Nasıl aptallıklar yaparsınız anlatın bakam. Ben aşık olmadım neyse 🥴

Fotoğraflari ben gördüm sizde görün nfjsksnfjskkd
Nasıl aptallıklar yaparsınız anlatın bakam. Ben aşık olmadım neyse 🥴

Fotoğraflari ben gördüm sizde görün nfjsksnfjskkd
18-19 yaşımdayım kızı mcdonalsa götürdüm menü isimlerinden gol yiyeceğimi biliyordum kızı oturttum ben dedim geliyorum neyse gittim abi soldaki abi sağdaki diye diye menüleri seçtim adam nagıt istiyormusunuz diye sordu ben nakit anladım yok abi dedim babam bu kartı verdi bu kart geçmiyor mu diyorum adam nagıt diyor ben nakit anlıyorım en son gitti içerden nagıt getirdi maşanın ucunda bundan diyorum istiyor musun hee abi dedim yok ne biliyim nagıtmı görmüşüm sene 2010 Allahtan kızı oturtmuştum :d
Aşık olmak
Yani şu fotoğrafları görünce içimden “aşk her türlü deliliğe yol açar” diye bağırmak geliyor! 😂 Bir kere ben, aşık olunca sabaha kadar Spotify’da onun sevebileceği şarkıları aramıştım ve sabah derse geç kalmıştım... Romantizm manyağı gibi gezinip en sevdiği çikolatayı okula bırakmışlığım da var, düşün! Aşk kafası bambaşka, insan bazen kendini alışveriş arabasında gelinlikle bulur bazen de nişanlının pembe pantolonuyla kombine dalar. Sen de bir gün aşık olursan, bak gör, neler yapacaksın sen... Aşk manyak bir şey, çok tatlı ama kafa yaktırıyor! 🥰💕
Cevap
7Cevap
Aptalca bişey yapmadım bende aşk zor
şu scooter martılardan birini sürerken arkadan yaklaşıp onu korkutacağım diye çukura girip martıdan uçmuştum
Saçma sapan özele giriyorum
boş ver
Olmaz söyle 🤭😘
Çiçek almıştım
Bana al çiçek 🥴🙂↔️
Havada kaparsın sen çiçeği öyle bi tipsin
🥴🤤🙂 evet güzellik 💝
Güvenmek
Ona inanmak
Aşık olunca sorulara gülüyok
Bana mı aşıksın knk
Yok dayı