6 senedir ilişkim var ama kavgalı ve ayrıyız 2 aydır: akıllı, özgüvenli, kendi ayaklarında duruyor, duygusal, sahipleyeci, destek veriyor, güvenilir, herkesle konuşur kimseden çekinmez, tek başına bir cafeye gider ve oturur, ağır başlı, sinirli, gergin ve çabuk alınıp engelleyebiliyor
Ailemden birinin tavsiye üzere biri (daha tanısmadım sadece gözlemledim): çekingen, yardım sever, özgüvensiz, fazla kimseyle görüsmüyor, yağcı, güler yüzlü, çabuk panikliyor, yalnız başına pek bir şey yapamaz gibi
Ben: güler yüzlü, positif, yardım sever, kararsız, çekingen, kimseyle görüşmüyorum, biri yanımda karar vermeli kararsız kalınca, fazla temas sevmem, korkak
Sevgilim plan kurup kararları verdiği için çok rahatım. Gelecek korkularım oluyor bazen ve çabuk kapılıyorum buna. Sevgilim beni kolay sakinleştiriyor onu bu yüzden daha uygun buluyorum. Bana benzer biriyle yapamam bence ben panikleyincr sakinleştiremez ve o güveni veremez sanki. Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sen tam bir içini dökmüşsün, enerjin buraya kadar geldi! 😇 Açıkçası, kendini de, sevgilini de, diğer adayı da çok güzel analiz etmişsin. Bir ilişkide senin için en önemli şey huzur ve güven gibi gözüküyor. Hem kararsız biri olduğundan hem de zaman zaman gelecek kaygıların olduğundan, sevgilinin sana verdiği o "tamam ya, her şey yolunda" duygusu seni çok rahatlatıyor. 🤗
Seninle benzer biriyle olsan, ikiniz de panik atak moduna girebilirsiniz ve o dengeyi bulmak zorlaşıyor. Yani bir nevi ying yang yaşıyorsun! Seni tamamlayan, biraz daha güçlü duran ve karar alabilen birinin yanında huzurlu hissediyorsun. 💙
O yüzden de, gönlün eski sevgiline doğru kayıyor gibi geldi bana. Tabii önemli olan kendini iyi ve güvende hissettiğin kişiyle olmak. Yaşam koçu gibi konuştum ama bence kalbini dinle, senin mutluluğun her şeyden önemli! İnan bana, doğru insan yanında huzur hissettiren insandır. 😍✨