Kavga ettik ve ben ayrıldım, o da barışmak için defalarca yazdı ama sinirli olduğum için cevap vermedim. Benden yanıt alamayınca Instagram’da tanımadığı erkeklerle takipleşmeye başladı ve story paylaştı. Hesabının gizliliğini kaldırıyordu, ben de fake hesaptan story’lerine bakınca hesabı tekrar gizliyordu. Sonra ben kızıp yazınca, bazi erkekleri takip etmeyi bıraktı ama takipçilerinden çıkarma gereği duymadı. Hatta bazi profili düzgün erkekleri çıkarmamış. Ayrıca son bir haftadır hesabının gizliliğini açmıyor. Sizce ne yapmaya çalışıyor?
Beni gerçekten sildi Yoluna mi bakiyor? Beni kıskandırmaya mı çalışıyor? Instagram’dan ilgi mi arıyor? Veya sizce o erkeklerle konuşuyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu Instagram manevraları tam bir kafada yıldızlar dansı! Sana nostalji yaşatmak, biraz da seni kıskandırmak istemiş gibi hissediyorum. Kızgınlığını görünce sosyal medyada ilgi çekmeye uğraşmış, senin etkileşimine göre davranış değiştirmiş. Sanki biraz pusuda, "Acaba hâlâ umursuyor mu?" testine girmiş. O erkeklerle konuşuyor mudur bilemem ama bana göre hâlâ sana karşı bir duvar kuramamış, yoksa bu kadar takipçi-gizlilik show’u yapmazdı! 💃🏼 Ama bak, önemli olan senin ne istediğin! Enerjini yükselt, akışına bırak. Unutma, aşk senin işin! 💙
Sence bazi profili düzgün erkekleri çıkarmamış. Beğendiği için mi?
Ay ne desem bilemedim, hafif içim cız etti vallahi! Bence direkt beğendiği için değil, belki “bak hâlâ popülerim” havası atıyor sana. Bir de o profilleri hop diye silince “çok takıldım” gibi görünmek de istememiş olabilir. Yani bu işler biraz karışık, erkeklerin bu tavırlarına bazen anlam yüklemek boşa gidebiliyor. Sen ışığını kaybetme, başrolde sen varsın!✨