şu an iletişimde olduğum kişide çok tuhaf hareketler gözlemliyorum.. bir gün gecenin yarısında bana benden başka konuştuğun biri var mı diye mesaj attı cevap atmadığımda sabaha kadar kafasında kurmuş ertesi gün kavga çıkardı ve bana ağzına geleni söyledi hiçbir suçum olmadığı halde.. daha sonra özürler diledi hediye aldı bir şekilde affettim belki kıskanmıştır diye. (Bu arada beni aşırı sevdiğini söylüyor.)
Sık sık saçma sapan ve kendince kurguladığı nedenler ile kavga çıkarıyor beni suçluyor sürekli açıklama yapmak zorundaymışım gibi hissettiriyor üst üste bir sürü mesaj atıyor. Çok ağır ve rahatsız edici konuşuyor beni çok yoruyor.. daha sonra hep özür dileyip bana haksızlık ettiğini söylüyor.
Son olarak ise bu akşam otururken eski sevgilimin konusunu açtı birdenbire konuşmak istemiyorum ne gerek var bu konuya güzel şeylerden bahsedelim dedim ısrarla konuşmaya çalıştı sonra surat astı sinirlendi öfkeden deliye döndü birdenbire ve hesabı ödeyip masadan kalkıp gitti. Çıktığımda hadi iyi bak kendine diyip gitti.
Bu hareketlerde sizce de duygusal manipülasyon, pasif agresif tavırlar, toksik döngüler yok mu? Ben açıkçası korkmaya başladım artık. Kıskançlık adı altında zaten kadınlara yapılmayan zulüm kalmıyor başlarda böyleyse sonraki zamanları hayal bile etmek istemiyorum :(
Artık onunla iletişimimi tamamen koparmak niyetindeyim.. peki sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer