Birini kolay kolay beğenmiyorum çünkü karakteristik olarak ve konuşma tarzı olarak yanıma yakıştırmıyorum. Birilerini beğeniyor olmam benim için çok zor seçici bir insanda değilim sadece benimle aynı karaktere sahip bir erkek istiyorum. Dikkat ettiğim özelliklerin arasında bu ikisi dışında başka şeylerde var tabi ben türk erkeklerinin giyinmeyi bilmediğini düşünüyorum ve birisinin tipinden çok tarzı bence ön planda olmalı ya da bir kadına karşı nasıl yaklaşılması gerektiğini çoğu bilmiyor. Bundan dolayı.
Kolay kolay birini beğenmemek aslında çoğu zaman seçici olmaktan değil derin bağ kurma isteğinden geliyo çünkü bazı insanlar sadece görüntüye ya da paraya değil karşısındakinin enerjisine aklına ruhuna bakıyor ve o yüzden herkesle bağlantı kuramıyor ama bu dışarıdan seçicilik gibi görünebiliyo çünkü kişi gerçekten ilgisini çekecek biri için hem belli bir zeka hem sıcaklık hem de karakter uyumu arar yani sadece yakışıklı ya da zengin olması yetmez kendini güvende hissedeceği samimi biri olması gerekir bazıları için bu kriterler çok net olduğu için dışarıdan beğenmiyor gibi dururlar ama aslında değerli bir bağ arıyorlardır kolay rastlanmayan türden bir şey yani.
Çünkü eşit bakıyorum. Bir insana bakarken ilk herkese göre değil bana güzel olması. Sonra fikirlerin , hayata bakışının ve tabi insana bakışının güzel olması. Görsellik tek başına hüküm süremez. Baş başa kalındığında bir konunuz olmalı , en azından bir tane. Bir hobiniz olmalı, sevdiğiniz bir şey olmalı. Hayatın içinden. Herkes olmamalı. En basit olarak kıskançlıkla , kısıtlamayı karıştırmamalı.
Ahlak kurallarına uyan ve namazını kılan biri ise bir tıkta dış görünüş olarak hem göze hem de gönle hitap ediyorsa tamamdır çokta abartmamak lazım en nihayetinde insanız
Yaş geçtikçe insanın hayattan beklentisi daha net oluyor. Bu netliğinde ne gibi kriterlere bağlı olduğunu biliyor. Bu kriterleri taşıyan birini bulursam neden beğenmeyeyim ki zaten