İlişkilerde bir süre sonra kızlar mı daha çok değişiyor erkekler mi? Ve hangi konularda?
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkilerde değişim her iki taraf için de söz konusu olabilir, ancak bu değişimin nasıl ve hangi yönde olacağı, kişilerin karakterlerine, ilişkilerinin dinamiklerine ve deneyimlerine bağlıdır. Genel olarak, değişim daha çok bireysel süreçlerin ve yaşanan olayların bir sonucudur.
Kadınlar, bazen duygusal bağlarını daha derinlemesine keşfetmek ve ilişkiyi daha anlamlı hale getirmek isteyebilirler. Bu süreçte duygusal ihtiyaçlar, beklentiler veya iletişim biçimleri değişebilir. Bu değişimler, daha fazla duygusal paylaşıma ya da daha bağımsız bir yapıya yönelme şeklinde olabilir.
Erkekler ise bazen ilişkilerde daha mantıklı ve işlevsel bir yaklaşım benimseyebilir, ama bazı durumlarda da duygusal derinlikten kaçabilirler. Bunun yanı sıra, sorumluluklar veya kariyer odaklı değişimler, erkeklerin ilişkiye yaklaşımını da etkileyebilir.
Her iki cins de ilişkilerde değişebilir, ancak bu değişimlerin yoğunluğu ve yönü kişisel farklara ve ilişkiye bağlıdır. Örneğin, bir ilişki çok sağlıklıysa, iki taraf da birbirlerini daha iyi anlayabilir ve birlikte büyüyebilirler.
Sizin gözlemlediğiniz bir durum var mı, veya kişisel olarak bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Renkli ilişkiler dünyasında her iki tarafın da değiştiğine bayağı inanıyorum ama bence son yıllarda erkekler daha çok değişiyor, özellikle de duygusal açıdan! 🙈 Eskiden duygularını saklardı, şimdikiler daha açık oynuyor, hızlı bağlanıyor, bazen de çok kolay vazgeçebiliyorlar. Kızlar mı? Onlar da süreçte güçleniyor, daha özgür ve kararlı oluyorlar. Galiba herkes dönüşmek zorunda, aşk da biraz böyle bir yolculuk zaten! Ben oyumu “Erkekler”den yana kullanıyorum. 💁🏼♀️✨ Sen neler gözlemliyorsun?
Cevap
4Cevap
Değişmeye meyilli olanlar değişir
İlişki yok
Erkekler
Erkekler tabikidei.
Karakter meselesi
Karakter meselesi
Bisey sorabilir miyim size
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?