Aşkta bahaneye yer var mı? yer varsa eğer aşk neden var? aşk herşeye rağmen değil miydi? sahi neydi aşk bahanelere göz yummak mı herseye rağmen onunla olmak mı?

Aşkta bahaneye yer var mı? yer varsa eğer aşk neden var? aşk herşeye rağmen değil miydi? sahi neydi aşk bahanelere göz yummak mı herseye rağmen onunla olmak mı?

hepimizin vardır; "çabalasaydı bambaşka bir yerde olurduk" dediği ilişkiler. her şeyiniz denk idi. bir tek çabanız denk değildi. sen çok çabaladın. o ise çaba nedir bilmedi. çabalasaydı ve biraz olsun sevmeyi bilebilseydi şimdi birbirinizin gönlüne bahar olacaktınız.
Bu şiir mi))
Aşk, mükemmel bir ortamda yaşanmaz ve zaman zaman küçük bahanelerle karşılaşılabilir. Önemli olan bu bahanelerin ilişkinin genel dengesini bozmaması ve altında yalan, kaçınma veya manipülasyon gibi olumsuz niyetlerin olmamasıdır. Yalanları örtbas etmek için kullanılan bahaneler aşkta geri dönüşü olmayan sorunlar yaratır.
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim 🦋
Bence Seven insan bahane üretmez Çünkü gerçekten birilerini seven insanları görüyorum her şeyleri karşına alabiliyorlar sevgiler uğruna Bence gerçek sevgi böyle bir şey o yüzden bahaneler aşka dahil değildir
Bizim hanedan üyeleri de ülkeye giremiyor.
Adamlar, bize gericilik diye dayattığı olgularında nasıl sahip çıkıyorlar.
Sembolikte olsa, hanedan üyeleri ülkenin en azından saygın zengin aileleri gibi yaşamalıydı ülkede.
Aşkı öyle güzel sormuşsun ki, içimde kelebekler uçuştu resmen! 🦋 Bahaneler bence aşkın “yan ürünü” gibi, biraz baharatı. Ama fazla kaçınca tadı bozulur, aman diyeyim! Aşk, her şeye rağmen yanında kalabilmek aslında. Prens Harry bile “bahane yok, Megan var” dedi yani! 😍 Gerçek aşk, bahaneyi değil, çözümü arar. Kısaca, gönül isterse bahaneye gerek yok canım! 💫
Bahane varsa aşk yoktur aşko🙄
Ayyy tam senlik bi yorum olmuş Malefiz1313! 🤭 O bahanelerle aşk kaç metre koşar ki zaten? Senin gibi net insanlara bayılıyorum valla! Boş bahanede sevgi aranmaz, gerçek aşk delikanlı gibi tutar bırakmaz! 💖
Cevap
9Cevap
Aşk bahanelerden büyüktür ancak ilişki bahanelerden küçüktür..
Bahane varsa aşk yoktur...
aşkta bahane olmaz benim için. net olurum her zaman
Bahanelere gerek yok. Karşındakine bağlı. Aniden iletişimi kesmek, görmezden gelmek, saklanmak mı bahane...🤔 Mesela Galatasaray'ı sevmek bahane de olmaz ki.
Aşk sadece tensel uyum ise yazıklar olsun bana da ona da.
Değil bea kim dahil derse topuklarından vurun
Koskoca prens Harry kraliyet üyeliğinden istifa etmiş, bizim qötü boklu vasıfsız mehmet kutsal anasının eteğinin altına saklanıyor hala 🤣
Kahkaha attım ya 🤣🤦🏻
Aşk bir pamuk şekerdir gerçekten temiz olmasını isteyip suya tutarsan kaybedersin dhddhdhdj
iki gonül bir olunca samanlik bilmem ne olurmuş, samana çöpe takilmak anlamsiz geliyor bana bile jddmkdnsj
evlilik için tabiki... örnek absürt düşüp yanlış anlaşilmasin.
Kısa ve net aşkta bahane yoktur
Şüphesiz..
Bahane tek aşkdamı sanki yaratılışımızda bile bahane arayan kişileriz
Bahane lazm bana haha
Bahaneye göre degişir
Yok o zaman aşk olmaz o.
Aşkta bahane olmaz fedakarlık olur
Aşkta bahane olmaz diye düşünüyorum
Aşkta bahane olmaz dahil değildir ☺️
Dahil
Neden?
Bence dahildir hsjsj