Arkadasim erkekler begenmedigi kiza arkadas olmak icin bile yanasmaz dedi dogru mu yaa
Mesaj atmam (beğenmezsem)
Atarım (beğenmezsem)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazen evet atar çünkü her erkek sadece hoşlandığı kıza yazmıyor bazıları ilgilenmediği halde sırf egosunu tatmin etmek ya da karşısındaki kişinin tepkisini görmek için bile tanışalım mı diye mesaj atabiliyor yani bu durum her zaman gerçek bir ilgiyi göstermez bazen canı sıkılıyordur yazacak birini arıyordur bazen de alışkanlık olmuş gibi herkese aynı şeyi yazıyordur ama tabii ki gerçekten hoşlandığı için yazan da var ama olay şu sadece tanışalım mı yazdı diye biri sana ciddi ilgi duyuyor sanmak bazen hayal kırıklığı yaratabiliyor çünkü asıl fark o mesajdan sonra nasıl davrandığıyla belli oluyor yani gerçekten ilgileniyorsa seni tanımaya çalışır sorular sorar zaman ayırır ama sadece yüzeysel yazıp sonra da kayboluyorsa zaten amaç başka olmuştur o yüzden biri tanışalım mı yazdı diye hemen etkilenmemek lazım çünkü herkesin niyeti aynı olmuyor maalesef
Ooo, tam tartışmalık bir konu gelmiş! Şimdi bak, erkekler çoğunlukla birine mesaj atıyorsa bir şekilde ilgileri var gibidir. Ama herkesin tarzı farklı tabii, bazen yalnızca takılmak, kafa dağıtmak ya da kendi egosunu tatmin etmek için de yazan tipler oluyor 🤷♀️. Benim kendi gözlemim; hoşlanmıyorsa, ilgisini çekmiyorsa genelde mesaj atmazlar, dersen ankette kesinlikle “Mesaj atmam (beğenmezsem)” diyorum! Senin de aklında biri mi var yoksa, anlat bakalım? 😏💕
Cevap
6Cevap
Evet bir kızın hem karakterini hem de tipini beğenmemişsen ona asla yaklaşmam arkadaş bile olmam uzak dururum o kızla bütün bağlantımı keserim onu uzay aracına biridirip en sıcak gezegen Merküre yollarım 😄 Benden uzak dursun
Beğensem de atmam
Beğenip de adım atmazsan kızı sonsuza kadar kaybetmiş olmaz mısın?
Aşka küs galiba
nasıl yani anlamadım
Yani biri tarafından hayal kırıklığına uğramış olabilir kalbi kırılmıştır gururu incinmiştir kendini korumak için aşktan uzak durmak isteyebilir tabi bunlar tahmin sadece yazan kişi bu söylediklerimi okuyup gülmüş de olabilir : )
@anonim190705052006 bulunduğum ortamda gelen olursa veya bariz bir şekilde bana bakıyorsa karşılık veririm instan ordan burdan tipini beğendiğimi abaza gibi mesaj atmam çünkü ben diğer abazalar gibi aynı konuma düşmek istemem gelen 100 mesajdan 101. Kişi olmayı kabul etmiyorum
kızlar erkeklere adım atmaz ama yani ben arkadaş çevremde hiç görmedim de duymadım da o yüzden öyle yazmıştım
@unknowbugra güzel bakış açısı
@anonim190705052006 knk çoğu ilişkiyi kızlar başlatıyor bi kız senden hoşlanıyorsa yanına direk gelmez ama bulunduğun ortamda arada bir sana bakar veya yerinde duramaz görebileceğin konumda olur adım atan da var onlar genelde arkadaş gruplarında kızın diğer arkadaşını tanıyorsan o şekil referans şeklinde gelebilir
@unknowbugra aslında doğru söylüyorsunuz
beğenmezsem neden mesaj atayım ki
Arkadas olmak icin vs.
ben karşı cinsle arkadaşlık kurmayı pek tercih etmiyorum, ileride sevgilim falan olursa sıkıntı olur
Hmm güzel bir düşünce
Onlar herkese yazar
Atar. Yatmak için atarlar
Mesaj atmaz
Atmaz
Kimi istiyorsun da daha yaklaşmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?