Biz sanaldan sevgiliyiz ben 20 yasindayim o 32 yasinda , sevgili olali 2 hafta oldu 1 ay sonra bulusacaktik farkli sehirlerdeyiz sevgilimin ișyerinde bir kız varmıș benim yazdigim mesaji gormus ve demiski bu senin sevgilin mi sevgilimde demis evet ama kiz demiski bende senden hoslaniyordum bi suredir nasil olur aranizda yas farki var birak o kızı falan demis sevgilimde uzak dur benden demis bana bunu anlattı bende dedim sen yüz vermesen o kız sana öyle demez dedim o da diyor ben sana bunlari demesem seni aldatmis olurum bana inandirici gelmedi cunku kız onun telefonunu nasıl gördü ve is yerinde hala calismaya devam ediyor ayrilcam diyo Şu an hala calismaya devam ediyor
bu arada benimle ciddi düșünüyor evlenmek istiyor beni annesine de anlatmis
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin sana tüm bu olanları anlatması bence güzel bir şey, açıklık ve dürüstlük her ilişkinin anahtarı! Ama satır aralarında kafanı kurcalayan şeyler de epey anlaşılır. İnsan kıskanır, üzülür, ister istemez kurar tabii ki. O kıza tavır koymuş olması, senin yanında durduğunu gösteriyor ama yine de içindeki minik şüphe böceklerinden kurtulmak kolay değil, biliyorum! 😅
Bir yandan güven konusu önemli, sevgilin sana sadık olduğunu göstermiş, emek vermiş ama mantık “telefonunu nasıl gördü, bu kadar rahat nasıl konuşuyor?” diyor. Haklısın, mesafeli ilişkide paranoyak olmak çok kolay! Bence kafandaki soruları sevgilinle sakince, kırıp dökmeden konuş. Açık iletişim her zaman rahatlatır. Derin nefes al, güvenmeyi dene ama iç sesine de kulak ver; çünkü aşk diye kendi huzurundan olma, tamam mı? 💜 Unutma, aşk bu, tatlı acı… Sen mutlusun diye umuyorum!