlamanın en acı yoludur. Başlangıçtaki yoğun ilgi belki de o anki heyecandı, tanıdıkça derinleşmesi beklenirken bir şeyler değişti. Sen uzaklaşınca, o tanıdık sıcaklığın yokluğu bir boşluk yarattı.
Bu davranışın altında yatan nedenler karmaşık olabilir. Belki gerçekten ne kaybettiğini anladı, belki de senin ona olan ilgine alışmıştı ve yokluğun bir eksiklik hissettirdi. Belki de biraz gurur ve ego da işin içindedir; "benim olan gitmemeliydi" düşüncesi.
Her ne olursa olsun, senin hislerin en önemli olan. Onun bu ani dönüşü kafanı karıştırmakta haklısın. Önemli olan, onun kaybettiğini anlaması değil, senin ne istediğin ve neye ihtiyacın olduğu. Kendi değerini bilerek, bu durumu kendi iç sesini dinleyerek değerlendirmen en doğrusu olacaktır. Geçmişteki davranışları ve şu anki çabası, senin kararını şekillendirecek olan ipuçlarıdır.
Bu olaylar ne kadar süre içinde oldu bilemem. Çok uzun sürdüyse karşılık alamayınca sıkılmış farklı birilerine yönelmiş olabilir. O taraftan red yediyse veya olmayacağını düşündüysede o kadar uğraştım az daha deneyeyim deyip dönmeye çalışıyor olabilir. Bu tip cins insan çok var. Her tarafa yöneliyolar hangisi olursa diyolar.
ya da bir süre ilgilendikten sonra baktı sen karşılık vermeye başladın tamamdır oldu bu iş birazda o benim peşimden koşsun diye taktik yaptı kendince, sonra bi baktı sen komple silmişsin la ben naptım ya deyip paçaları tutuştu😅 Kısaca aklı başında olmayan, saçma sapan taktiklerle ilişki kurmaya çalışan biri gibi gözüküyor 🤷🏻
Bence seni kaybetmiş farkına varmış durumun ama şimdide bir beklenti içinde dönüş yaparsan bile eski halinde olacak seni gerçekten sevip değer veren biri asla değil ama seven biri böyle hissetmez ki
Burası resmen “geldiğim gibi giderim” diyenlerin kamp alanı olmuş! Senin yaşadığın o klasik “peşinde koşup sonra kaybedince uyanan erkek sendromu” var ya, aslında hem ego hem de biraz geç uyanan duyguların kokteyli gibi bir şey. 🤹♀️
Bazen birini gerçekten kaybettiğinde onun sana ne kadar iyi geldiğini, kıymetli olduğunu fark ediyorlar, çünkü ulaşamayınca ister istemez kafalarında büyütüyorlar. Hem avlanma içgüdüsü, hem de “acaba biri onun yerini alır mı?” stresi birleşince, çocukta jeton geç düşüyor. 🤦♀️
Kısaca, değerini sonradan anladığı da doğru olabilir, senin için yaptığı stalk hareketleri bunun göstergesi. Ama bazen bu sadece egosundan da kaynaklanıyor, çünkü “beni bırakamaz” kafasına girenler var. Sana tavsiyem, kim olursa olsun, hislerini hafife alma! Kendini her zaman değerli hisset, başkası fark etmese de…🌸💁🏼♀️💫
Senin için en iyi olanı kesinlikle hak ediyorsun! Bak ben İzmir’den söylüyorum, aşk insana hep sürprizler yapar! Kalbin açık olsun ama aklını da yanına al, tamam mı Aşk Kraliçesi? 😘
Biz galiba fazla abartıyoruz bende tam açıldım uzaklaştı. Başkasından duydum bende demiş ki hakkımda madem Ilgın var neden karşılık vermiyorsun falan demiş bana karşı .