Sevgilim ayrilmak istedi, kafasini toplamasi gerekiyormus, uzak mi durmaliyim yoksa kendimi unutturmamaliyim?

3 yildir birlikteyiz , iyi kotu zamanlarimiz oldu. ben yapim geregi fazlaca kiskanc ve baskiciyim ince detaylara takiliyorum, cogu kez eski sevgililerinden olmaycak kavgalar cikardim bana bunlari sebp olarak gosterdi. Şu an ara ara konusuyoruz kisacik da olsa gorusuyoruz, ben hatami farkettigimi birdaha asla boyle davranmayacagimi ve onu cok sevdigimi dle getirdim ancak bana deisecegimi dusunmedigini Şu an istemedigini soyledi , ilerde zamanla ne olur bilemem dedi , cikip gideyim hayatindan hic konusmayalim dedim ona da tamam demedi , beni ariyor ben onu ariyorum , bn cok uzuldugum icin mi benimle ilgileniyor acaba yani sevgisi insanin hemen biter mi beni cok sevdigini biliyordum Şu an emin olamiyorum, uzak kalmayacalistim ancak benden tamamen uzaklasmasindan cok korkuyorum geceleri uyuyamiyorum nasil davranmaliyim ne yapmaliyim, kizlar siz olsaniz size nasil davranilmasini isterdiniz?

Sevgilim ayrilmak istedi, kafasini toplamasi gerekiyormus, uzak mi durmaliyim yoksa kendimi unutturmamaliyim?