Sevgilim tişörtünü katlıyor?

Arkadaşlar 10 aylık ilişkimiz var sevgilinle konuya giriyorum direkt, ne varsa dün gezdigimiz sırada tişörtünü katladı, niye katladın diyorum öyle seviyorum dedi, ben olmadan önce katladın ben varken katlamadın uzun süre şimdi mi katlamak geliyo diye karşı çıktım hoşlanmadığımı belirttim. Daha sonra yok işte erkekler baksin diye katlamiyorum, kendim için katliyorum, cart curt bahane uydurdu bana göre, bende dedimki "katlayan kız bakmaları için katliyodur" o dedi ki "buna takılan katlayana bakıyordur" alakası yok dememe rağmen öyle, sen yanlış biliyosun, kendim için, diye bahaneler sıraladı katlamiyorum diye direniyor hala. Kendisi normal olan şeylere hoşlanmıyorum vb dediği zaman okeyledim ama kendisi bu basit şeyde hoşlanmadığımı bildiği halde böyle yapıyor, bu kadar zaman aklın yok muydu da katlamıyordun ayrıca katlasa karışırdım ki katlamak istediği zamanda katlama diyordum, tamam diyordu şimdi ne değişmiş olabilir yani. Hatta sen erkeklerin ben kızların huyunu bilirim demişti bunu hatırlattım, erkeklerin huyuda buna bakmaktır diye ama hala buna takılan katlayana bakıyordur cart curt diyor.

Not: Katlamak dediğim şey bildiğiniz kaba eti gözükecek şekilde katlıyor ön taraf şalvar gibi aşağıda ama arka taraf kot pantolonun içinde. Anladınız siz ya

Güncellemeler
10 ay
hesabı caldım bu oc ne anlatıyo ya allahını hadi ordan sevgilinide * senide
Güncellemeler
10 ay
hesabı caldım bu oc ne anlatıyo ya senıde sevgilinide * allahınıda
Sevgilim tişörtünü katlıyor?