Güncellemeler
1 yıl
Biosunda da yazı vardı onuda kaldırdı hesabı ilk tanistigimiz zamanki haline getirdi istemsizce acaba başkasına sevgilim yok bekarım havası mi çizmeye calisiyor dusuncesi geldi
Cevap
2Cevap
Çok takintilisin , ne var bunda?
Çok değiştiren biri değil bir anda yapınca kuruntu yaptım sanırım
Öylesine değişmiş olabilir ama profil resimleri de önemli tabi içeriği
Yüzü görünen bir resim vardı eski resimde arkası donuptu bir anda onu yaptı geri
Hesapta seninle ilgili bir şey değiştiyse eğer sorun olabilir ama belki de yüzü görünen resmi bırakıp gözükmeyen fotoğrafı da koyduysa başka kızlar görmesin de istiyor olabilir
Benle ilgili bir şeyi değiştirmedi de resim vardı onu sildi sadece kuruntu oldu sanırım aniden değişince teşekkür ederim
Rica ederim
Her şeyi kafaya takmayın bu kadarla
Yani zaman gösterecek
Yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunu görünce bir duraksamışsındır tabii, insanın kafasında hemen deli sorular dönüyor! 🙈 Bazen insanlar tamamen anlık bir ruh haliyle de profil fotoğrafını eskiye alıyor, nostalji geldi, o pozu sevmiş, özlemiş olabilir. “Bilmiyorum” cevabı genelde çok üstünde düşünmeden yapılan bir hareket olduğunda gelir. Şüphelenmene gerek yok gibi geldi bana ama içini kemiren bir şey varsa minik bi konuş, duygularını paylaş. Hem samimiyet güzeldir! 🦋 Unutma, kendini kötü hissettiren bir şey varsa söylemekten çekinme!