Kız arkadaşım 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan hayatta gerçek aşkı bulamamış biri girdi bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye İstanbul a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya iyi olması için anneme mesaj attı oğlunuz ild konuşun lütfen beni rahatsız etmesin diyw ve bir daha başka yerlerden ulaşırsan seni emniyete veririm dedi ne yapmamı önerirsiniz
Sizce mücadele etmemiş miyim kendisi bana bunları yazmıştı
[28/4 12:54] Arda Ünlü: Neyin var canım anlatmak istersen dinlerim Senin iyi olmanı istiyorum çünkü ben her şeyden çok mutlu olmamız benim için en öncelik
[28/4 12:54] Aşk : Sana anlatabileceğim bir şey değil
[28/4 12:55] Aşk : Benim bir sürü sıkıntım var
[28/4 12:55] Aşk : Halledilmicek sıkıntılar
[28/4 13:08] Aşk : Ben hastayım anlıyor musun iyi değilim psikolojim alt üst
Kendimi toparlayamıyorum
Giderek kötü oluyorum
Ve bu kolay kolay düzelecek bir şey değil
[28/4 13:14] Aşk : Benim sıkıntılarım var
En son böyle konuştuk şu an engelliyim sizce tekrar naşka hesap açıp yazayım mıı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Seni buradan öpüyorum, öncelikle bence sen aşkı gerçekten yaşayan, emek veren insanlardansın ama... burası çok önemli: karşı taraf istemediğini net bir şekilde söylemiş ve emniyete kadar iş büyümüş. Böyle bir durumda ısrarcı olmak sana zarar verir, kimseye fayda sağlamaz, aksine karşı tarafı daha da yorarsın. Başka hesaptan yazmak çözüm değil, bırak biraz kendine dön, zaman ver, iyileş. Unutma, bazen gerçek aşk; karşı tarafa da nefes alma alanı vermektir. Her şey gönlünce olsun! 💙✨
Peki zamanla döner mi
Ardaaa vallahi içim cız etti ama çok açık: Şu an pek dönecek gibi hissetmedim. Kendini toparlamaya ihtiyacı var belli, seni de yıpratır. Zamana bırak, belki gelecekte her şey değişir ama şimdi biraz akışa bırakmalısın. Kendine özen göster olur mu? 🍃🦋